Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Yaklaşık 8 yıllık dizi-film tecrübem ile size önerilerim

Başlatan VULNERABILITY, 07 Aralık 2020, 00:10:11
Okunma sayısı 1045 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı VULNERABILITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 03 Şubat 2024, 01:35
Toplam oynama: 162 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İspanyol
Son giriş: 05 Mart 2024, 19:16
Toplam oynama: 3 gün, 4 saat
Köken: Çinli
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:01
Toplam oynama: 34 gün, 21 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Şubat 2024, 06:07
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: Alman
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:02
Toplam oynama: 2 gün, 16 saat
Herkese selam, ortaokul 5. sınıftan beri yabancı dizi izliyorum aralıksız, uzun soluklu bir tecrübem var bu konuda. Sizlere önerilerde bulunmak istiyorum, mini diziler olsun normal diziler olsun...

Vikings
6 sezon süren ve devam eden bu dizinin Netflix üzerinde 6 sezonu var, 7. sezonun 31 Aralıkta yayınlanacağı söylentiler arasında.
Dizide eski İskandinavların hayatı anlatılıyor, gerek cinsellik gerek savaş konuları oldukça cazip geliyor ve bölümün nasıl başlayıp bittiğini hissedemiyorsunuz bile, gerçek anlamda sürükleyici bir dizi, şahsen bu diziyi 2 kez baştan sona izledim ve hala dizide ne olacağını bile bile keyif alıyorum.

Breaking Bad
Bu dizi 5 sezon sürmüş ve devamı yoktur. Dizide kredi kartı borçları olan bir Kimya öğretmeninin borçlarını kapatmak için İl-Legal yollara bulaştığı görülüyor, böyle dediğinizde çok sıradan bir konuymuş gibi gelebilir ama uyuşturucu üretimi dizilerinin başında bu dizi gelir. Walter White adındaki kimya öğretmeni eski bir öğrencisinin uyuşturucu yaptığını öğrenir, narkotikte çalışan bir akrabası olmasına rağmen uyuşturucu üretimi işine girer ve uyuşturucu kralı olur. Dizide en beğendiğim şey, karakter gelişiminin ön planda olması. Bir uyuşturucu kralının sıfırdan başlayarak yükselişini - basamaklarını anlatıyor ve bunu size hissettiriyor.

How to drugs sell online (fast)
Bu dizimizde yine bir uyuşturucu konulu. 2 sezon olan bu dizinin son sezonu yakın bir zamanda çıktı. Moritz Zimmerman isimli Alman asıllı bir genç, uzun zamandır birlikte olduğu kız arkadaşının bir torbacı ile çıktığını öğrenince kendinden şüphe eder ve uyuşturucu satım işine girer. Bunun kilolu ve engelli ortağı ile beraber Dark Web üzerinden uyuşturucu satarlar ve bunun macerasını yaşarlar.

Punisher
Türkiyedeki askeri diziler gibi, baş karakter ölümsüz lakin, diziyi izlerken öyle bir keyif alıyorsunuz ki bunu hissetmiyorsunuz bile, dizide eski bir deniz piyadesinin hayatı anlatılıyor, karısını ve çocuğunu öldüren insanlardan intikam almasını konu alıyor dizimiz.

Ozark
Diziyi izlemeye başlayalı bir hafta bile olmadı, yavaş ilerliyor lakin oldukça güzel. Fikirlerimi belirtecek kadar izlemedim ama dizinin konusu bir Finansal Danışman'ın uyuşturucu kralının parasını aklamaya, temize çıkarmaya uğraşmasını konu alıyor, sürükleyici bir dizi olup olmadığı pek söylenemez ama konusu şahsen cazip geldi.

The Umbrella Academy
Dizinin başından anlatacağım, iki sezon olan bu dizini bir haftada bitirdiğimi söyleyebilirim. Dizi, bir gün içinde hamile kalan 7 anneden başlıyor. Örnek vereceğim anlamayanlar için, örnek olarak bu gece yatağınızda normal bir şekilde uyuyorsunuz, sabah uyandığınızda doğmak üzere olan bir çocuk karnınızda, bunun gibi birşey. Bu doğan çocukların özel güçleri olduğunu düşünen bir multimilyarder, bu çocukları ailelerinden satın alır ve onlara güçleri olduğunu ikna eder, dünyayı kurtarırlar. Klasik süper kahraman dizisi ama oldukça sürükleyici olduğunu söyleyebilirim.

Vis a Vis
Türkiyede çekilen Avlu dizisini izlediniz mi? Onun yabancı versiyonu ile karşı karşıyasınız. Dizide hapishaneye giren bir kadının ağır baskılar sonucu hapishane yaşamına alışmasını konu alıyor, dizi hakkında daha fazla konuşmayacağım çünkü spoiler'e aşırı açık bir dizi.

