Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[Oyun] LOST CONNECTION - ÇÖZÜM SAHİBİNE 200.000$ ÖDÜL! GÜNCEL!

Başlatan peyote, 24 Kasım 2020, 04:22:44
Okunma sayısı 1232 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı peyote

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nick Pazz Lv.34
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Ağustos 2022, 00:48
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 15 Mayıs 2022, 02:16
Toplam oynama: 265 gün, 20 saat
Birlik: ***** ****ALS
Herkese tekrardan teşekkürler,

Müşteri hizmetlerini aradım, sorun olmadığını söylediler. Fakat bir ekip yönlendirebileceklerini söylediler. Palavra hep.
Ethernet olayını yapamıyorum arkadaşlar. Denemek isterdim fakat kısıtlı. Modem için internet çıkışı kısa. Tek bir noktada tutabiliyorum modemi.

İşte dediğim gibi, şu ana kadar tek çözüm vpn ayarı arkadaşlar. Fakat bana kısıtlıyor işte. Vermiş bana 10 gb limit, üstüne de pingi yüklüyor.

Bir de şunu söyleyeyim, anlık kesinti olsaydı vpn üzerindeyken de benim internetim kesilmez miydi? Kesilmiyor. Vpn kesin çözüm gibi. Bir şeyler değişip duruyor, anlam veremiyorum. Sağlam bir çözüm beklemeye devam edeceğim. Buradaki tüm çözümleri en baştan tekrar deneyeceğim.

Güncelleme yapacağım.
Hangi ISS müşterisisiniz? Modem ayarlarına girip DNS server adreslerini kontrol eder misiniz?
Eğer DNS kısmı boş ise 1. seçeneğe "1.1.1.1" , 2. seçeneğe "1.0.0.1" DNS adreslerini tanımlayıp deneyebilir misiniz?
Klasik Türk Telekom işte. Fibernet kullanıyorum. Tplink için bu ayarlara nereden erişeceğim?

Çevrimdışı CanerK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 15 Eylül 2024, 01:59
Toplam oynama: 3 gün, 22 saat

Müşteri hizmetlerini aradım, sorun olmadığını söylediler. Fakat bir ekip yönlendirebileceklerini söylediler. Palavra hep.
Ethernet olayını yapamıyorum arkadaşlar. Denemek isterdim fakat kısıtlı. Modem için internet çıkışı kısa. Tek bir noktada tutabiliyorum modemi.

İşte dediğim gibi, şu ana kadar tek çözüm vpn ayarı arkadaşlar. Fakat bana kısıtlıyor işte. Vermiş bana 10 gb limit, üstüne de pingi yüklüyor.

Bir de şunu söyleyeyim, anlık kesinti olsaydı vpn üzerindeyken de benim internetim kesilmez miydi? Kesilmiyor. Vpn kesin çözüm gibi. Bir şeyler değişip duruyor, anlam veremiyorum. Sağlam bir çözüm beklemeye devam edeceğim. Buradaki tüm çözümleri en baştan tekrar deneyeceğim.

Güncelleme yapacağım.
Hangi ISS müşterisisiniz? Modem ayarlarına girip DNS server adreslerini kontrol eder misiniz?
Eğer DNS kısmı boş ise 1. seçeneğe "1.1.1.1" , 2. seçeneğe "1.0.0.1" DNS adreslerini tanımlayıp deneyebilir misiniz?
Klasik Türk Telekom işte. Fibernet kullanıyorum. Tplink için bu ayarlara nereden erişeceğim?
192.168.1.1'i deneyin. Modemden modeme değişebiliyor. Şifre ve kullanıcı adı modemin altında yazar.

Çevrimdışı Nrawe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Micael Dead Lv.15
Son giriş: 30 Ocak 2024, 23:40
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Vito Versace Lv.15
Köken: İtalyan
Son giriş: 31 Ocak 2024, 07:02
Toplam oynama: 25 gün, 11 saat

Güncelleme yapacağım.
benim taktik çözdün galiba :D

Çevrimdışı Sephyx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 07 Aralık 2021, 15:48
Toplam oynama: 83 gün, 2 saat

Güncelleme yapacağım.
Birinci sayfada ilk yorum yapmıştım abim VPN ile girebilirsin diye tek çözüm yolu benim oldu herhalde :)

Çevrimdışı peyote

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nick Pazz Lv.34
Son giriş: 01 Ağustos 2022, 00:48
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Son giriş: 15 Mayıs 2022, 02:16
Toplam oynama: 265 gün, 20 saat
Birlik: ***** ****ALS
Sınırsız ve ücretsiz vpn bulursam ödülü vereceğim.  ;)

Çevrimdışı SammyZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Haziran 2024, 12:34
Toplam oynama: 551 gün, 4 saat
beleşe ..... vermez, hotspot shield indir onun crackını bul onu kullan veya internetten bedava hesap bul beleşe vpn veren hiçbir yer yok veya aylık ver 10 tl kaspersky vpn kullan

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
Son giriş: 21 Aralık 2023, 22:11
Toplam oynama: 105 gün, 5 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 20 Kasım 2023, 01:20
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Birlik: ******** *eam
Hepinize yorumları için teşekkür ederim.
Fakat ethernet yolunu kullanamayacağımı bilin isterim.
Vpn olayı ise kısıtlıyor. Günlük 500mb limit veriyor.

Gevşeme veya kablolarda bir sorun yok. Speedtest değerlerim de normal.
Tam bir çözüm bulduğum zaman tekrardan bilgi vereceğim.
Windscribe kullanabilirsiniz 2 gb veriyor gta sa için bir ay gayet yeterli aylık yenileniyo ücretsiz

Windscribe önermem.

Çevrimdışı Rewica

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Şubat 2024, 21:10
Toplam oynama: 112 gün, 18 saat

Aynı sorun bendede oluyor, çok fazla uğraşmıştım çözümü için. Daha sonra vpn kullanarak çözüleceğini anladım. Benimde aktif olarak kullandığım ücretsiz ve full crackli betternetvpn'yi tercih ederim.
Crackledikten sonra ülke olarak Netherlands seçmeni tavsiye ederim. Türkiye seçeneğide bulunuyor fakat ben en iyi ping değerini Netherlands'ta alıyorum.
banka no 10545

Video:

Çevrimdışı #Yigium

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Ocak 2023, 16:45
Toplam oynama: 216 gün, 11 saat
Birlik: ****ROV
Mevcut olarak ben de TeknoVPN kullanmak durumundayım.Ücretsizdir sadece 6 saatte bir token yenilemek gerekiyor onun için de sadece reklam geçmen yeterli oluyor.

Çevrimdışı Poppy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Shina Moore Lv.12
Köken: Japon
Son giriş: 17 Mayıs 2024, 20:08
Toplam oynama: 21 gün, 8 saat
Seed4me TR IP seçeneği de var her 7 günde bir hesap açarsın yada kendi VPN'ini kendin kur.