Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Merila - Bar başvurusu

Başlatan CiosLine, 21 Kasım 2020, 22:15:41
Okunma sayısı 269 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı CiosLine

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 06 Mart 2025, 22:58
Toplam oynama: 1060 gün, 0 saat
Birlik: **** *era
Son giriş: 29 Ağustos 2024, 23:33
Toplam oynama: 36 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 12 Nisan 2024, 17:40
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Son giriş: 06 Mart 2025, 22:59
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Merila - Bar başvurusu
« : 21 Kasım 2020, 22:15:41 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Günde neredeyse 10-12 saat kadar aktifim. Hafta içleri 2, haftasonları 4 saat vakit ayırabilirim.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): 1290.90, -1160.71, 23.96, 163.81

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.03:İş yeri adı: Raslow Night Club

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Bar

2.05:İş yeri interioru: ●Okazaki Club

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) Angelia 24.04.1997 tarihinde ailenin tek çocuğu olarak dünyaya geldi. Babasının adı Raimondo, annesini adı ise Jennifer. Babası 2 kardeşiyle beraber yan yana evlerde yaşıyorlar. Angelia'nın Bruno amcasından 3, Marino amcasından 2 kuzeni vardı. Bunlar; Cyrus,  Sergio, Feliciano, Aleksai, Alessandro'dur. Babaları kardeş ve çok yakın oldukları için bu 6 kuzenin arasında resmen kardeş gibi bir bağ vardı. Gittikleri okul, gezdikleri yerler, yaptıkları aktivetelerde her zaman beraberdiler. Zaman geçtikçe yaşlanmaya başlamış 3 kardeş yavaş yavaş eski kuvvetlerini kaybettikleri için işleri çocuklarına devreder. Burada en zor iş Angelia'nındır. Ailenin tek çocuğu ve kız olduğu için kuzenleri gibi daha fazla para kazanabileceği iş yerine daha basit bir iş olarak garsonluk yapar. Zaman geçtikçe ilk giden kardeş Marino olur. Bu kaybın ardından Cyrus ve Sergio büyük bir boşluğa girer ama kuzenlerinin yardımıyla hemen toparlanırlar. Aradan geçen 2 ayın ardından Bruno'da hayatını kaybeder. Feliciano, Aleksai ve Alessandro bunun olacaklarını bildikleri için hayatlarına devam eder. Bruno ve Marino'nun kaybından sonra kuzenler eskisi kadar sıkı ve beraber yaşamaya devam eder. Angelia amcalarının kaybından sonra artık sıranın kendi babasına geldiğinin farkına varır. İster istemez duygusal bir boşluğa düşer, bunu farkeden kuzenleri Angelia'nın mutlu olması için akıllarına gelen her şeyi yapar. 1 yılın ardından artık Raimondo'da vefat eder. Artık babaları ve anneleri olmayan kuzenler kendilerini İtalya'da tutacak bir şeyin olmadığının farkına varır ve yeni bir ülkeye taşınmak için yer arar. Akıllarına gelen her ülkeyi toplu bir şekilde değerlendirmelerine rağmen bir yer bulamazlar. Sergio birden bire Los Santos'u önerir. Bunu düşünen diğer 5 kuzen buranın güzel olabileceğinin farkına varır ve toplu bir şekilde Los Santos'a yerleşir. İlk zamanlar alışma sürecinde bocalamarına rağmen girdikleri iş ve kendilerine güvenden ötürü yaşamlarını sürdürürler. Angelia büyük bir kumar oynatıp biriktirdiği tüm parayla kumarhanenin yolunu tutar. İçeriye 50 bin dolar ile girer ve çıktığında neredeyse 1 milyon dolara yakın parası vardır. Angelia bu parayı harcamak yerine kendisine oyun şirketi kurar. Buradan kazandığı para ile aileyle beraber bar açmaya karar verir.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) (OOC): Güvenlik harici her iş düzeyi için ayrı oyuncu bularak her türlü rol imkanını sunmak istiyorum. Onun dışında sürekli olarak orada duracak ve trolleyen, başkalarının oyun zevkini baltalamak isteyen ve barda sorun çıkartıcak insanlar için ek olarak 1 kişi koymayı ve bunu engelleyi düşünüyorum. Onun dışında genel olarak farklı olarak bir rol ortamı seçeneği sunmak, insanların güvenle vakit geçirebileceği yer olacak.
Şehirde artık sabit yerlerde iş yerleri mevcut. İnsanlar burada yaşadıkları sorunlar olsun, loca için istenen yüksek fiyatlar olsun hatta polislerin baskınından dolayı baltalanan roller olsun hepsi için artık bunlar arka plana düşmüş durumda. Atılan reklamlar hep sabit, yapabilecekleri şeyler sabit ve ben bile artık bu durumdan çok sıkıldım. Oyuna giriyorum iş yeri reklamı aynı. Mekana gidiyorum loca için 25 bin dolar istiyorlar. Bi içki içiyorum 1000 dolar fiyat istiyorlar. Bu kadar yüksek fiyat yerine loca için max 7 bin dolar, içkiler içinse 10 15 dolar civarı para alarak güzel bir rol ortamı hedefliyoruz.
(IC): Her türlü çalışan ile barı aktif tutacağız. Müdürden garsona, temizlikçiye, güvenliğe, DJ'e hatta bar içerisinin dışarısında tedarik edilecek olan içkiler ve çerezler için bile birileriyle anlaşarak sürekli barda stok bulunmasını sağlayacağım. Şehirde bir çok işsiz ve part time çalışan insanlar için çok güzel bir iş kapısı olacak. Her kesimden insana hitap eden güzel bir yer olacak. Giriş ücreti düşük, içkiler resmen bedava fiyatına. Sevdikleri ile yalnız kalmak isteyenler için uygun fiyatlı localar ile Los Santos halkına güler yüzlü hizmet vereceğiz. Bar kısmından ziyade sabah ve öğlen saatlerinde evsiz ve yetim kişiler için yemek dağıtılan bir yer olacak.

