Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Glen Park Blocc' Residents

Başlatan takasi, 04 Temmuz 2018, 04:40:31
Okunma sayısı 12476 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı takasi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 03 Haziran 2023, 17:34
Toplam oynama: 139 gün, 8 saat
Birlik: ********VIC
Glen Park Blocc' Residents
« : 04 Temmuz 2018, 04:40:31 »

Silah, uyuşturucu, polis ve fahişeler... Son zamanlarda bir hayli daralmış ve sıkılmıştım. Mafyalar ve çeteler, neredeyse herkes avcumuzun içinde bir toz gibiydi. Şehirden ayrılma hikayem biraz trajik bir olaydı aslında... Her türlü işleri, saygın dostlarıma bırakıp; bir süre uzaklaşmıştım. Onlarla yollarımız, çok uzun sürelerdir vardı. Kısaca genç yaşımdan beri yanımda olan ender insanlardandı. Brezilya'da, kıçımı korumak ve aklımı yerine getirmek için, çok uğraştım aslında. Bu süre zarfında, işleri tekrar elime alıp; Los Santos'tan devam edecektik. Çok uzun süre sınır tarafında çürümüş bir evin içinde kapalı kaldım. İki sene sonra bir kez daha anladım ki bu çukura giren ne yaparsa yapsın boka batıyor. Evren'in tüm insanları ve teknolojileri önünüze serilse de, bir süre sonra pislik içinde boğulacak duruma geliyorsunuz aslında.

1 Temmuz 2018, Sabahın erken saatleriydi. Dün gece yatmadan önce, tavana bakıp düşünceler dalmıştım. Sabah olduğu andan itibaren, kıyafetlerimi bavula koyup, ilk uçakta Los Santos'a geldim. Geldiğim anda, bir taksiye binip, soluğumu Copse caddesinde bulmuştum. Ben yokken, mahalleye mensup kişilerden çok kayıp verilmiş halde elime almıştım. Eminim yukarıda bir yerlerde bana küfürler ediyordur. Mahallenin içindende olsa ölmeyi hak etmiyordu, gençti. Yürüyerek Ganton'a kadar geldim. Birbirine küfür eden insanlar görüyorum. Yaratmaya çalıştığımız modelin içine edilmiş, çete ve gruplar akıl almaz bir hal almış. Bir isim takmaya kalksam çeteden başka her türlü şeyi söylerim ama susmayı tercih ettim. Yüzüme bakan ama beni tanımayan insanlar gördüm. Dönemimizden kimseler kalmamış, herkes dağılmış. Sahip olduğumuz her köşe işgal edilmiş durumdaydı.

Elimizde kalan ve gizliliğini koruyan tek adrese, Idle'a doğru, tekrar yürümeye başladım. Bir taksi depo arıyordum. Eski kardeşlerden kalan eşyalarınIdle'da bir depoda bulunduğundan emindim. Idle'da bulunan bir depoya girdim ve deponun içerisinde gördüğüm manzara şu şekildeydi. Bir tarafta silahlar ve sayısız kiloyla uyuşturucu. Bunları gördükten sonra biraz silkindim ve geriye çekildim. Depodan çıkıp dışarıda bir sigara içtim. Sigarayı içmemin sebebi asıl biz tekrardan buna hazırmıydık? Aslında hazır olmasak ölenlerin ruhuna ihanet etmiş olacağımızdı düşündüm. İçeriye girip tüm eşyaları alıp evime koydum.

Copse Blok Sakinleri (2018), tüm bu olaylar eskisinden farklı, 80’lerin renk kavgası ya da bandanaya tapan zencilerin savaşı değil. Din, dil, ırk, renk ve bayrak ayrımcılığı yok. Kimilerine göre birkaç çikolata, kimilerine göre birkaç vanilya, kimilerine göre bir zenci/beyaz. 21.YY'ın modern residents'ı olan bir kardeşlik. Ne ırkçılık, ne de dışlanma, güzel bir kardeşlik, güzel bir yaşantı.

Çevrimdışı takasi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: 72nd Money Gang, El Corona Azure's Field
« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2018, 04:40:49 »
OOC Kurallar Defteri
- Kurallara uymayan oyuncular sorgusuz birlikten çıkartılacaktır.
- Çeteye katılım gösteren herkes kuralları kabul etmiş sayılır.
- Amacımızın dışında rol yapan herkes CK durumu ile karşı karşıyadır.

