Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

hood/birlik sistemi bla bla

Başlatan southcoast, 06 Temmuz 2018, 13:16:03
Okunma sayısı 642 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Haziran 2022, 20:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
hood/birlik sistemi bla bla
« : 06 Temmuz 2018, 13:16:03 »
HOOD
Bana göre (bana) ne üye/ne hood önemli. Onaylı/Onaysız hood olması bile bana göre saçmalık. Eğer bir roleplay yapıyorsak bunu şu şekilde sürdürebiliriz;   [/color]
1-Hood baskınları;Hood baskınları şu şekilde olabilir meselaaa; altı kişilik bir grup, bir sokağı basmaya gider. Orada eğer yere düşüp öldürülürlerse CK olurlar. Yönetim zaten yeterince ilgileniyor, her şey "/destek"e bakıyor, "/destek"den belirtirsin, "hood bölümümüze saldırı oldu, CK rolü spec" bla bla şeklinde.
2-Hood üstünlüğü;Hood üstünlüğünü şu şekilde kurabiliriz; onaylı-onaysız ayırmak yerine sadece "SİLAH-UYUŞTURUCU" onayı verilir, bu onaylar sadece rol yaptığı inanılan veya rol yapmayı beceren birliklere göre ayrılır.
3-Hood'da kavga/kargaşa;"HERKES KENDİ MAHALLESİNDE ÖTER" dediğimiz bir şey var, bunun en basit örneği Türkiye. Sokak içinde belli bir saygınlığın var veya saygınlık kazanmayı deniyorsun fakat birisi gelip sana sokağında (onaylı/onaysız fark etmiyor) uyuşturucu sorduğunda o adamla kavga rolüne girebilirsin? Sebebi ise senin sokağında başka bir satıcının olması. IC olarak sokağını savunduğunu millet anlar, ona göre muamele görürsün hatta saygınlık kazanırsın. Fakat eminim ki burada bu "NOOB DM" olarak değerlendirilecektir (umarım yanılıyorumdur). 
4-Hood'da silah kullanımı;Bilindiği üzere sunucuda silah kullanımı fazlasıyla kısıtlanmaya çalışılıyor ve bu kim ne derse desin kötü bir şey. DM atacak insan her türlü DM atar kimse bu durumda bunu savunamaz diye düşünüyorum. İstediğiniz kadar silahların mermisini düşürün, RP'de mermi almamayı yapın ama bu tut-maz. Aksinee, oyuncuların canını sıkar. Her neyse konumuza dönelim;
Tam tersine insan hood içerisinde silah kullanmalı. Düşünsene; yanda çetecilerin var ama sen sokağa yeni katılmış birisisin. Dörtlü bir grup sana laf atıyor, yanda olan "SAYGIN"lığa erişmiş kişiler seni izliyor acaba bu herif ne yapacak diye? Dörtlü grup işte sana küfür ediyor, bilmem vuruyor sen orada silahını çekip onları vuruyorsun. Bu gerçekten bana göre hoş bir şey. Amerika gibi leşten, boktan bir ülkeyi canlandırmayı deniyorsak bunu yapmalıyız. Kim belinde silah varken "ADAMLARA" yumruk yumruğa girer ki? Karşısı hemde dört kişi? Gerçekten onlarla yumruk yumruğa girmek ölüme davetiye çıkartmak olur. Demek istediğim şu; hood içinde kavga çıkarsa sırf millete taşaklı görünmek/hava atmak için (IC) silahımıza davranabilmeliyiz. Adam benim hoodumda bana küfür ediyor, onun ben orada hakkını veririm? Demek ki canına susamış, bana karışıyor? Bana göre silah kullanımı bu şekilde doğru, ufak bir küfürde bile silah çekilebiliyor diye düşünüyorum. (gidipte "S*KTİR GİT" gibi küfürlerde de AK çıkartmak mantıksızlık olur.)

Demek istediğimi gayet açıklayıcı bir dilde size sundum. Umarım tamamen okuduktan sonra yorum yaparsınız, eğer okuduysanız ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorumm.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
Ynt: hood/birlik sistemi bla bla
« Yanıtla #1 : 06 Temmuz 2018, 13:18:04 »
Slm destekliom

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #2 : 06 Temmuz 2018, 13:22:04 »
Slm destekliom
Şu profili değiştir ya, kızın ağzına başka bir şey veriliyor sanıyorum lksajhasdjkhasd neyse. Destekliyorum gardaşım.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
« Yanıtla #3 : 06 Temmuz 2018, 14:39:52 »
Slm destekliom
Şu profili değiştir ya, kızın ağzına başka bir şey veriliyor sanıyorum lksajhasdjkhasd neyse. Destekliyorum gardaşım.
o yüzden koydum zaten hem ben zenciyim falan ya ;)

Çevrimdışı Martinos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Ocak 2020, 01:32
Toplam oynama: 30 gün, 14 saat
« Yanıtla #4 : 06 Temmuz 2018, 18:14:43 »
Rapora bastım uygunsuz profil fotoğrafından Rick sonra göndermedim raporu son anda Rick!!!!

Destekliyorum.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: