GENEL TAVIR
Memurların çetelerle temasa geçtiklerinde ortaya çıkan en yaygın hataları anlatarak başlamak istiyorum. Lütfen, eski usul "burada kanun benim" tarzıyla iletişim kurmayın. Evet, biz polisiz, yetkimiz var. Bununla birlikte, modern zamanlarda stratejilerin ve yaklaşım yöntemlerinin 30 yıl öncesine benzemediğini anlamalısınız.
Gözlemlediğim kadarıyla, LAPD memurlarının daha "sakin" ama temkinli bir yaklaşımı var. Kibar ama talepkarlar. Şimdi, agresif ya da otoriter davranmanız gereken tek bir zaman olmadığını söylemiyorum, elbette değil. Sadece varsayılan olarak olmaması gerektiğini söylüyorum.
Temel kural şudur: LSPD / LSSD bir GANG değil, bir kolluk kuvveti kurumu. Ve böyle tasvir edilmelidir.
ARKADAŞLAR MI FİKİRLER Mİ?
Hiçbiri. Çete üyeleriyle arkadaş olmak ya da onların düşmanı olmak senin işin değil. Çağlar boyunca bu sorunun uyuşturucu savaşına benzediği anlaşıldı: Çözülmesi neredeyse imkansız. Dolayısıyla, daha çok birlikte yaşama oyunu.
Bir polis memurunun bilinen (veya herhangi bir) çete üyesiyle arkadaş olması pek olası değildir. Dünyaları çok farklı.
Düşman olmakla aynı. IC'nin "suç ve çetelerle savaşma" güdülerine sahip olması ile sunucuyu denetleme arasında ince bir çizgi vardır. Yani bir seçenek varsa, tarafsız olanı bırakın.
BİR ÇETE YAKLAŞMA
Şunu unutma: yalnızsın. Evet, bir telsiziniz ve belki bir düzine görevli memurunuz var. Ancak burada seninle değiller. Bu yüzden kendinizi "bu çeteye / gruba yaklaşıp yaklaşmamalı mıyım" diye düşünürken bulduğunuzda, yapmamayı seçin. Hayatınızı "tek başınıza halledeceksiniz" veya "onlarla iyiyim" diye açıkça riske atmak gerçekçi değildir. Bir gün bir çete üyesiyle sohbet ediyorsun, "havalı" görünüyor. Ertesi gün seni arkadan vuruyor. Her memur bunu bilir.
Sonuçta, bir grup insana kesinlikle yaklaşmanız gerekiyorsa, Akademi'nin size öğrettiği şeyi hatırlayın: asla yeterli destek olmaz. Yeterli yedekleme olmadan binaya girmeyin / girmeyin. Suçlu rolcülerin korku rolü yapmasını istiyorsak, aynısını yapmalıyız.
Teşekkür ederim.
MEDYA
Konu ile alakalı bir video;