Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Hitmarker - Skin hit

Başlatan goddeathmatcherr, 10 Aralık 2020, 15:20:29
Okunma sayısı 416 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 04 Nisan 2021, 13:12
Toplam oynama: 51 gün, 14 saat
Hitmarker - Skin hit
« : 10 Aralık 2020, 15:20:29 »
Karakter Adınız: Martin Staffield
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): Oyun.
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: Öncelikle hitmarker'ın ne olduğundan bahsetmek istiyorum, Oyun içerisinde başka bir oyuncuya silah ile vurduğunda çıkan X işareti veya bunu belli eden bir şey, uzakta bulunan bir oyuncuyu vurduğunda hiç bir şey çıkmıyor, default olarak kapalı olabilir ayarlardan açılır hale getirilebilir, silah ile ateş etmeyi seven kişiler için çok önemli bir şey büyük ihtimalle gereksiz denilip geçilecek.Fakat bu şey insanın oyununa zevk katan bir durum insanlar bir komut ile bunu açıp kapatabilmesi iyi olabilir. Insanlar emin olamıyor vurup vurmadıklarına ve bu hitmarker insanların oyununa renk katıcağını düşünüyorum. Genellikle dm sunucularında bunu görüyorum ve keşke rinada olsa diyorum ki benim gibi çoğu arkadaşımda beni bu konuda destekliyor rinaya gelmesi iyi olabilir komutlar ile açıp kapanabilse gerçekten iyi olur.
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: https://prnt.sc/vzplds / https://prnt.sc/vzqgt4

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Hitmarker - Skin hit
« Yanıtla #1 : 10 Aralık 2020, 15:21:45 »
Dm sunucusunda değiliz ayrıca reddedilen bir argeyi yeniden açmanın bir mantığı yok.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 04 Nisan 2021, 13:12
Toplam oynama: 51 gün, 14 saat
Ynt: Hitmarker - Skin hit
« Yanıtla #2 : 10 Aralık 2020, 15:26:22 »
Dm sunucusunda değiliz ayrıca reddedilen bir argeyi yeniden açmanın bir mantığı yok.

dostum dm sunucusu değil zaten fakat isteyenler için komut olarak gelebilir bir komut ile açılıp bir komut ile kapanabilir yani mesela /hud hitmarker olabilir yani bunda birşey yokki dm sunucusu değil fakat pd veya şerif için işe yarıyabilr çatışanlar için iyi olabilir sadece dm gözünden bakma isteyen kullanır isteyen kullanmaz

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22