Merhaba dostlar ben Masseria, öncelikle rina'da ki serüvenimi uzun kısa özetlemek istiyorum. Bu ortamda ki yaklaşık 1, 1-5.yılımı harcadım. Bu ortamda çok insan tanıdım, çok dost edindim, yeri geldi kavga ettim yeri geldi barıştım. Herkes ile bir anım vardır. İllaki kırdığım, saçma sebepler yüzünden kavga ettiğim insanlar vardır, hepsinden özür diliyorum. Kardeşim dediğim insanlarda arkamdan vurdu. Artık devam etmemeyi düşünüyorum, Rina serüvenimde yanımda olan bana destek olan tüm herkese teşekkürlerimi sunarım, bu kadarmış ;)
Roleplay'e mta ile başladım, daha öncesinde mtada askeri oynuyordum. Rina roleplayi youtube'da gördüm Nappy ile başladık. ilkten rol yapıyordum sonrasında dm atmaya başladım Nappy ile. Sonrasında tunarowsy'nin kurmuş olduğu Gusev birliğine katıldık, ardından orada Baronov yani şuan ki Lajar diyeyim, onlarla tanıştık. Nappy ile kavga ettikten sonra bilgisayarım bozuldu baya bir ara verdim. Geldiğimde Buzz ile GHST'yi kurduk fakat uzun soluklu olmadı maksat hilesiz, bileğimizle oynamaktı fakat birliği açtığımız zamanlar 10 kişiden 1inde sobeit vardı neredeyse, tutunamadık. Florenze'yle birlikte takıldığım süreçte dm'yi biraz fazla kaçırdığım için hera tarafından 60 günlük bi ban yedim. O süreçte hayatım bir çok yönden iyi etkilendi. Ban açıldıktan sonra Uristize ile zaten daha öncesinde beraber olduğumuz süreci devam ettirmeye karar verdim. Şuan ise bırakma kararı verdim dostlar tekrardan üzdüğüm kırdığım kişiler varsa özür diliyorum. bitti dostlar ;)
unuttuğum varsa kusura bakmayın dostlar
for/Buzz,AoW,lynox,Jerdy,bayagref,woxed,dertli,mercy,burak,diablo,sezargasm,ege,barisati,dowein,zia,nappy,
keo,batin,tunarowsy,blow,flexa,bırt,stephanes,mami,regnalt,aiox,aspect,asihera,uristize,bentaha,matheo,
fletcher,quality,jester,lexa,bigt,daemonn,jusy,never,lerenzo,spawn,helyumm,witch,bekoinizmir,esqerman,özben,arda celep, xivenn.