Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

k9unit (www.rina-roleplay.com)

Başlatan gulenadam, 01 Aralık 2020, 17:58:14
Okunma sayısı 2701 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gulenadam

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 19:56
Toplam oynama: 231 gün, 9 saat
Ynt: k9unit (www.rina-roleplay.com)
« Yanıtla #10 : 04 Aralık 2020, 09:06:57 »
zaten polis köpekleri de suçluların önüne doğru koşup intihar etmek için eğitiliyor

cücük kadar köpekleri koymayı biliyorsunuz, pd yaptıktan sonra eğitmek falan filan. Fasa fiso, lolo hep.

Çevrimdışı gulenadam

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 19:56
Toplam oynama: 231 gün, 9 saat
« Yanıtla #11 : 04 Aralık 2020, 09:08:35 »

Çevrimdışı kanen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Kasım 2022, 02:14
Toplam oynama: 177 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #12 : 05 Aralık 2020, 04:27:06 »
zaten polis köpekleri de suçluların önüne doğru koşup intihar etmek için eğitiliyor

Siz ne için eğitiliyorsunuz?

https://www.rina-roleplay.com/forum/karakter/Justin_Ailleboust
hsu aracı ile kendi şeridinde kaçan araca kafa atıp ters döndürüp pit demek, taktiksel frekanslarda her türlü türkçe terimi kullanıp normal memurlar kullanınca ceza vermek, realistik bir şekilde sivil memur rehin alınmışken boğazına bıçak dayanılan memurun arkasındaki şüpheliye rol yapmadan pompalı tüfek ile ateş açma, çavuş karakter ile hsu aracı kullanma, helikopterden sniper kullanma, metro operasyonlarına katılma. millete laf etmeden once kendinize bakin  :police:   :ortaparmak:

Çevrimdışı shezy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Ekim 2022, 00:50
Toplam oynama: 194 gün, 13 saat
Son giriş: 01 Ekim 2022, 21:29
Toplam oynama: 4 gün, 17 saat
« Yanıtla #13 : 05 Aralık 2020, 04:42:37 »

hsu aracı ile kendi şeridinde kaçan araca kafa atıp ters döndürüp pit demek, taktiksel frekanslarda her türlü türkçe terimi kullanıp normal memurlar kullanınca ceza vermek, realistik bir şekilde sivil memur rehin alınmışken boğazına bıçak dayanılan memurun arkasındaki şüpheliye rol yapmadan pompalı tüfek ile ateş açma, çavuş karakter ile hsu aracı kullanma, helikopterden sniper kullanma, metro operasyonlarına katılma. millete laf etmeden once kendinize bakin  :police:   :ortaparmak:
söylediklerini okuyorum, hatta iki kere okuyorum ve sana gülüyorum. Komik çocuksun, hayallerle yaşıyorsun ama gerçeklerle :/ :)

Çevrimdışı akabeste

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 26 Haziran 2022, 00:50
Toplam oynama: 33 gün, 8 saat
« Yanıtla #14 : 05 Aralık 2020, 08:59:16 »
bi gülme bastı beni anlatamam

Çevrimdışı Emektar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Haziran 2024, 15:10
Toplam oynama: 162 gün, 12 saat
« Yanıtla #15 : 05 Aralık 2020, 11:06:13 »

söylediklerini okuyorum, hatta iki kere okuyorum ve sana gülüyorum. Komik çocuksun, hayallerle yaşıyorsun ama gerçeklerle :/ :)
Dünyanın en klişe lafı, hayallerle yaşıyormuş ama gerçeklerleymiş miş miş. Kesin artık insanlar doğruyu anlattığında onlarla dalga geçmeyi. Niye, siz çok mu iyi polis rolü yapıyorsunuz? İnsanları karşınıza alıp iki çift kelam ediyor musun? Eleştiriye karşı çok mu kapalı bir insansın ya da adamın dedikleri zoruna falan mı gitti? Daha çok gülersin.

Çevrimdışı kanen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Kasım 2022, 02:14
Toplam oynama: 177 gün, 14 saat
« Yanıtla #16 : 05 Aralık 2020, 11:51:14 »

ben neyden bahsediyorum sen ne konuşuyon XD
lspd sunucunun bel kemiği olması gerekir iken lspd, sunucu rol kalitesinden kat kat düşük. bunun yanında birlik üyelerinin yapılması yasak olan kural ihlalleri pd yönetim tarafından yapılıyor, defalarca. gerçeği gör, ama yalamaya devam edeceğim diyorsan çavuş olursun belki.

Çevrimdışı pizza

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 19:41
Toplam oynama: 120 gün, 13 saat
Son giriş: 02 Mart 2022, 18:20
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #17 : 05 Aralık 2020, 14:15:27 »
 :dft003: gusel.

Çevrimdışı shezy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Ekim 2022, 00:50
Toplam oynama: 194 gün, 13 saat
Son giriş: 01 Ekim 2022, 21:29
Toplam oynama: 4 gün, 17 saat
« Yanıtla #18 : 05 Aralık 2020, 14:18:32 »
:loudly-crying-face_1f62d:

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #19 : 05 Aralık 2020, 14:38:16 »
agalar pd değilsiniz zaten aranızda rekabet de yok bırakın shezy bi çavuşluğu tatsın o kadar heves etmiş po3 e kadar yükselmiş xD
koala pd üyelerinin onu savunmasına ihtiyaç duyacak birisi değil tazı gibi atlamayın hemen biraz kendinize saygınız olsun .d