Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rommel Hukuk Bürosu

Başlatan Duce, 23 Kasım 2020, 01:10:43
Okunma sayısı 1190 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Duce

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 30 Nisan 2021, 23:01
Toplam oynama: 35 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Rommel Hukuk Bürosu
« : 23 Kasım 2020, 01:10:43 »

LOS SANTOS AVUKATLAR BAROSU
ADIM 1 / ÖN BAŞVURU FORMU

BÖLÜM A / KİŞİSEL BİLGİLER

A1. Adınız:Joseph
A2. Soyadınız:Rommel
A3. Cinsiyet:Erkek

A4. Boy (cm.):187
A5. Kilo (kg.):71
A6. Göz Rengi:Mavi
A7. Saç Rengi:Kahverengi

A8. Doğum Tarihi:03.03.1994
A9. Telefon Numarası:1000012
A10. İkametgah Adresi:Idlewood, Kapı no:48

A11. Köken:İspanyol
A12. Vatandaşlık:Amerika

A13. Bilinen Diller (İngilizce dışında, dil seviyelerini de belirtiniz.):Almanca B1, İspanyolca C2.

BÖLÜM B / EĞİTİM
* Avukat olarak ofis veya büro açmak istiyorsanız ABD hukuk alanında Yüksek Lisans diplomasına sahip olmanız gerekmektedir.
* Aşağıdaki soruları kendinize göre eksiksiz bir biçimde yanıtlayınız.

B1. Yüksek Lisans eğitiminizi tamamladınız mı?:Tamamladım.

B2. Tamamladıysanız nerede tamamladınız?:Saint Louis University
B3. Tamamladıysanız mezuniyet derecenizi yazın:5,00 üzerinden 4,92 alarak mezun oldum.

B4. Eğitim hayatınız boyunca herhangi bir şekilde disiplin cezası aldınız mı?:Hayır, almadım.

BÖLÜM C / DEVLET KADROLARI

C1. Daha önce herhangi bir devlet kurumunda bulundunuz mu? Bulunduğunuz mevki ve ayrılma gerekçelerinizi listeleyin:Bulunmadım.
C2. Daha önce devlet kadrosundan çıkartıldınız mı?:Hayır.

BÖLÜM D / YETERLİLİK

Aşağıda belirtilenleri kendinizce doldurunuz, herhangi bir kopya işlemi tespit edilirse başvurunuzun direkt olarak reddedileceğini unutmayınız. Cevaplarınızın uzun olması durumunda alt satıra geçiş yapabilirsiniz, fakat cevabınız bittiğinde bir sonraki soru ile cevabınız arasında bir boşluk bırakın.

D1. Hukukun işleyişi sizce nasıl olmalıdır?:Bir kişi suç işliyorsa, önce bu suçu neden işlediğini, hangi şartlar altında işlediğini de sorgulamamız gerekir. Eğer bir kişi haksız bir yere ve nedeni gerçek olmamakla birlikte bir suç işlemişse o cezalandırılmalıdır. Hukuk dediğimiz şey gerçekten adaletin sağlamasıdır. Bu adaleti sağlamak için ise vicdanımızı kullanmamız gerekir.
D2. Toplum ve Hukuk ilişkisini detaylandırın:Hukuk, toplumun huzurunu sağlar ve ona hizmet eder. Gerekli kararları verir ve topluma zararlı insanları cezalandırarak topluma yararlı olur. Toplum ise Hukuk'u taktir eder, ona destek çıkar.
D3. Hukukun toplumdaki yeri hakkında düşüncelerinizi özetleyin:Hukuk, toplumun düzen içinde yaşamasını sağlamakta.Toplum içerisinde ki adaleti düzenli ve disiplinli şekilde yönetebilecek güçtür.
D4. İnsan vicdanı ve hukuk arasındaki temel ilişkiyi özetleyin:Ahlâk, toplumsal vicdanın toplumun kendisi ile hesaplaştığı noktadır.Hukuk kurallarının temelinde, topluma mal olmuş ahlâki anlayışlar yatar. Hukuk ve ahlâkın kesiştiği nokta, vicdandır. Hukuk ve kanun, vicdani kanaat oluşturulurken dikkate alınan ölçü ve sınırdır.
D5. 'Nefsi Müdafaa' kavramını açıklayınız:Meşru müdafaa durum içerisinde ki kendini veya bir başkasını orantılı güç kullanarak savunma durumudur.Eğer saldırılan şahıs kişiyi defetmek için onun kullandığı gücü orantılı şekilde ona karşı kullanırsa sanık mahkemede ceza almaz fakat bilerek orantılı gücü aşar ise sanık yaptığı durum karşısında ceza alabilir.
D6. Suçsuzluk Karinesini açıklayınız:Suçsuzluk karinesi bir şahsı kanıtsız ve suçlu olduğunu kanıtlamadan ona karşı yargılamamanın yapılmamasının gerektiği bir durumdur.Yargılamada biri cezandırılacaksa cezası kanıtlandırılması gerekmektedir.Roma İmparatorluğunda çıkan suçlukluk karinesi o zamanlar çok değer görmemiş fakat hukukun ve adaletin ve insan haklarının değerleştiği 18.yy zamanlarında çok değer görmeye başlamıştır.

