Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

SALONWATSON - Carmela Office

Başlatan Herstal, 01 Aralık 2020, 21:09:50
Okunma sayısı 321 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Herstal

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 12 Eylül 2024, 22:42
Toplam oynama: 137 gün, 10 saat
Birlik: ******** ***ily
Köken: İspanyol
Son giriş: 22 Ocak 2023, 12:28
Toplam oynama: 3 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
SALONWATSON - Carmela Office
« : 01 Aralık 2020, 21:09:50 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): (969.09, -1357.60, 13.35, 261.68)

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Büyük Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Öncelikli rol planımız,aile toplantıları yapmak ve bu aile toplantılarında haftalık gelir giderlerin konuşulması,metal ve uyuşturucu ticaretinin piyasasını,durumunu denetlemek,kimi zaman başka aileleri ofise davet edilerek dostluk,iş birliği durumunun konuşulması,tartışılması,aile içerisindeki iş dağılımının düzenlenmesi;ilerleyen zamanlarda ise araç alım satımı,ev alım satımı,bunların kiralanması,insanların evlerini araçlarını kiralamaya çıkaracağı, başkalarının araç ev kiralaması gibi rol ortamlarını yaratmak istiyoruz.Metal ve uyuşturucu alım satımı yapmayı amaçladığımızdan bir DeepWeb sayfası açacağız, bu DeepWeb sayfamızdaki ticareti ofisimizde gerçekleştirmek istediğimiz bir rol ortamı'da oluşturmak istiyoruz.Örneğin;DeepWeb sayfamızda satılığa koyduğumuz mallarımızdan birini gören bir müşterimiz sayfada vermiş olduğumuz iletişim numarasından bize ulaşacak,bizde ofisimiz sayesinde bu illegal alım satımı daha güvenli ve daha kolay bir biçimde gerçekleştireceğiz.Oscar_Cuenca olarak ben Disney Game isimli şirketin idari yöneticisiyim.Ofisimizde işsiz insanlara istihdam sağlamayı ve böylece işsiz insanları mutlu etmeyi amaçlıyorum.Şirketimle ilgili idari konularda ise işçilerin çalışma saatleri,şirketin işçi alım gücü,şirketin ekonomik durumlarının denetlenmesi ve çalışanlarımın istek,şikayetlerinin görüşüleceği,konuşulacağı,sorunlarını çözmeye yönelik toplantıları yapacağız.Kısacası ofisimizin Los Santos halkı'na sunacağı başlıca şeyler,işsizlere iş imkanı sağlamak,araç ve ev alım satımlarını ve kiralamalarını kolay hale getirmek,ailemizin DeepWeb üzerinden satışa sunduğu malların ticaretini daha güvenli bir şekilde yapmasını sağlamaktır.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Öncelikle örgütümüz olan Guardianes de Carmela'nın daha nitelikli ve yönlü bir birlik olması adına ve aile toplantıları'nın yapılacağı,ailenin ortak kararlarını alabileceğimiz bir rol ortamı yaratmayı amaçlıyoruz.Ayrıca yeni insanlarla,birliklerle,tanışmak rol olasılığını yükseltmek.İnsanların 7 gün 24 saat para kazanmayı çabalamak yerine herkesin rol yapabileceği bir ortam sağlamayı hedefliyoruz.Oyunda ben olmadığım zamanlar birliğimizde üst yetkili olan arkadaşlar'dan çoğu gün içinde aktif oluyorlar, benim olmadığım zamanlar onlar ofiste kalacaklar ve bu açıdan rol ortamı hiçbir zaman aksamayacaktır.İlerleyen zamanlarda DeepWeb'de metal ve toz ticaretlerini yapabileceğimiz bir sayfa açacağız ve bu ofiste bu ticaretleri gerçekleştirebileceğimiz bir alan sağlayacak.Gelecekteki planlarımızdan birisi olan Carmela Bar'ın yönetim ve düzenini'de buradan ayarlayacağız.Ayrıca kendi şirketimin idari konularınıda buradan yönetmeyi amaçlıyorum.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Şirketim açısından düşünecek olursak,Los Santos halkına istihdam sağlayarak hem işsiz insanları mutlu etmek hemde kendi şirketime daha kolay bir şekilde çalışan almak istiyorum.Şirket toplantılarıma,çalışanlar ile olan şahsi görüşmelerime,çalışanların maaşları ile ilgili görüşmeleri ofisimde gerçekleştirmek istiyorum.Ailemiz adına düşünecek olursak,aile toplantılarımızı,ailenin gelir giderlerini,aile üyelerinin kişisel sorunlarını ofisimde görüşmek istiyorum.Ofisime diğer aileleri davet ederek burada bir rol ortamı oluşturmak ve yeni insanlarla,yeni ailelerle tanışmak ve ilerleyen evrelerde ise dost olmak ve ortak iş yapmak için konuşacağımız bir yer olarak ofisi açmak istiyorum.Birlik olarak DeepWeb üzerinden satışa çıkardığımız mallarımızı burada güvenli bir şekilde satmak istiyoruz.Bu satışı gerçekleştirirken ofisimizde rol ortamını da aktif tutmayı istiyoruz.İnsanların daha kolay daha güvenli bir şekilde rol yapabileceği bir ortam sağlamak istiyorum.Ve kalabalık bir ekip olarak hep aktif tutacağımız bu yerde insanların uğrayacağı,girip çıkacağı kolayca rol yapacağı bir ortamı hedefliyorum.Kısacası insanların istediği zaman ulaşabileceği bir rol ortamı için açmak istiyorum.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "SalonWatson"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14