zaten polis köpekleri de suçluların önüne doğru koşup intihar etmek için eğitiliyor
Siz ne için eğitiliyorsunuz?
https://www.rina-roleplay.com/forum/karakter/Justin_Ailleboust
hsu aracı ile kendi şeridinde kaçan araca kafa atıp ters döndürüp pit demek, taktiksel frekanslarda her türlü türkçe terimi kullanıp normal memurlar kullanınca ceza vermek, realistik bir şekilde sivil memur rehin alınmışken boğazına bıçak dayanılan memurun arkasındaki şüpheliye rol yapmadan pompalı tüfek ile ateş açma, çavuş karakter ile hsu aracı kullanma, helikopterden sniper kullanma, metro operasyonlarına katılma. millete laf etmeden once kendinize bakin

söylediklerini okuyorum, hatta iki kere okuyorum ve sana gülüyorum. Komik çocuksun, hayallerle yaşıyorsun ama gerçeklerle :/ 
ben neyden bahsediyorum sen ne konuşuyon XD
lspd sunucunun bel kemiği olması gerekir iken lspd, sunucu rol kalitesinden kat kat düşük. bunun yanında birlik üyelerinin yapılması yasak olan kural ihlalleri pd yönetim tarafından yapılıyor, defalarca. gerçeği gör, ama yalamaya devam edeceğim diyorsan çavuş olursun belki.
Bazı konularda haklı olduğun kadar büyük bir çoğunlukdan haksızsın. Sunucun bel kemeği LSPD'dir katılıyorum, evet rol bilgisi düşük olan arkadaşlarımız var mı? Elbette kimse annesinden çıkar çıkmaz rol öğrenmedi, gün geçtikçe çok eskiden beri lspd'de olduğumuda göz önünde bulundurursak ben bile yeni bir şeyler öğrenebiliyorum. Yeni insanların aramızda yeri yok diye bir şey söylemiyoruz ancak belirli bir seviyede bulunmasını istiyoruz. Sunucun rol kitlesi an ve an yerlere göre değişiyor, genelleme yapman çok çok yanlış. LSPD'nin rol kalitesi şuan çoğu yapılan topluluktan daha iyi olduğu aşikar bunu oyun içi ekran görüntülerinde yaptığımız editler ve oyun içerisindeki performans, bilgimiz ile çok rahat bir şekilde anlayabileceğinizi düşünüyorum. Birlik üyelerinin yapılması yasak, adı üstünde üyelerin yapması yasak. LSPD yönetimi belirli bir düzeni otutturmak için zaman zaman yasak olan şeyleride yapmak durumunda kalmış olabilir, bunu sizler bilemezsiniz dışarıda kaldığınız süre boyunca kulaktan dolma bilgiler ile bir şeyler öğrenir ve bunu devam ettirirsiniz. LSPD yönetiminde 1 hafta öncesine kadar bulunan birisi olarak söylüyorum ki bahsettiğiniz şeylerin elde tutulur hiç bir doğruluğu söz konusu dahi değildir.