Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] suomi - Paris Cafe

Başlatan 13 Killoki, 02 Aralık 2020, 00:36:12
Okunma sayısı 288 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 13 Killoki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Aralık 2024, 18:45
Toplam oynama: 27 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
[EKLENEBİLİR] suomi - Paris Cafe
« : 02 Aralık 2020, 00:36:12 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Her gün aktifim ortalama olarak günde 5 saat. Bu sürenin çoğunu ayırabilirim.)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): (799.06, -1819.55, 13.02, 338.53)

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.03:İş yeri adı: (Paris Cafe)

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Cafe)

2.05:İş yeri interioru: (Vorchesky Pub)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) (Marinette, Fransa'nın Paris şehrinde dünyaya geldi. Çocukluğu boyunca dedesinin yanında kalır ve ara sıra ailesinin yanına döndü. Çocukluğunda Vichy'de büyüyen Marinette'in pek çok arkadaşı oldu. Dedesinin sahip olduğu kafede zamanının çoğunu geçirirdi ve dedesinin basit işlerini yapar. Büyüdükçe dedesinin yerine pek çok işi yapmaya başladı ve bazı tatlıları kendisi yapar. Lise çağına geldiği zaman ise ailesinin yanına, Paris'e döner. Lise'de pek çok arkadaş edinir. Bütün ara tatillerde dedesinin yanına gider ve kafe ile uğraşıp vakit geçirir. Üniversite zamanında ise dedesinin yanına Vichy'e döner. Bir yandan üniversiteye gidip bir yandan ise dedesine yardım eder. Bu sırada dedesi yaşlandığı için pek çok işi kendisi halleder. Üniversite bitene kadar Vichy'de kalır ve her gün üniversite bittikten sonra kafeyi işletirdi. Üniversite bittikten sonra ise Vichy'de kalıp kafeyi işletmeye devam eder. Bir gün kendi kafesini açmak için para biriktirmeye başlar. Dedesi artık kafeyi işletmeyi bıraktığı için paranın bir çoğu Marinette'e kalıyordu ve kolayca istediği parayı biriktirmeyi başardı. Son bir kez Vichy'de olan kafeyi açar ve Paris'e döner. Paris'te bir süre kaldıktan sonra amcası Marinette'e kafesini Paris yerine Amerika'da açmasını istedi. Marinette ise kabul edip bir ay sonra Amerika'ya gitti. İngilizcesini geliştirmek için pek çok kişi ile konuşur. Sonra ise kafesini açmak için planlar yapmaya başladı.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) (OOC olarak: Genelde akşamları aktif olacak bir bar olacak. Karakterim ve bir kaç arkadaşım ile barı açacağım ve insanlara kaliteli rol ortamı sunacağım. Genel olarak iyi rol yapabilen insanları alacağım. Sunucuda bazı arkadaşların rolleri güzel değil ve güzelce rolünü yapan insanların rollerini bozabiliyorlar. O yüzden dolayı iyi insanları alıp bende Ooc bilgilerime dayanarak insanlara kaliteli bir kafe sunacağım. OOc bilgimin iyi olduğunu düşünüyorum çünkü kahvehane gibi yerlerde bir süre çalıştım. İnsanlar ile iletişimim çok oldu ve bunu İc'ye aktarıp iyi işler sergileyeceğim ve kafeyi akşamları 21:30'den 23:30 rol ortamı sunmaya çalışacağım hatta aktif rol ortamı devam ederse bu süreyi 01:00'e kadar devam ettirmeye çalışacağım. Gelecekte ise kafeyi daha fazla aktifleştirip ben oyunda olmasam bile arkadaşlarımın yardımı ile kafeyi sabah 12:00'den akşam 12'ye kadar aktif tutma şansımız olabilir.

İC: Marinette uçaktan iner ve Santos'a ayak basıp amcasının yanına doğru gider. Bir süreliğine amcasının evine yerleştikten sonra amcası ile kafe ve ev arayışına çıkar. Bir kaç gün sonra ise istedikleri tarzda bir kafe bulurlar ve birkaç gün sonra kafeyi tutarlar. Kafe çok pis olduğu için Marinette birkaç gün boyunca kafeyi temizler ve en sonunda mobilya koyulacak hale getirir. Kafe için mobilya almak için mağazaları gezerler ve Fransa'da olan kafelere oldukça benzeyen mobilyalar alırlar. Mobilyaları aldıktan sonra Marinette Fransız kafelere benzeyecek şekilde dizmeye başlar. Kafeyi istediği tarzda döşemesi bir hafta sürmüştür ve açılış için malzemeler alır. Bu sırada ise kafeye yakın olan bir ev kiralar. Birkaç gün boyunca sürekli kafe ile uğraşıp açılış için pek çok şey hazırlar. En sonunda kafeyi açar ve kafeyi düzenli olarka işletmeye başlar.)

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): (Ben daha çok iyi rol yapan insanlara yönelik işler sunacağım. Rol bilen arkadaşlarım kafeyi açtığım zaman kafede olacaklar ve insanlar ile role girip iyi bir ortam sunacağız. Bara giden bir insan pek çok hata ile karşılaşırken ben düzgün iş sergileyeceğim. OOC olarak kahvehanede 6 aya yakın bir süre çalıştım onun yanında bir sürede pastane gibi minik bir yerde çalıştım ve bu işleri az çok biliyorum. İnsanlar ile pek çok kez ilgilendim. Kendim insanlara kaliteli bir tezgahtar rolü sunarken arkadaşlarım ise kaliteli sohbet döndürecekler. )

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): (Santa maria taraflarında pek çok bar var. Pek çok bar bir birinin aynısı. Ben ise Santa maria bölgesine olan pek çok bar yerine kafe açacağım. Barlara gittiğimde ise genellikle gördüklerim aynıydı. Sesi rahatsız edecek kadar çıkan bir şarkı, chatin deli gibi akıp biri bir şey  yazdığında görülmemesi, düşük rol seviyesine sahip garsonlar/barmenler ve daha pek çok sorun var. Ben ise bu sorunları analiz edip daha düzgün rol imkanı sunacağım. Zaten şehirde pek çok bar var ve hepsi bir birine benzediği zaman insanlar sıkılıyor. Ben kafeyi açtığım zaman akşamları insanlar düzenli yönetilmeyen/düşük rol yapan barmenlerin olduğu barlara gitmek yerine daha düzgün yönetilen/düzgün oyuncuların olduğu benim barıma gelip düzgünce rol yapacak.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "suomi"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: suomi - Paris Cafe
« Yanıtla #1 : 03 Aralık 2020, 20:36:17 »
Kabul edildi, tanıtım açın ve buradan paylaşın.

Çevrimdışı 13 Killoki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Aralık 2024, 18:45