Milletin profil fotoğrafından kime ne istersem çükümü çeker koyarım istersem simsiyah ekran yaparım 10 sayfa olmuş üstelik birbirleriyle kavga ediyolar ĞŞWAPFÇFŞSŞDSLŞDL
Bro 2 aydır tanıdığın adamlar için 2 yıllık dostunu sattın senin şu rinadaki tanıdığın herkesi tanıma seben benim zaten köpek gibi pesimde dolanıyodun cükümü kemiriuodun avukat birliğinde bi bok bilmiyodun talebe gidince ekran açıyodun yardım etmem için heraya bergye avukatlık için söylemediğin yalan kalmadı sana en sonunda siktiri çektim ama hala peşimde dolanıyosun ne kadar yüzsüz biri çıktın la

Yorum attığın hesapta bile adımın geçmesi.. Ben çükünü yedim aynen sen ilahsın en iyisi sensin sen hard rpcisin talebe gittiğimde ekran aç diyen kendindin yalanlarsan da bana hava hoş ne yalanı atmısım merak ediyom böhöhöyt sen siktir çektin bana aynen nathea abim bana siktir çekti

sen insanlara yan çizmeye devam ettiğin sürece gittiğin her ortamda aynı muameleyi görücen benden uzak allaha yakın knk görüsmek üzere keske konuyu kimin açtıgına baksaydım da bu yorumu yapmasaydım denk düsmeseydik neyse hayatında basarılar karşim