Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[KAPATILDI] Lawzia Hukuk Bürosu

Başlatan Attila the Hun, 24 Kasım 2020, 02:04:54
Okunma sayısı 1421 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Mart 2021, 23:10
Toplam oynama: 14 gün, 8 saat
[KAPATILDI] Lawzia Hukuk Bürosu
« : 24 Kasım 2020, 02:04:54 »

LOS SANTOS AVUKATLAR BAROSU
ADIM 1 / ÖN BAŞVURU FORMU

BÖLÜM A / KİŞİSEL BİLGİLER

A1. Adınız: Alan
A2. Soyadınız: Ruffalo
A3. Cinsiyet:Erkek

A4. Boy (cm.): 179cm
A5. Kilo (kg.): 80kg
A6. Göz Rengi: Kahverengi
A7. Saç Rengi: Siyah

A8. Doğum Tarihi: 08/08/1996
A9. Telefon Numarası: 1-7-5-7-1-1-3
A10. İkametgah Adresi: The University of San Andreas, Greenglass College Dormitory - 1407

A11. Köken: Amerikan
A12. Vatandaşlık: ABD

A13. Bilinen Diller (İngilizce dışında, dil seviyelerini de belirtiniz.):
  • Profesyonel seviyede Almanca
  • Başlangıç seviyesinde İspanyolca ve Rusça

BÖLÜM B / EĞİTİM
* Avukat olarak ofis veya büro açmak istiyorsanız ABD hukuk alanında Yüksek Lisans diplomasına sahip olmanız gerekmektedir.
* Aşağıdaki soruları kendinize göre eksiksiz bir biçimde yanıtlayınız.

B1. Yüksek Lisans eğitiminizi tamamladınız mı?: Evet

B2. Tamamladıysanız nerede tamamladınız?: The University of San Andreas
B3. Tamamladıysanız mezuniyet derecenizi yazın: İlk %10 içersinde

B4. Eğitim hayatınız boyunca herhangi bir şekilde disiplin cezası aldınız mı?: Hayır

BÖLÜM C / DEVLET KADROLARI

C1. Daha önce herhangi bir devlet kurumunda bulundunuz mu? Bulunduğunuz mevki ve ayrılma gerekçelerinizi listeleyin:
  • LSFD - Eğitimime devam etmek için kişisel istifamda bulundum ve görevimden ayrıldım.
C2. Daha önce devlet kadrosundan çıkartıldınız mı?: Hayır

BÖLÜM D / YETERLİLİK

Aşağıda belirtilenleri kendinizce doldurunuz, herhangi bir kopya işlemi tespit edilirse başvurunuzun direkt olarak reddedileceğini unutmayınız. Cevaplarınızın uzun olması durumunda alt satıra geçiş yapabilirsiniz, fakat cevabınız bittiğinde bir sonraki soru ile cevabınız arasında bir boşluk bırakın.

D1. Hukukun işleyişi sizce nasıl olmalıdır?:
Toplumun sahiplendiği ve ona manevi ve mantıki bir yer verdiği “canlı bir müessese” olarak toplumun içinde efektif ve caydırıcı şekilde işlemelidir.
D2. Toplum ve Hukuk ilişkisini detaylandırın:
Hukuk, hakları güvence altına alan kurallar sistemidir. Hukuk, öncelikle hak kavramının insanın gönlünde ve aklında yer etmesi ve kabulüyle gerçekleşir; yani insanın ruhen haklar sistemini kabule hazır olması ve onu benimsemesi ile hukukun hayat bulması mümkün hâle gelir. Aksi takdirde, hukukun yazılı metinler topluluğu ve külliyatlar hâlinde bulunmuş olması yeterli değildir.
D3. Hukukun toplumdaki yeri hakkında düşüncelerinizi özetleyin:
Elbette hukuk, toplumdaki hak dağılımını düzenlemesi ve suçluların cezasız kalmaması yolunda bir müeyyideler topluluğu olarak görevini yerine getirmesi gereken bir müessesedir. Dolayısıyla böyle kurumsal bir müessesenin varlığı da son derece gereklidir. Fakat hukuk; sadece toplumdan soyutlanmış bir yapı ve “cezalandırıcı” bir kurum olarak mı varlığını sürdürecektir? Yoksa toplumun sahiplendiği ve ona manevi ve mantıki bir yer verdiği “canlı bir müessese” olarak mı geçerli olacaktır?
D4. İnsan vicdanı ve hukuk arasındaki temel ilişkiyi özetleyin:
Hukuk ve ahlakın çoğu noktada kesişir. Zira, ahlak kişinin vicdanı ile hesaplaşmasını; hatta toplumsal vicdan toplumun kendisi ile hesaplaşmasını gerekli kılar. Hukuk ise, bir mahkeme kararına ihtiyaç duyulduğunda, kurallar ve objektif ölçüler içerisinde de olsa hâkimin vicdanının hakem kılınmasıdır.
D5. 'Nefsi Müdafaa' kavramını açıklayınız:
Öncelikle Nefsi Müdafaa değil Meşru Müdafaadır. Meşru Müdafaa ise uğranılan bir saldırı karşısında kişinin kendisini veya bir başkasını koruması Saldırıyı durdurmak veya saldırının etkilerini azaltmak amacıyla orantılı güç ile gerçekleştirilen karşı saldırı da meşru müdafaaya dahildir.
D6. Suçsuzluk Karinesini açıklayınız:
Suçsuzluk karinesi, adından da anlaşılacağı üzere kişinin suçluluğu kesin hükümle sabit oluncaya kadar, suçlu sayılmamasını ve ceza hukuku yaptırımlarına tabi tutulmamasını ifade eder. Suçsuzluk karinesi, temel bir insan hakkıdır.

