Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] #ALPEREN-OFİS BAŞVURUSU

Başlatan REİNNA, 05 Aralık 2020, 22:18:08
Okunma sayısı 239 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı REİNNA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Adam Cortez Lv.29
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Aralık 2023, 18:39
Toplam oynama: 172 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
[EKLENEBİLİR] #ALPEREN-OFİS BAŞVURUSU
« : 05 Aralık 2020, 22:18:08 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): 2494.45, -1962.91, 16.75, 162.59

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Büyük ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Öncelikle ofisimizde mafya rolleri dönecektir. Aile arasında toplantılar, buluşma yerleri vs. Birlik mekanında yönetim olarak bu ofisi kullanacağız. Ofis yerinde  silah üretimi ve uyuşturucu rolleri gerçekleşecektir. Bir çok mafyalar ile toplantı, ticaret gibi roller yapılıcaktır. Yerin önüne dorseler yerleştirip, depo gibi amaç için kullanılacaktır.Deepweb'de sayfamız bulunmakta, oradan verilen siparişlerin alım satım işlerini ofisimizde gerçekleştireceğiz. Ofis, kısa bir süre önce açtığım restoranın yanında olduğu için, o taraftaki bölgelerde aile üyeleri ile birliğin muhasebe işleri gibi roller döndüreceğiz. Bölgede başka aileler ile dostluk yapılıcaktır. Ailenin özel bilgileri, yapılan siparişler, gelirler ofiste tutulucaktır. Aile için araştırmalar, gelecek için planlar için burda konuşulacaktır. Ofiste il-legal işler bir yandanda legal işlerde dönücektir, Araç alım-satım - araç parçaları vesayre. Mekaniklenen araçların listesi burada tutulucaktır. Ofiste sürekli çalışıp insanlara İC olarak para yardımı, rol olarak yardım edilecektir. Ofis aktif tutulup mafya ailesindeki adamlarada aktif rol ortamı tutulacaktır. Downtown'da daha çok rol döndürüp; Downtown taraflarına aktif bir rol ortamı sunulacaktır. Lojistik gibi legal işler burda dönecektir. Dediğim gibi aile içi alımlar, hiyerarşi işleri burada dönecek. Birleşme rolleri yapılacak. Ofiste birden fazla etkinlik döndürülecektir. Kumar gecesi, aile arası parti gibi birden fazla etkinlik döndürülecek. Diğer aileleri çağırıp ofis içinde aktif rol ortamı, dediğim gibi kumar gecesi döndürülecektir. Ailenin banka yani para zulası burada olacak, paralar burada saklanacaktır. Ofiste haftada bir ticaretler, lojistikleri toplayıp başka ülkelere veya şehir dışı/içine silahları burda toplayıp dorselerin içine yerleştirilerek yol alacaktır.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Ofiste silah, uyuşturucu zulalama, üretme, satma, depolama işleri yapılacaktır. Birliğimizin toplantısı, liderlerin konuşması gibi roller burada yapılacaktır. Birliğin paraları, silahları, diğer bütün malzemeleri burada tutulacaktır. Diğer aileler ile görüşmede burada bir yer sunulacaktır. Burada aileler arası toplantılar yapılıp, kumarhane işleri döndürülecektir. Kumar geceleri, ticaret işlerini burada döndüreceğiz. Mekanik işlerini, araç alım satım, 2. el galeri işleri burada yapılacaktır. Çalınan arabalar burada saklanıp, parçaları sökülüp satılacaktır. Çeteleri toplayıp burada haraç keseceğiz, düşman ailelerden adam kaçırıp buraya saklayıp, işkence yapıp kafasına sıkılıcaktır. Birden fazla hergün silah-uyuşturucu üretim yapılıp satılıcağı için silah-uyuşturucu piyasasında düzelmeler, fiyatta artmalar azalmalar olucaktır. Ailenin giriş-çıkış kayıtları burda tutulacaktır.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Dediğim gibi ofiste silah, uyuşturucu gibi... Üretme, satma, depolama işleri yapılacaktır. Ailede toplantı, konuşma gibi işler burada yapılacağı için bu ofisi istiyorum. Ailenin silah-uyuşturucu deposu bu ofisee koyulacaktır. Ailenin mekan-yer görevini özel mülk olarak bu ofis karşılayacaktır. Dost aileleri davet edip, konuşmalar, toplantılar yapılırken bu ofisten yararlanılacaktır. Düşman ailelerden adamlar kaçırıp bu ofiste kilitlenecektir. Her gün ailede neler olunduğu kanıtları bu ofiste gizlenecektir. Mekanın etrafına kameralar yerleştirip ofisten izlenecektir. Herhangibir polis baskınında ofisteki karanlık işler gizlenilecektir. Ofiste ulaşım olarak büyük bir rol oynanacaktır, deepweb sitesine burdan silah-uyuşturu-araba parçaları eklenilip burada satılıcaktır. Ailenin gizli saklı işleri burada döndürülüp, burada yapılıcaktır. Her gün kumarhane için çalışmalar, geliştirmeler bu ofiste yapılacaktır. Ofiste özel toplantılar, aile çizelgesi, yapılıcak işler, her türlü aile içindeki sorunları her şey bu ofiste konuşulacaktır. Çeteleri burda toplayıp, haraç kesilicektir. Ofisin dışına adamlar dizilecek, burayı koruyacaklar. Silah mermileri, parçaları bu ofisin dışında makineler kurulup üretilecektir. Legal olarak restoran ve kuyumcu dükkanlarımızın muhasebe işleri buradan yürütülecek.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "#ALPEREN"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: #ALPEREN-OFİS BAŞVURUSU
« Yanıtla #1 : 06 Aralık 2020, 19:00:43 »
Beyanname kısmını güncelleyin ve tanıtım açarak buradan paylaşın.

Çevrimdışı REİNNA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Adam Cortez Lv.29
Köken: Amerikan