Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Şaka Maka Rinanın Yeniden Kurulması

Başlatan DumanCan, 06 Aralık 2020, 00:27:44
Okunma sayısı 260 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Şubat 2024, 11:15
Toplam oynama: 78 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Şaka Maka Rinanın Yeniden Kurulması
« : 06 Aralık 2020, 00:27:44 »
 Birkaç aydır forumu takip etmiyordum.Büyük bir ihtimalle de uzun bir süre daha etmem galiba.Youtube'den resmi kanalı arada ziyaret edip yeni videoları izliyordum.Eylül ayının da geçilmesi itibariyle Rina gerçekten sıfırdan yapılmaya başlandı.Şuanki yapıya tamamen ters yeni sistemler geldi.Sunucu yapısı ilk kurulduğu dönemleri andırmaya başladı.Büyük oranda yenilenme sürecinde yol katedildi.
 Son haftalarda duyurulardan baktığım kadarıyla çok sık güncelleme gelmeye de başlamış.Asıl ilgi çekici olan mevzu ise 2500 TL'lik bir çekilişin de Rina oyuncularına sunulması oldu.OOC para çekilişi konusunda oldukça cimri olan yönetim harika bir hamle yaptı.
 SAMP sunucuları içerisinde de henüz bir atılım gözükmüyor.Rina yönetimi ilk günlerdeki gelişimci tavrını yeniden ortaya koydu.Ancak böyle bir karar almasında gerek şahsi gerek de birkaç kişiden duyduğum kadarıyla birkaç mevzu var.Bunlardan en çok dikkat çekeni ise,Rina oyuncu sayısının oldukça niteliksiz bir hâle bürünmesi oldu.Bu konuda neredeyse hiç mi hiç katıldığımı söyleyemem ama oyuncu sayısı git gide bir azalış göstermekte diye düşünüyorum.Ya da eskisi kadar medyada aktif olamıyorlar.Kim bilir...
 Bütün bu gelişmelerle Türkiye Samp aleminde bir etkileşim yaşandı.Eğer yeni sunucular çıkmaz ve Rina tekeli devam ederse Rina yaz sezonlarında tekrardan her zamanki kadar olmasa dahi gelişim göstereceğe benziyor.Ve bir de düşündüğüm kadarıyla bir kötü haber var.
 SAMP genel olarak revaçtan düştü.Tek bir alternatifi olduğu için net bir şekilde akış da oraya doğru devam ediyor.
 MTA ilerleyen zamanlarda nasıl bir yapı aldığını gösterecek.
                                                                               Herkese iyi forumlar dilerim.Biraz canım sıkıldı tespit falan yazayım dedim.Baybay.

Çevrimdışı SincaP

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Ocak 2024, 05:00
Toplam oynama: 30 gün, 11 saat
Pacho Capone Lv.31
Köken: İtalyan
Son giriş: 01 Ekim 2022, 21:54
Toplam oynama: 177 gün, 12 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Şaka Maka Rinanın Yeniden Kurulması
« Yanıtla #1 : 06 Aralık 2020, 00:29:47 »
MTA ölmüş, helvasını kavuran yok. Merak etme MTA, SAMP'ın rakibi olabilecek kapasitede değil. En azından rol bakımından.

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2024, 11:15
Toplam oynama: 78 gün, 5 saat
« Yanıtla #2 : 06 Aralık 2020, 00:32:58 »
MTA ölmüş, helvasını kavuran yok. Merak etme MTA, SAMP'ın rakibi olabilecek kapasitede değil. En azından rol bakımından.
Zaten Rina kanaatimce bir rol sunucusu değil.Bir gün canım sıkılırsa ekonomistlik,diğer gün kumar,başka bir günde rol düzeyi gelişmiş kişilerle herhangi bir istediğim rolü yapardım.
 Rina'ya rol sunucusu demek çok çok absürd bir durum.Rina 2006-2007 yılında kurulan sunucularla karşılaştırılamayacak şekilde gelişmiş,roller sadece birebir değil artık.

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #3 : 06 Aralık 2020, 00:54:54 »
Güncellerimize argelerden gelen önemli ve mantıklı şeyleri sığdırmaya çalışıyoruz, onun dışında her güncellemede admin gereksinimini herzaman ki mottomuza uyarak daha da azaltıyoruz. Yine görülmemiş ve denenmemiş şeylerin peşindeyiz. SA-MP Türkiye'de oyuncu azalışı var mı bilemem o kısımla çok ilgilenmiyorum ancak https://open.mp/tr/servers linkindeki tüm samp sunucularındaki aktif oyuncu sayısına bakılırsa samp en çok oynanan oyunlar arasında ilk 10'da. Ekonomistlik ve kumar olayında sizinle de aynı fikirdeyiz bu arada, Rina Roleplay'da çok geniş bir yelpaze var sunucuya giren herkes roleplay için girmiyor, rol yapan kitlede var sadece kumar oynamak veya ticaret yapmak için de girebiliyor. Yelpaze geniş. Malesef bu konuyu kilitlemek zorundayım. Bölümde daha çok oyun dışı sohbeti önemsiyoruz, onun dışında bu konuda sohbet isterseniz teamspeak veya PM yoluyla sohbet edebiliriz sizinle.  :)