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): Yukarıda bahsettim ama özet geçeyim: Güvenlik harici diğer her rütbede bir insan olarak farklı roller olacak. Diğer iş yerlerindeki gibi yüksek fiyat hedefi olmayarak fiyatı minimum seviyede tutmayı ve herkesin rahatça eğlenebileceği bir yer hedefliyoruz. Onun dışında öğlen saatlerinde şehirde çocuk rolü yapan, yetim evsiz rolü yapan herkes için ayrı bir rol ortamı sağlamak ve onlara yemek dağıtmayı hedefliyoruz. Bar dışında ise içkiler, çerezler ve onun gibi şeyler için ayrı bir ekip kurarak daha fazla insana farklı rol seçenekleri sunmayı düşünüyorum.

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): Bana göre şehirdeki güzel yerlerden bir tanesi burası. Tam olarak zengin ve fakir kesmin buluştuğu bir bölge. Yani anlayacağınız üzere 2 farklı rol konseptinin birleştiği bir yer ama burada rol seçeneği olmadığından insanlar burayı çok az tercih ediyor. Burada açacağımız bar ile tüm insanları toplamayı, orayı kalabalık ve güzel hale getirmeyi, şehirde İdlewood ve Santa Maria bölgesindeki insanları daha çok dağıtarak şehirin her yerinin kullanılmasını hedefliyorum. Daha önceden açtığım bar Santa Maria bölgesinde bir yerdi. O zamanlar sunucuda 400 kişi varken resmen yeni bir İdlewood gibi herkesin buluştuğu bir mekan haline gelmişti. Burada açarak bunu tekrardan başarmayı istiyorum.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Merilia"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı CiosLine

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Mart 2025, 22:58
Toplam oynama: 1060 gün, 0 saat
Son giriş: 29 Ağustos 2024, 23:33
Toplam oynama: 36 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 12 Nisan 2024, 17:40
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Son giriş: 06 Mart 2025, 22:59
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Ynt: Merila - Bar başvurusu
« Yanıtla #1 : 21 Kasım 2020, 22:20:13 »
İş yeri tanıtımı: https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=135251.0

Bir kaç haftalık pasifliğimden dolayı gereken ssleri atamadım. Bunun için özür dilerim. Tekrar aynı tanıtımı açtım. Daha dikkatli olacağıma söz veriyorum.

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14