BÖLÜM F / ADLİ SİCİL

F1. Daha önce herhangi bir suçtan dolayı gözaltına alındınız mı?: Hayır
F2. Daha önce herhangi bir suçtan dolayı hapise girdiniz mi?: Hayır
F3. Halihazırda devam eden bir davanız bulunmakta mı?: Hayır
F4. Herhangi bir şekilde tazminat cezasına çarptırıldınız mı?: Hayır

BÖLÜM G / PSİKOLOJİ

G1. Daha önce herhangi bir psikolojik tedavi gördünüz mü?: Hayır
G2. Kullandığınız ilaçlar var ise listeleyin: Hayır
G3. Herhangi bir bağımlılığınız var mı? (Alkol, uyuşturucu, sigara vs.): Hayır
G4. Psikoloji durumunuz (İyi, normal, kötü): İyi

BÖLÜM H / OFİS BİLGİLERİ

H1. Ofis Adı: Lawzia
H2. Ofis koordinatları (/pos): -1498.36, -1583.45, 13.54, 359.29
H3. Ofis Interioru: Ufak Ofis I
H4. Ofis ekletmek istediğiniz yerin görüntüsü (ss):

BÖLÜM I / OOC

I1. Yaşınız: 20
I2. Adınız ve Soyadınız: Bekir Serhat Uzunoğlu
I3. Şehir: Ordu
I4. Ne kadar süredir RN:RP oynuyorsunuz?: 3 yıl

I5. Aşağıdaki kutucukları kendinize göre işaretleyin, kutucukları işaretlerken köşeli parantezlerin arasına 'x' koymanız yeterlidir.

[X] En az 10 level karaktere sahibim.
[X] Rina Roleplay politikalarına ve kurallarına bağlı kalabilirim ve ihlal yapmam.
[X] Ofis kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
[X] Politika ve kural ihlallerimde ofisimin elimden alınacağını onaylıyorum.
[X] Farklı bir oluşumda başvurum bulunmamakta.

Çevrimdışı bergy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Nisan 2024, 00:12
Toplam oynama: 99 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: [KABUL EDİLDİ] Lawzia Hukuk Bürosu
« Yanıtla #1 : 25 Kasım 2020, 16:57:16 »

Hukuk Bürosu başvurunuz detaylı olarak incelenmiş olup aşağıdaki sonuca varılmıştır:

KABUL EDİLDİ

• 200.000$ değerindeki parayı devlet kasasına bağışlayıp konu altına yorum olarak gönderiniz.
  • Büronuzda bulunan üyelerin herhangi bir sicil veya yönetim tarafından kabul edilemeyecek ihlalleri / uygunsuz rol planları durumunda büro kapatılabilir.
  • Oyun içerisinden birlik kurmanız ve yukarıdaki meblayı kasaya bağışladıktan sonra teamspeak3 üzerinden "Karakter Adı - Hukuk B. Kabulü" şeklinde beklemeniz gerekmektedir.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mart 2021, 23:10
Toplam oynama: 14 gün, 8 saat
Ynt: [KABUL EDİLDİ] Lawzia Hukuk Bürosu