Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Dream Night Club - Club Başvurusu.

Başlatan Bir Gece Ansızın, 25 Kasım 2020, 17:32:25
Okunma sayısı 222 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 30 Ocak 2025, 19:49
Toplam oynama: 55 gün, 8 saat
Birlik: ****ESS
Kolley Piksy Lv.19
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Ocak 2025, 19:49
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Dream Night Club - Club Başvurusu.
« : 25 Kasım 2020, 17:32:25 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Günde minimum 8 saat aktiflik, aktif çalışma düzenimle birlikte günlük iş yerine ayıracağım süre 2 saattir, neredeyse haftanın her günü açılacaktır.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları: 2852.38, 1022.62, -1123.91, 23.87, 357.19

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.03:İş yeri adı: {ff0000}Dream Night Club

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Club

2.05:İş yeri interioru: ●Büyük Gece Kulübü

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime)

20 Mayıs 1988' İrlanda/Belfast doğumludur,  Michael D Christie zor bir çocukluk geçirmiştir. İşte hayat hikayesi; "Ben Michael D Christie' henüz 8 yaşındayken alış-veriş merkezine yapılan bombalı terör saldırısında ailemi kaybettim. Genç yaşta kimsesiz kalmak bana zor gelmişti. Devletin beni yerleştirdiği kimsesizler yurdunda bir süre kalsamda, yurttaki yaşamım fazla uzun sürmedi. 10 Yaşına geldiğimde yurtdan kaçıp sokak hayatına atlamıştım, park köşelerinde uyuyor, karnımı doyurmak için hırsızlıklar yapıyordum. Henüz daha çocuk yaşta kimsesiz kalmak bana ağır gelmişti. Benim gibi sokaklarda yaşıyan bir kaç arkadaş edinmiştim, birbirimizi kolluyor... birbirimize sahip çıkıyorduk. Aylar yılları kovalarken büyüdüm, artık 20 yaşına gelmiştim. Bir süre sokak lezzetlerine yönelmiştim, kendime minik bir tezgah kurup hazırladığım Irish Breakfast' ları satıyordum. Harcamama dikkat edip üstüme kıyafet bile almıyordum, tâaki o güne kadar. Sokaktan tanışıp çocukluğumu beraber geçirdiğim Conor Brogan bir sabah beni aramıştı, aramızda geçen konuşma ise.

+Alo?                                                                         
-Alo, Michael.
+S-sen kimsin? Conor... Bu sen misin?!
-Evet kardeşim, benim. Nasılsın, hayat nasıl gidiyor?
+Hayatta kalmaya çalışıyorum, bildiğin gibi.
-A-haha. Seni anlıyorum, sana müjdeli bir haberim var.
+Seni dinliyorum kardeşim.
-Telefonda olmaz, ilk uçakla Los Santos'a gelmen gerekiyor.
+Ne?, Los Santos'mu. Orada ne işimiz var amına koyayım.
-Kurcalama, gelmen gerekiyor.
+T-tamam, geleceğim.
*Çağrı Sonlandırıldı*

"Heyecanlıydım, ne yapacağımı bilmiyordum. Apar topar eşyalarımı toparlayıp havaalanına gittim, bulabildiğim en erken Los Santos' uçağına bilet aldım ve... BAM! işte o gün. Sonunda Los Santosdaydım. Yıllar sonra çocukluk arkadaşımla karşılacaktım. Bu beni heyecanlandırıyordu. Uçaktan indim ve Conor'u aradım, o geldi. Sonrasında neler mi oldu?"