Aşk 101
Bunu yazdığım için belki güleceksiniz, belki kahkahaya boğulacaksınız lakin ciddi anlamda gereksiz linçlenen bir dizi olduğunu düşünüyorum. Diziyi baştan sona izledim ve oldukça beğendim, Osman isimli karakterin "Özür mözür dilemiyorum, siktirin gidin lan!" demesi oldukça linç almasına sebep oldu dizinin lakin o karakterin ismi Osman yerine Jack olsaydı ve "I don't apologize, get the fuck away!" deseydi eğer herkes o karaktere aşık olurdu, klasik Türk aklı, at gözlüğü ile bakıyorlar diziye. Dizide; Okuldan atılması muhtemel olan bir grup gencin atılmasını önleyen öğretmenin tayini çıkması ile beraber o öğretmeni göndermemek için uğraşmalarını anlatıyor.

The 100
Çok sevdiğim lakin bir o kadarda nefret ettiğim bir dizi. Bir dizi düşünün ki ilk 3 sezonunu 4 günde izlediğiniz kalan 3 sezonunu 2 ay boyunca bitiremediğiniz... Dizinin ilk 3 sezonu aşırı iyi, göz açıp kapayıncaya kadar dizinin bu sezonları bitiyor lakin son 3 sezonu ile tekrarlamaya düşüyorlar. Dizide nükleer savaş sonrası uzaya yerleştirilen global insanların yeryüzüne inmelerini anlatıyor, radyasyon geçiren 2 kafalı geyikler, 3 kanatlı kargalar... Dünyanın sonunu anlatıyor dizi, dediğim gibi ilk 3 sezon oldukça sürükleyici lakin son 3 sezon pek beklediğiniz gibi çıkmayacak. Sadece ilk 3 sezon için bile izlemeye değer bir dizi olduğunu düşünüyorum.

The Last Kingdom
Vikings dizisinden bahsetmiştim hatırlarsanız, o dizinin bir benzeri lakin bu sefer İskandinavların değil İngilizlerin gözünden bakıyorlar diziye. Dizinin başlangıcında İskandinavlar ile savaşa giren bir lordun kaybetmesi sonucu çocuğu kaçırılıyor ve bir Viking gibi büyütülüyor, çocuk ardından kendi ülkesine gidiyor ve Viking baskınları ile karşılaşıyor, hem İngiliz hem Viking olan bu karakter, iki taraf tarafından da dışlanıyor lakin babasının kaybettiği toprağı amcasının aldığını öğreniyor, hakkı olan bu toprağı geri kazanmak için mücadele veriyor.

The Witcher
Bilmeyeniniz yoktur bu diziyi lakin yine de söylemek istedim, olağanüstü bir hayal gücüne sahip olan bu evrende bir Witcher, canavar avcısı. Dizide Geralt isimli canavar avcımızın yaşadığı maceralar anlatılıyor, oldukça sürükleyici olduğunu düşünüyorum. Dizi şuan 1 sezon lakin 2. sezonu çok yakında yayında.

1

Çevrimdışı VULNERABILITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Yaklaşık 8 yıllık dizi-film tecrübem ile size önerilerim
« Yanıtla #1 : 07 Aralık 2020, 00:10:25 »
Bu gönderi kendini sürekli güncelleyecektir...

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #2 : 22 Aralık 2020, 14:00:51 »
Prison Break'i eklememişsin Southland nerede peki? Ya da Ezel ve Kurtlar Vadisi nerede? Hadi onu da geçtim The Walking Dead nereye kayboldu  ?   :1:

Çevrimdışı VULNERABILITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 08 Ocak 2021, 08:00:34 »
Prison Break'i eklememişsin Southland nerede peki? Ya da Ezel ve Kurtlar Vadisi nerede? Hadi onu da geçtim The Walking Dead nereye kayboldu amk ?   :1:
Knkam kvyi bilmeyen yok twd ve pb de aynı şekilde, hem üşendim

Çevrimdışı takasi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 03 Haziran 2023, 17:34
Toplam oynama: 139 gün, 8 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #4 : 25 Ocak 2021, 05:06:34 »
GOT görmediğim için üzüldüm

Çevrimdışı lurixbtw

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mart 2022, 13:12
Toplam oynama: 5 gün, 3 saat
« Yanıtla #5 : 31 Ocak 2021, 18:20:04 »
yukarıda yazdıklarından the 100 ve htsdfo yu izledim ikisi de aşırı iyi dizi

the 100 ün ilk 4 sezonundan bahsediyorum iyi derken :D

Çevrimdışı Kenshin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 17 Kasım 2021, 19:06
Toplam oynama: 116 gün, 14 saat
« Yanıtla #6 : 03 Şubat 2021, 00:58:59 »
Açıkca söyleyecek olursam THE 100 izledigim en iyi dizi diye bilirim, oldukça sürükleyici bi dizi  herkesin izlemesini tavsiye ederim.