— Öncelikle birliğe katılacak oyuncular sunucu yöneticileri tarafından oluşturulmuş OYUN KURALLARI, BİRLİK KURALLARI ve birlik kurucuları tarafından oluşturulmuş 72nd Money Gang OOC KURALLARI'na uymayı, çeteye katıldığı andan itibaren kabul etmiş sayılırlar.
— Oyunda yüzüme tatlı ve her kurala uyan kişi gibi görünüp, ben oyunda yokken kural tanımaz olmayın. Her an izleniyorsunuz, unutmayın.
— Çeteye dahil olmak isteyenler belirli kriterleri aşmış, "beyin yaşı" 18'i geçmiş, olgun kişilikler olmalıdır.
— Çeteye egolarınızı, karşılıklı kin ve nefretlerinizi geride bırakarak gelin. Aksini gördüğümüz olayda kendinizi kapının dışında bulacaksınız.
— Tüm üyeler "birlik kurallarını aklına kazımalı" ve yaptıkları her rolün çeteye zarar verebileceğini düşünerek role play yapmalı.
— Role Play esnasında "OOC konuşmak" kesinlikle yasaktır.
— Boss, Underboss ve Thug'a /pm komutunu kullanarak ulaşım ve spam mesajları yasaktır!
— Çeteye alt karakterle "beni idare et" tarzı yöntemlerle kesinlikle başvurmayın. Mahalleye gelin ve bize bizimle yaşamak istediğinizi anlatın.
— 72nd'de sadece zenci değil, genelleme bir çetedir.
— OOC olarak; kin beslemek, yalan söylemek, IC bilgileri edinmek ve öğrenmiş gibi iletmek yasaktır.
— OOC yönetici cezaları almak veya çok sayıda bu cezaları sicilinde biriktirmek yasaktır. ( bkz. CK, Esneklik ve Diğer Açıklamalar )
— IC Birlik kurallarında yer alan yasaklı bir davranışı yapmak yasaktır.
— Sistemsel olarak birlikten ayrılmak yasaktır ve sonucu ölümdür. Ayrılmak istiyorsanız gelin konuşun. ( bkz. CK, Esneklik ve Diğer Açıklamalar )
— /b, /pm, /f gibi OOC kanallarda küfür, hakaret davranışlarını sık tekrar etmek yasaktır.
— İş kollarına Boss'un haberi olmadan katılmak ve katılım sonrası faaliyette bulunmak yasaktır. Tespit edildiği anda CK işlemi uygulanır.
— Birlik adını kullanarak, birlikten habersiz iş yapmak ve bu davranışlar sonucu birlik adını kötü yönde etkilemek CK sebebidir.
— IC / OOC direktiflerini dinlemeli ve tam uyum sağlamalısınız. IC söylediklerini emir gibi algılamalısınız. OOC kin beslemeyin veya bunu role yansıtmayın.

CK ve Esneklik, Nasıl İşler?
72nd Money Gang isimli birlikte "CK" işlemi hangi durumlarda uygulanır?
— CK karakterinizin "ölmesi" veya "öldürülmesi" durumudur. Birliğe katıldığınız andan itibaren yukarıdaki kuralların tamamını kabul etmiş sayılırsınız. Çetenin diplomasi durumunu şahsi çıkarlarınız uğruna bozamazsınız. Diplomasi Boss, Underboss ve Thug karakterlerinin ortak kararları ile belirlenmektedir. Çete içinde saygıya önem veriyoruz. Oyuncuların çetedeki diğer karakterlere karşı sorumlulukları vardır. Yukarıdaki IC / OOC kuralların birine veya bir kaçına tüm uyarılara rağmen uymamaya devam ediyorsanız karakterinizin CK edilme durumu ortaya çıkacaktır. Bu sebeple tüm kurallara uymanız ve buna göre role play yapmanız gerekmektedir.

72nd Money Gang isimli birlikte "esneklik" işlemi hangi durumlarda uygulanır?
— Esneklik kuralı oyuncuların hal, tavır ve davranışlarına göre uygulanan bir uygulamadır. Cezai yaptırımlara karşı takınacağınız tavırların ardından af ve geri dönüş gibi şanslar tarafınıza sunulur. İyi değerlendirmeniz halinde aramızda kalıcı olmaya devam edebilirsiniz.

Çevrimdışı takasi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2018, 04:41:03 »
Glen Park Blocc' Residents, Uyuşturucu Sevkiyatı V1!
Glen Park Blocc' Residents, Doğum Günü Partisi!
Glen Park Blocc' Residents, Brawl!
Glen Park Blocc' Residents, Silah Satımı V1!
Glen Park Blocc' Residents, Afghanistan, Silah Alımı V1
Glen Park Blocc' Residents, SAYGI!
Glen Park Blocc' Residents, Ma' Hood.
Glen Park Blocc' Residents, Hot N*gga.
Glen Park Blocc' Residents, We Love Motorcycle Rally!

Çevrimdışı takasi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2018, 04:41:14 »

Çevrimdışı narsist

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 23:50
Toplam oynama: 274 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #4 : 04 Temmuz 2018, 04:41:37 »
Başarılı bir tanıtım olmuş doğrusu, başarılar diliyorum.

Çevrimdışı 6IX9INE

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 04 Temmuz 2018, 04:42:17 »
Onaylı bir birliğin hoodu diye biliyorum

Çevrimdışı Juliius

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jared Isaac Lv.20
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Nisan 2020, 17:08
Toplam oynama: 114 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #6 : 04 Temmuz 2018, 04:42:59 »
Tebrik ederim başarılı bir tanıtım olmuş.

Çevrimdışı takasi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 04 Temmuz 2018, 04:43:50 »
Onaylı bir birliğin hoodu diye biliyorum
2 Birlik açılmasında bir sakınca yok diye biliyorum ve onaylı bir birliğin değil.

Çevrimdışı takasi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 04 Temmuz 2018, 04:44:45 »
Tebrik ederim başarılı bir tanıtım olmuş.
Başarılı bir tanıtım olmuş doğrusu, başarılar diliyorum.
Teşekkürler.

Çevrimdışı takasi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 04 Temmuz 2018, 04:45:56 »
Güzel ve başarılı bir tanıtım olmuş rollerde görüşmek üzere.
Teşekkürler, hayırlısı diyelim o zaman değil mi?