Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Forcoin | Para kazanmada yeni bir çağ..

Başlatan Bishere, 04 Temmuz 2018, 23:31:41
Okunma sayısı 1080 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
Forcoin | Para kazanmada yeni bir çağ..
« : 04 Temmuz 2018, 23:31:41 »
                                                                                                         Forcoin - Yeni bir dönem, yeni bir çağ.

A. Forcoin'de nedir böyle, ne işe yarıyor bu?

Forcoin, son zamanlarda yaygınlaşan ve Bitcoin'e karşı fiyat ve artış / düşüş konusunda fazlasıyla yarışan bir sanal para birimidir. Bitcoinin şu an ki durumunun aksine, sürekli olarak bir fiyat artışı veya fiyat düşüşü görülür, bunun sebebi yatırımcıların bu sanal para birimine destek ve kâr amaçlı yatırdığı yüksek miktardaki paralardır. Ayrıca, Forcoin ortaya çıktığı ilk bir ayda Bitcoin'i ve diğer sanal para birimlerini tercih eden kişilerin ilgisini fazlasıyla çekip yükselişe geçme noktasında büyük bir adım attı.

B. Forcoin'e nasıl güveneceğim, bana bir garanti sunuyor mu?

Forcoin, çıktığı andan itibaren günümüze kadar 4,5 milyon gibi bir miktara gelecek şekilde satıldı, bu satışlardan ise toplamda 8,2 milyon dolar kazandırdı. Bu da demek oluyor ki, ortalama bir ay içerisinde bir kişi başına tam tamına 10.000 $ kâr demek oluyor. Bu da kullanıcılarımıza verdiğimiz güvenin ve karşılıklı alış-verişin önemini gösteriyor.

Forcoin, size en kötü bir ihtimalde bile satın aldığınız miktarın %10'luk bir miktarını garanti ediyor. Oluşabilecek olası bir sıkıntı, veya ciddi bir durum karşısında yine de kullanıcılarını güvence altına alıyor. Fakat, şirket hakları ve poltikalarını tamamen kendine saklı olduğunu da belirtiyor.

C. Bu fikiri sevdim, fakat nasıl "Forcoin" satın alıcağım veya bu satış-alış sistemi nasıl işliyor?

Öncelikle, eğer bir Forcoin satın almak ister iseniz sitenin altına veya direkt olarak olarak site içerisinde belirlenen çalışanlarımıza "Bir bildirim gönder" butonuna tıklayarak "Forcoin Alım Formu" kapsamı adı altında, foruma uygun bir biçimde bildiriminizi yetkiliye gönderin. Mutlaka en geç 2 gün içerisinde size bir geri dönüş sağlanacak. Size verilen iletişim adreslerine bulunduğunuz tarihe uygun Forcoin birimiyle gereken parayı internet bankacılığı yöntemiyle ulaştıracaksınız.

Peki satın aldığımız "Forcoin" paralarını nasıl satıcağız ?  Elinizde mevcut olan Forcoin paralarını, "Forcoin Satım Formu" kapsamı adı altında, foruma uygun bir biçimde bildiriminizi yine yetkiliye gönderin. Mutlaka en geç 2 gün içerisinde satış isteğinize bir cevap verilecek ve size gereken ücret verilecektir.

D. Forcoin legal olarak mı, il-legal olarak mı işlev görüyor?

Forcoin, Amerika hükümetinin sunduğu ana yasalar adı altında tamamiyle "legal" olarak çalışmaktadır. Olası bir siber müdahaleye veya sanal para biriminin engellemesi ihtimaline hiç olanak vermiyoruz diyebiliriz. Forcoin'in ulususlar arası telif hakkı @F.R şirketine aittir ve izinsiz olarak hiç bir şekilde piyasaya sürülemez / yayınlanamaz ve satılamaz.

Forcoin Alım Formu:
Kod: [Seç]
[b]Veritabana kayıtlı kullanıcı adınız: BURAYA
Satın alışını gerçekleştirmek istediğiniz "Forcoin" sayısı: BURAYA

[i]Gerekli "Forcoin" alım işlemimde olası bir durum sonucu aksama / gecikme ve buna benzer oluşabilecek tüm sorumlulukları kabulleniyorum. Ayrıca alıcağım bütün "Forcoin" paralarını karşılayacak miktarda bütçem olduğunu da bildiriyorum.[/i][/b]

Forcoin Satış Formu:
Kod: [Seç]
code][b]Veritabana kayıtlı kullanıcı adınız: BURAYA
Satışını gerçekleştirmek istediğiniz "Forcoin" sayısı: BURAYA

[i]Gerekli "Forcoin" satım işlemimde olası bir durum sonucu aksama / gecikme ve buna benzer oluşabilecek tüm sorumlulukları kabulleniyorum.