BÖLÜM F / ADLİ SİCİL

F1. Daha önce herhangi bir suçtan dolayı gözaltına alındınız mı?:Hayır, alınmadım.
F2. Daha önce herhangi bir suçtan dolayı hapise girdiniz mi?:Hayır, girmedim.
F3. Halihazırda devam eden bir davanız bulunmakta mı?:Hayır, bulunmamakta.
F4. Herhangi bir şekilde tazminat cezasına çarptırıldınız mı?:Hayır, çarptırılmadım.

BÖLÜM G / PSİKOLOJİ

G1. Daha önce herhangi bir psikolojik tedavi gördünüz mü?:Evet, gördüm.
G2. Kullandığınız ilaçlar var ise listeleyin:Prozac.
G3. Herhangi bir bağımlılığınız var mı? (Alkol, uyuşturucu, sigara vs.):Hayır, yok.
G4. Psikoloji durumunuz (İyi, normal, kötü):İyi.

BÖLÜM H / OFİS BİLGİLERİ

H1. Ofis Adı:Gethane Hukuk Bürosu
H2. Ofis koordinatları (/pos):363.65, -1596.06, 31.83, 182.80
H3. Ofis Interioru:Elegance Ofis
H4. Ofis ekletmek istediğiniz yerin görüntüsü (ss):
Spoiler:

BÖLÜM I / OOC

I1. Yaşınız:16
I2. Adınız ve Soyadınız:Eren Hamarat
I3. Şehir:Manisa
I4. Ne kadar süredir RN:RP oynuyorsunuz?:7-8 ay.

I5. Aşağıdaki kutucukları kendinize göre işaretleyin, kutucukları işaretlerken köşeli parantezlerin arasına 'x' koymanız yeterlidir.

• En az 10 level karaktere sahibim.
  • Rina Roleplay politikalarına ve kurallarına bağlı kalabilirim ve ihlal yapmam.
  • Ofis kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
  • Politika ve kural ihlallerimde ofisimin elimden alınacağını onaylıyorum.
  • Farklı bir oluşumda başvurum bulunmamakta.

Çevrimdışı RN-RP

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
Ynt: Rommel Hukuk Bürosu
« Yanıtla #1 : 25 Kasım 2020, 16:48:50 »

Hukuk Bürosu başvurunuz detaylı olarak incelenmiş olup aşağıdaki sonuca varılmıştır:

REDDEDİLDİ

• Reddedilme gerekçeniz: İmla hataları
  • Tekrar başvuru oluşturma hakkınız bulunmamaktadır.
  • Başvuru ile alakalı açacağınız ticketler otomatik olarak reddedilecek ve ısrarcı ticketleriniz / herhangi bir platformdan itirazınız olur ise karakteriniz kalıcı olarak yasaklanacaktır.