Otobiyografi:
Adım Bradford, soyadım Witz 3 Ocak 1996'da bir Amerikan eyaleti olan Virginia eyaletinde dünyaya geldim. Babamın ismi Taylor, annemin ismi Sarah. Babam bir araba tamircisi, annem ise matematik öğretmeni Kardeşim bulunmuyor, çocukluğumu anne ve babamın benden başka bir çocukları olmamasından dolayı gayet sevgi ve ilgi dolu bir şekilde geçirdim. Ortaokuldan itibaren babamın beni yönlendirmesiyle, belli bir süre basketbol sporuyla ilgilendim. Ardından derslerime pek vakit ayıramadığımdan bırakma kararı aldım. Lise yıllarımda belirli enstrümanlar ile uğraştım liseyi bitirmeme yakın vücut geliştirme ile uğraştım belirli bir zaman geçti ve lise eğitimimi Virginia Fairfax County Public School'da tamamladım. Üniversite eğtimimi ise West Virginia Universitesinde tamamladım. Çocukluğumdan beri polis memurlarına hayranlık ile bakınıyordum, onları seviyor ve saygı duyuyordum. Arkadaşlarımla ya da ailemle bir aile gezmesinde bile olduğumda onların yanından geçmenin ve onlarla konuşmanın sürekli yollarını arardım. Anne ve babamın baskısıyla lise ve üniversite eğitimlerimi onların istekleri doğrultusunda tamamladım, ama onlara benim hayatıma karışmalarının ve beni sürekli yönlendirmelerinin doğru olmadığını üniversiteden mezun olduktan sonra anlatabilmiştim, artık onlara kendi yolumdan gideceğimi ve küçüklüğümden beri örnek aldığım polis memurlarının yolundan ilerleyeceğimi söyledim ve onlarda bu fikrime saygı duymayı ve beni desteklemeyi kabul ettiklerini söylediler. Aradan belli bir zaman geçti ve polis akademisinin başvurularının açıldığını öğrendim, hemen başvuruda bulundum başvuru sonucumun, sonucunu öğrenmek için sabırsızlıkla gün saymaya başladım.