Merhaba değerli arkadaşlar. Bazı arkadaşlar özellikle epeydir sorduğu için bu konuyu açtım. Rascalova Lojistik artık benimle alakalı değildir. Bir arkadaşım birliğimiz adına açmıştı daha sonra başkalarına sırayla satıldı. Başka birisi benim adımı kullanıp lojistikte bir numaraya gelmemizi kullanıp patent bile ödemeden en azından o kadar kazanıyorsak birazını verelim demeden

ismimi sürdürmeye devam etmiştir. Zamanında beni destekleyenlerin aldığını ve özellikle oradan tırcılık görevi yaptığını da çok iyi biliyorum. Kendi birliğim zamanında ic olarak rollerde çok teşvik yaptık o lojistik için. Hepinizi çok seviyorum ancak uzun bir süre daha aranızda olamayacağım. Hani beni sevdiğiniz için oradan lojistik yapıyorsanız da artık oynamadığımı ve o lojistiğin bana ait olmadığını bilin ona göre devam edin. Herkes soruyor ancak Rascalova Lojistik benim değil. Herkese iyi günler diliyorum. Bana ait olmamasına rağmen de bu kadar ismimin yaşatılması konusunda ayrıca gurur duydum hepinize bol sevgi ve saygılar arkadaşlar. Hiçbir şey demememe rağmen birinci oluyor olması gerçekten sizin iyi niyetinizden başka bir şey değil. Her şey gönlünüzce olsun, hepiniz bitanesiniz.
Konu yoruma açık arkadaşlar laf olsun diye açtım iyi eğlenceler