Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Bu Cleo'lar ne?

Başlatan Xter, 27 Kasım 2020, 01:47:33
Okunma sayısı 459 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Xter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Temmuz 2022, 22:56
Toplam oynama: 214 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Bu Cleo'lar ne?
« : 27 Kasım 2020, 01:47:33 »

ARKADAŞLAR ANTİ CRASHER DIŞINDA HİÇBİRİNİ BİLMİYORUM BİLEN VARSA YAZABİLİR Mİ RİCA ETSEM.

Çevrimdışı #RaiTaki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Paul Stanton Lv.22
Son giriş: 27 Kasım 2022, 23:21
Toplam oynama: 113 gün, 18 saat
Rai Kiwata Lv.22
Köken: Japon
Son giriş: 19 Kasım 2022, 20:45
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Ynt: Bu Cleo'lar ne?
« Yanıtla #1 : 27 Kasım 2020, 02:04:28 »
burası REHBER bölümü, teknik destek değil

Çevrimdışı leaderesso

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Mart 2022, 13:10
Toplam oynama: 139 gün, 1 saat
« Yanıtla #2 : 27 Kasım 2020, 02:26:28 »
Bir çoğu cleonun kendi dosyaları compas.cs haritanın üzerinde veya ekranın altında bölge isimlerini yazan şey. Emergency.cs büyük ihtimal yüklediğin cleolarda araya karışan bir şey ELM dosyalarının bir cs'si. Diğeri Cleonun dosyası sanırım. FPSUNLOCK FPS limitini kaldırır addon kuramıyorsan veya addonun yoksa aslında iki türlüde iyi. İniFiles.cleo bilgim yok ve diğeride. Memfix.cs, Memory 4gb, Memory512,memory2048.cs gibiler RAM'in oyunda daha akıcı kullanbilmen için birşeydir. newOpcodes sanırım far ile ilgili bir şeydi. Plugin'i bilmiyorum. Radarzoom.cs (+) (-) tuşlarına basınca haritan yakınlaşıp uzaklaşıyor. Remove_zeros bilgim yok. Roadtrain.fxf roadtrain'e bir mod yüklediysen onun bir parçasıdır. Sampcs_helper.cs bilgim yok. Sun.cs güneş ile ilgili mod tarzı bir şey. Wase.cs biliyordum fakat bilgim yok. Zonexts.cs biliyordum fakat unuttum. Bilmediklerini googleye yazarakta bulabilirsin ne işe yaradıklarını ve burası Rehber bölümü teknik destek değil unutma.

Çevrimdışı DracDonix

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyson Mosley Lv.28
Son giriş: 19 Şubat 2024, 00:45
Toplam oynama: 39 gün, 23 saat
Son giriş: 19 Şubat 2024, 00:38
Toplam oynama: 70 gün, 5 saat
Son giriş: 13 Şubat 2024, 19:10
Toplam oynama: 1 gün, 21 saat
Birlik: ****** **dia
« Yanıtla #3 : 27 Kasım 2020, 02:28:53 »
Bir çoğu cleonun kendi dosyaları compas.cs haritanın üzerinde veya ekranın altında bölge isimlerini yazan şey. Emergency.cs büyük ihtimal yüklediğin cleolarda araya karışan bir şey ELM dosyalarının bir cs'si. Diğeri Cleonun dosyası sanırım. FPSUNLOCK FPS limitini kaldırır addon kuramıyorsan veya addonun yoksa aslında iki türlüde iyi. İniFiles.cleo bilgim yok ve diğeride. Memfix.cs, Memory 4gb, Memory512,memory2048.cs gibiler RAM'in oyunda daha akıcı kullanbilmen için birşeydir. newOpcodes sanırım far ile ilgili bir şeydi. Plugin'i bilmiyorum. Radarzoom.cs (+) (-) tuşlarına basınca haritan yakınlaşıp uzaklaşıyor. Remove_zeros bilgim yok. Roadtrain.fxf roadtrain'e bir mod yüklediysen onun bir parçasıdır. Sampcs_helper.cs bilgim yok. Sun.cs güneş ile ilgili mod tarzı bir şey. Wase.cs biliyordum fakat bilgim yok. Zonexts.cs biliyordum fakat unuttum. Bilmediklerini googleye yazarakta bulabilirsin ne işe yaradıklarını ve burası Rehber bölümü teknik destek değil unutma.

Aynısını yazacaktım arkadaş yazmış ellerine sağlık onunda.
Destek konularını'da Teknik Destek ksımına açarsan güzel olur dostum.

Çevrimdışı #RaiTaki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Paul Stanton Lv.22
Son giriş: 27 Kasım 2022, 23:21
Toplam oynama: 113 gün, 18 saat
Rai Kiwata Lv.22
Köken: Japon
Son giriş: 19 Kasım 2022, 20:45
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #4 : 27 Kasım 2020, 03:37:39 »
çoğu yanlışta yapcak bir şey yok...

compas.cs K G D B (hudunda tr hali varsa) yönleri ekler
zonetext bölge isimlerini yazar
sun.cs parlamayı vs etkileyen bir cleo, gereksiz
wasei bilmiyorum
roadtrain.fxfin cleo dosyasında işi yok
emergency.cs sil, işlevi yükske ihitmalle yoktur
fpsunlocker hiçbir işe yaramaz, samp addon kur
inifiles türü şeyler kalsın
memfixlerde bir işe yaramaz sil gitsin
neopcodesta kalsın
radarzoom zaten araba içinde kullanılmıyor, hiç gerek yok sil gitsin
remove_zeros parandaki gereksiz sıfırları siler

Çevrimdışı Xter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Temmuz 2022, 22:56
Toplam oynama: 214 gün, 13 saat
« Yanıtla #5 : 27 Kasım 2020, 04:12:05 »
çoğu yanlışta yapcak bir şey yok...

compas.cs K G D B (hudunda tr hali varsa) yönleri ekler
zonetext bölge isimlerini yazar
sun.cs parlamayı vs etkileyen bir cleo, gereksiz
wasei bilmiyorum
roadtrain.fxfin cleo dosyasında işi yok
emergency.cs sil, işlevi yükske ihitmalle yoktur
fpsunlocker hiçbir işe yaramaz, samp addon kur
inifiles türü şeyler kalsın
memfixlerde bir işe yaramaz sil gitsin
neopcodesta kalsın
radarzoom zaten araba içinde kullanılmıyor, hiç gerek yok sil gitsin