Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] Queen - Los Santos Taksi Durağı Ofis

Başlatan Queen, 25 Kasım 2020, 21:28:35
Okunma sayısı 263 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Queen

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 31 Aralık 2023, 21:29
Toplam oynama: 112 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): ()

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Elegance Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Şöyle büyük bir taksi ve otobüs durağı kurmak istiyorum ve issiz kalan insanlara orada onlara iş vererek düzenli olarak onlara iş vermek ve işleyiş olarak orada bir kaç işler daha yapacağız Los Santos'un en iyi taksi durağı filan yapmayı düşünüyorum ve bu yüzden ofis açmaya karar verdim, bu yüzden şehirde güzel roller çevireceğiz kimsenin yapmadığı birliği açmayı düşünüyorum ve güzel roller olacak şehirin her yerinde bizim taksi birliğimiz olacaktır, her zaman insanlara hizmet vereceğiz ve onları istediği yere güvenli bir şekilde götüreceğiz yolu uzatmadan ofisimizde ara sıra taksici insanlarla birlikte rol yapıcaz toplantı rolu filan işçi alımı filan, daha sonra piknik rolleri kamp rolleri bir çok roller düzenlencek insanların zevk alabileceği işler yapacağız insanlara yönelik roller çevireceğiz ve insanlarla toplu roller oluşturacağız. Şehirin en büyük taksi durağı olmayı planlıyoruz umarım dediğimiz gibide olur hedefim bu yönde olacak bir çok dediğim gibi roller olacak ve çeşitli roller yapacağız insanların zevk alacağı ve o rolleri devam ettirecek ve insanlar bundan hoşlanacaktır ve daha çok rol yapmak istiyecektir ve bundanda eminimdir, herhan gibi illegal roller dönmeyecek tamamem legal olacak herşey taksi şöförleri bile ve dediğim gibi bu ofisi taksi birliği için açıyorum. her han gibi hiç bir hata yapılmayacaktır herşey usulünce.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Ofisi taksi birliği açacağım ve bu yüzden ofisi açtırmak istiyorum ofis içersinde toplantılar işte etkinlik bir çok şeyi planlamayı düşünyorum, insanlarla içerde kahva çay gibi tarzında roller işte işe girecek insanlarla alım yapcaz bir bir bir çok işler başarmayı düşünüyoruz ve bu yüzden ofisi açmak istiyorum, Los Santos'un ilk ikinci taksi birliği olarak insanlara hizmet vereceğiz tüm los santos halkına hizmet vermek için bu amaçla ofisi kullanacağız hemde durak olarak kullanacağız. ve çeşitli rollerde bu ofisi görebilirsiniz, bu yüzden ofisi açtırcaz hem Los Santos Halkına faydalı olacaktır hemde bizim açımızdan güzel roller dönecektir.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) İşyerimiz ailemize katılmak isteyen arkadaşlar için genellikle bir merkez olarak düşünülebilir. Kişilerin alımları bu ofisden yapılacak ve diğer illegla birliklerle beraber sunucuda güzel bir rol ortamı sağlayacağız. Şehirden uzak olduğumuz içinde legal olarak dediğim gibi şirket yöneteceğiz bu şekilde hiç bir şey anlaşılmayacaktır illegal olarak başka bir diğer roller ise masa rolleri Otobüs rolleri Taksi rolleri olsun Mafya olsun Çete olsun rol yapmak için bu mekanda toplanacağız bu şekilde rollerimiz daha sağlıklı ve güvenli olacaktır bu bölgede olucak roller tamamen legal olacaktır yanlız legal olarak görünecektir bu şekilde gizlice aileler ile buluşma rolleri yapabilceğiz ve bu şekilde hiç bir problem olmayacaktır bu şekilde rollerimiz ilertebilceğiz diğer ailler olsun veya bizim aielmiz olsun bu mekan en uygun yer legal görünmek için ofis açma sebeplerimizden biride bu dur güzell roller dönceğine eminim aslında dediğim gibi birliğimize katılmak isteyen arkadaşlar içinde bize güvenmelerini sağlamak için de bir yol olacaktır ki şirketmizde çalışıp biz onlara güvenebilceğiz onlarda bize ayrıca bu tarz roller dönecektir.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Queen"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Queen - Los Santos Taksi Durağı Ofis
« Yanıtla #1 : 26 Kasım 2020, 19:21:01 »
Kabul edildi, tanıtım açın ve buradan paylaşın.

Çevrimdışı Queen

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 31 Aralık 2023, 21:29