Michael ve Galen Bir miktar para biriktirdikten sonra aylardır hayalini kurduğu bar işletmeciliği için kendilerine en uygun bölgeyi arayışa geçiyorlar, tam istedikleri gibi bir yer bulduktan sonra yapmaları gereken tek şey hayallerini gerçekleştirmek oluyor.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime)

Tüm gününü gece kulübünde geçirecek olan Michael iş yeri sahibinin ona mekanı satmasıyla birlikte anlaşmalı olduğu mimarla beraber kulübün iç dizaynını baştan ele alacaktır. Neredeyse nefes dahi almadan gece kulübünün iç dizaynını tamamlıyan mimarlar, arkadaşları olan Tokio verdiği DJ'lik dersleriyle gayet başarılı bir DJ'lik hayatına ilk adımını atan Tokio çalışmaya başlamasını sağlıyacaktır. Barmen olarak dışardan aldığı adamlara verdiği dersleri sayesinde gayet başarılı birer barmaid olucaklardır. Koruma olarak kuzenleri olan Mark Scott ve Dimitri Mladenov  mekanının güvenliğinden sorumlu olucaklardı. DJ ara verdikten sonra Müzik Grubu olan The Skull Band sahneye çıkacak. Birbirinden türlü Hard rock, heavy metal, metalcore, punk rock, hardcore punk çalacaklar. Amerikalı yaptığı en iyi şeylerden biri olan parti vermeyi tüm Los Santos halkına kanıtlıyacak olan The Broken Shaker. Saat 20:00'da kapılarını Los Santos'un güzel gecesine aralıyacak olan Death Fever kapılarını saat gece 1:00 da kapatıcaktır.
OOC
Ekipten birkaç kişinin müsait olduğu zamanda pubu açacağız,belli bir saat olmaksızın işyerini kapatmadan ve aktifliğini reklamlar aracılığıyla sürdürmekle beraber mekanın işleyişine ve aktifliğine göre açık bırakacağız. Belirli aralıklarla yapacağımız ödüllü aktiviteler ile oyunculara eğlenceli ve kazançlı etkinlikler sunacağız. Açılacağımız ilk gün farklı ve değişik etkinliklerle insanları işyerimize çekeceğiz. İnsanlara sunacağımız eğlenceli rol imkanlarıyla oyuncuları public houseumuzun açılacağı saati bekler hale getirmeye çalışacağız. Diğer pubs ve barları tehdit edip ooc yollardan veya ic yollardan onları kapattırmaya çalışmak yerine tüm barlar ve publara karşı bir rekabet savaşı açıcağız. Eğlenmenin 2.planda olacağı bu pubumuzda gençlik partilerinin tadını insanlara tattırmaya çalışacağız. Pubumuzun çevresinde bir ofis daha açıp tüm gün orada oyunculara rol imkanı tanımayı planlıyoruz. Birliğimizde ve ekibimizde ooc de ve ic de uzun süre barmaidlik yapmış insanlar barındırıyoruz.Rol konusunda bir eksiğimizin olduğunu düşünmüyor ve herkese iyi eğlenceler diliyoruz.)

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime):

(Sürekli aktif bir çalışma düzeni, haftalık en az iki defa düzenlenecek olan partileri, tecrübeli ve kalabalık kadrosuyla ön plana çıkacak olan gece kulübümüz günün iki (2) vakti öğlen ve gece olmak üzere minimal olarak en az ikişer (2'şer) saat aktif tutulacaktır.. kulübümüzde hiçbir şekilde Fast-RP olmayacak, rolsüz olarak hiçbir şey yapılmayacaktır.. bu sebepten dolayı etkili rol bilgisi olan kadromuzla birlikte rol kovalayan kardeşlerimizi canlandırmayı planlıyoruz, gece kulübümüzü bu işten maddi kâr elde etmekden ziyade etkili rolleriyle tanınıp bilindik bir kulüp hâline getirmeyi düşünüyoruz.)

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime):

İşyerimin bulunduğu konumda aktif rol dengesi sağlanacaktır. Hemen hemen rol ortamı olmayan bu güzergâhı canlandırıp oyunculara detaylı bir rol deneyimi sağlanacaktır. Haftanın minimum iki günü düzenlenecek parti organizasyonları, ve aktif çalışma düzeniyle sürekli roleplay sağlanabilecek bir gece kulübü konsepti olacak.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Emin Yoldaş"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14