Selamın aleyküm kardeşler, ben aspect size kısaca rina anımı anlatmak istiyorum.
Rina Roleplay'a yaklaşık 1,5 yıl önce falan başladım, tabii rinadan önce MTA'da oynuyordum kısaca direk mta dan geldim.Rinaya ooc arkadaşım sayesinde başladım. Başlamadan önce arkadasım oynarken sıkıcı kötü oyun falan diyordum ama sonra bir başladım daha bırakmak bilmedim. Şu ortamda güzel dostluklar, güzel kardeşlikler kazandım.
Hepsine çok değer veriyorum bu kadar çok bağlı olacağıma inanamıyordum. Samp ortamında iyi kötü olaylar yaşadım.
Takmamaya önem veriyorum, mutlu oldugum dostlarım ile vakit geçirince her şey geçiyor deneyip görebilirsiniz.
Sunucdan yasaklandığım oldu vallah adminlerden özür diliyoz.
Kimse ile bir problemim kalmadı kalbini kırdıgım kimler varsa hepsinden özür diliyorum
Samp ortamında tanıdıgım değerli insanlar;
BURAK,dertli,lynox,jerdy,regnalt,aowdragon,sezargasm,woxed,mercy,kurtdiabloabi,shezy,bırt39,stephanes,heavon,
sabothecoder,benberk,six4age,#cheff admın,dewandiers,atoby,bayagreff,xredeyg,chucky,noisy,sammyz,never,desto agalar,ege,166 agalar,critus,aiox,arda,flexa,bratva agalar,batin,w1nz,witness,masseria,fultilt,tunarowsy
unuttuğum varsa kusura bakmasın dostlar aklıma gelenler
LAJARİSGOD