Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
1.01: Ofis koordinatları(/pos): 670.82, -1575.95, 14.25, 359.011.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:Uzun Cevaplı Sorular:1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Küçük Ofis |1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Ofisimizin açılmasıyla beraber yapacağımız rollerde hem il-legal hem legal olarak çok büyük katkı sağlayacaktır.Scoot Oto Galeri'nin bir araç alım satım ofisi olacak yanımızdaki garajlarda araçlar satılacak.Oyunculara şu şekilde roller tanıyacak.Örneğin galeriye çalışan eleman gerekli bir işe alım rolü gerçekleştirilecek.Rol sırıasıyla şu şekilde olacaktır.Kişinin CV vesayre alınacak.Ofise çağırılacak.Ofis de bir tanışma rolü yapılacak.Daha sonra uygun görülürse satıcı olarak işe alınacaktır.Çoğunlukla yaptığımız roller araba veya ev ticareti kapsamında olacaktır.Ticaret rolü sırasıyla şu şekilde olacaktır.Satıcı ve alıcı ofisin içinde bir kahve rolü sergileyecek,kahvenin ardından bir pazarlık rolü yapılacak.Son olarak da araç alım veya satım rolü yapılacak.Bazen çalışanlar arasında bir toplantı rolü yapılacak.Toplantı kapsamında galerinin gidişaatı gün içerisindeki kâr veya zarar istatistiği konuşulacak.Legal roller bu kadardı il-legal rollere gelecek olursak.Geceleri birlikler arası toplantılar,ittifak silah ticareti vesayre gibi roller yapmayı düşünüyoruz.Örnek bir rol olarak,bir mafya birlikleri gelecekler ofisde küçük çaplı bir toplantı yapılacak.Yaptığımız ticaretlerden,araba satış reklamları vesayre ile Los Santos'da bir nâm kazanacağız bu nâm ise ofisimizdeki aktifliği yavaş yavaş çoğalacaktır.Bu aktiflikde bizim nâm üzerine nâm katacaktır insanlar arabalarını 2.ele bırakmak yerine bize getirip hızlıca satabilecekler.Bu şekilde her iki tarafta kazançlı çıkacak karşı taraf aracını hızlı bir şekilde sattı artı olarak bir rol yapıldı.Biz ise yeni bir müşteri ve para kazandık.Böylelikle aktif bir rol ortamı oluşturmuş olacağız. 1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) 1.05'de dediğim gibi,ofisimizi oto galerimizi tedvir etmek amaçlı kullanacağız.Araç alım satımları ve aynı zamandada legal olarak vasıta kiralama işleri dönecek.Araç alım satım ve kiralama işleri büro için çok güzel bir legal kılıf işlevi görecek bununla birlikte arka planda yapılacak ve tabanca satışları yapılacak.Tüm olan araçlar burada incelenecek ve bakıma gönderilecek.Bakıma ihtiyacı olmayan araçlarda yeniden ofisin önüne çekilip satışa sonulacak.Araç alım satım,kiralama,tabanca satış toplantıları arasında ofisimizi kullanacağız. Başta küçük çaplı toplantılarla şehirde bir nâm salıp vasıta satış pazarımızı daha yüksek bir seviyeye çıkartıp kâr oranımızıda yükseltip daha büyük işlere başlayacağız.Bu halde şehirde adımızı duyurup öteki işlermizdede emin ortaklar olup işletmelerimizde daha yüksek hasılatlar elde etmek.1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Öncelikle araçlarımızı daha kolay yönden satmak için açıyoruz.Gerekli rolleri ofiste çevireceğiz, reklamda gördüğümüz kişilerle iletişim kurup ofisimize davet edeceğiz hem çevireceğimiz roller açısından daha sağlıklı olucak hemde çevre sesleri gelmeyecek.Aynı zamanda kendime ait bir ofis istiyorum, arkadaşımla dışarıda araba ile gezerken rol yapmak yerine, ofise davet edeceğim aynı zamanda araçlarımı sergileyebileceğim bir yer olacak. Daha sonra geniş park alanı olacağı için istediğimiz kadar araçlarımızı sıkışık olmadan park ederek müşterilerimizin araç seçerken zorlanmamasını sağlayacağız. Sürekli araç alım satımı yaptığım için bir ofis şart o yüzden ofis açmak istiyorum. Bir diğer ofis açmamın sebebi ise para kazanmak. Araçlarımızı daha kolay satabilmek için karışık olmayan bir alanda araçlarımızı düzgünce park ederek daha kolay satabilmek için açıyorum. Dediğim gibi ofisi sadece araç satmak ve para kazanmak için açmıyorum.Ofisin arka planında il-legal işler dönecek ve il-legal roller insan içinde yapılmaz bu sebepten dolayıda toplantıları silah ticaretlerini gerçekleştirebileceğimiz bir ofise ihtiyacımız var. Keyifli roller ve eğlenceli dakikalar geçirmek için de açıyorum.
Ben, "Hakan1925"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.