PD'DEN AYRILIPTA AĞLIYAN BİR PENGUEN GÖRDÜM SANKİ
DESTEKLİYORUM
Kendi ismimden utanıyorum kanser hücresi seni. Hayatında karakter başvurusuz her-hangi bir yerde takılmamış-oynamamış insansın. O senin youtube'de ağzının sularının aktığı çete-LSPD videolarında ki sunucuların %80'inde bulundum. Şimdi gitte, babam nerede hata yapmış olmalı diye düşün.
bu arada ''
atılan'' insanların gururuyla oynamayı çok seviyorum
Neyse, asıl AR-GE'mize dönelim.
Sorun şurada-ki sadece departmana yapılan revizyon(!) (Memur I ve II'lere yapılan revizyon ki, öyle revizyon mu olur?) sonrası PD zaten büyük bir sıkıntılı durumda, siz illegal rol yaptığını sanan tayfanın, sadece illegal rolün uyuşturucu satıp-almak, silah alıp PD'ye sıkmak olduğunu sanan bir kitle ile uğraşıyoruz. Bu kanser kitlenin belli bir hizaya çekilebilmesi için RK kuralını, ne kadar
PD'DE OLMASAMDA destekliyorum. Gecenin köründe hem kanser olup, hem stres atmak zorunda kalıyorduk. Şimdi sahaya bir ADAM bile çıkamıyor. PD asla geri plana atılamaz ve düşürülemez birlik. Bununda yapılabilmesi için bazı özellikler elimizde olması gerekiyor, evet. RK kuralı devam etmeli.
Destekliyorum.
boş yapma sende alla alla
Destekliyorum.
Bir pd destekledi şahitsiniz, kurallara getirin artık!
sonra böyle solucanlar çıkıyor.