(( Oyun dışı bilgilendirme bölümü ))

(( Öncelikle arkadaşlar, bu para birimi sunucda bulunan "Bitcoin" mantığıyla aynı işleyecek fakat sürekli sabit kalmayacak. Belirli bir algoritmaya göre ilerleyecek, örnek vermem gerekirse bir gün çok yükselirken ertesi gün aniden düşebilir. Ayrıca, şunu da belirtmek istiyorum kesinlikle olası bir durumda zararlı çıktığınızda veya iade yapmak istediğinizde tüm oyun dışı sorumlulukları kabullenmiş olursunuz. Bundan kastım da şu oluyor, eğer bir kaç bin dolar bu işten zararlı çıkarsanız bunu dolandırıcılık olarak varsayamazsınız ve bu konu hakkında bir şikayette bulunamazsınız. ))

(( Ekstradan, kesinlikle oyun platformu dışında bir alakası yoktur, tamamiyle her şey hayal ürünü ve kurgudan ibarettir. Oyun dışı amaçlar ile kullanılamaz, herhangi bir şekilde suistimal edilemez. Eğlence amaçlı yapılmıştır. ))

(( NOT: Satın alıcak veya kuşkuya düşen arkadaşlar için belirtiyorum, yaşanan çiftlik bank gibi bir olay olmayacak merak etmeyin. Forcoin'in artışını ve yükselişini 2 gün uğraştığım bir algoritma sayesinde yapıyorum. Algoritma bazen çok yüksek miktarlar verdiği için oranlarını kendim ayarlamak zorunda kalıyorum fakat %80 ihtimalle algoritmaya göre işliyor. Kendi kafama göre artış / düşüş sağlamıyorum. Bunu belirtmek isterim, yani keyfimce bunu ayarlamıyorum. ))

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Forcoin | Para kazanmada yeni bir çağ..
« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2018, 23:31:51 »
Alıntı
Güncel "Forcoin" alış fiyatı:5.000$
Güncel "Forcoin" satış fiyatı:5.000$

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2018, 23:32:20 »
(( Oyun dışı bilgilendirme - "Oyun içi" olarak Forcoin alım - satımı ))

(( Şimdi arkadaşlar, şu şekilde işliyor anlamayanlar için. Sitede eğer forcoin almak istiyorsunuz diyelim, sitede görünen "Forcoin Alım Formu" isimli kodu kopyalarak bana özel mesaj olarak gönderiyorsunuz veya bu konu altına gönderiyorsunuz. Daha sonra ben sizinle iletişime geçip size rolsel olarak Forcoin'i verdiğimi / vericeğimi veya vermeyeceğimi söylüyorum. ))

(( Bu sistemde ki amacı da anlatayım, Bitcoin yerine bu sistem sayesinde sürekli olarak oyun içi bir para akışı sağlanacak. Konunun altında ki ilk yorumdan sürekli güncellenen "Forcoin" piyasasını takip edebileceksiniz. Buna göre isteğinize bağlı forcoin alıp satıcaksınız ve karşılığında da kâr sağlayacaksınız. Gerektiği zamanda forcoin satmak isterseniz de "Satış Formuna" uygun bana özel mesaj gönderiyorsunuz ve gereken para teslim ediliyor. Fakat, eğer olası bir iflas veya çıkabilecek bir durumda "dolandırıcılık" kavramı adı altında buna itiraz edicek arkadaşlara sesleniyorum buradan. Bu sistem aynı gerçek hayatta ki gibi işleyecek, yani çok büyük miktarlar kazanada bilirsiniz kaybede de bilirsiniz. ))

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 06 Temmuz 2018, 01:06:24 »
Forcoin tekrardan yükselişe geçti.

Alışı 2.000$ satışı ise 1.9000 $ olan sanal para birimi Forcoin,

Alışı 10.000$ satışı ise 10.000$ olarak değişmiştir.

Bize yatırım yapan herkese teşekkür ediyoruz !

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 06 Temmuz 2018, 15:19:45 »
Forcoin düşüşe geçti.

Alışı 10.000$ satışı ise 10.000 $ olan sanal para birimi Forcoin,

Alışı 2.000$ satışı ise 1.900$ olarak değişmiştir.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 08 Temmuz 2018, 15:14:30 »

Alışı 12.000$ satışı ise 11.000$ olarak değişmiştir.

Bize yatırım yapan 32 kişi, toplamda 37 "Forcoin" olmak üzere tam olarak "56.000 $" kâr sağladı. Şimdi de tekrardan kâr sağlamaya devam ediyor, daha fazlası için bizi sürekli takip etmeyi unutmayn!

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 08 Temmuz 2018, 17:42:58 »
Forcoin düşüşe geçti.

Alışı 12.000$ satışı ise 11.000 $ olan sanal para birimi Forcoin,

Alışı 2.000$ satışı ise 2.000$ olarak değişmiştir.

Forcoin düşüşe geçmeden önce toplamda bu gün içerisinde "6 kişiye" "38.000 $" kâr kazandırdı.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 11 Temmuz 2018, 14:22:37 »

Alışı 5.000$ satışı ise 5.000$ olarak değişmiştir.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 12 Temmuz 2018, 15:21:26 »
Forcoin hakkında yükselişe geçiceği iddiaları bulunuyor ve bu iddiaları red edemeyeceğiz, Forcoin diğer para birimlerine göre fazlasıyla hiperaktif bir para birimidir. Belki de şimdiden yatırım yapanlar kazanıcak!

Şu ana kadar 13 kişi toplamda 24 Forcoin birimi olmak üzere Forcoin'e son yükselişten itibaren yatırım yaptı ! En kârlı sanal para birimi, Forcoin!

Çevrimdışı SaklananAdam

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 19 Mart 2019, 20:29
Toplam oynama: 37 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #9 : 13 Temmuz 2018, 12:46:55 »
Üzgünüm fakat dolandırılma riskimiz %90 sana neden güvenelim eğer bize güveneceğimiz şeyler verirseniz yatırım yaparız .