Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Oscar - Oneal Night Club

Başlatan Oscar_Oneal, 17 Kasım 2020, 00:14:00
Okunma sayısı 171 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Oscar_Oneal

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Oscar Oneal Lv.15
Köken: Amerikan
Son giriş: 24 Şubat 2023, 15:07
Toplam oynama: 28 gün, 0 saat
Birlik: **ips
Oscar - Oneal Night Club
« : 17 Kasım 2020, 00:14:00 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Hafta içi 3-4 saat aktifim. Hafta sonları 6-8 saat aktifim. Günde 2-3 saat ayırabilirim.)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): (397.54, -1802.36, 7.82, 181.25)

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.03:İş yeri adı: (Oneal Night Club)

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Club)

2.05:İş yeri interioru: (Nosy Bar)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) (Oscar 1997 yılında Amerika'nın Detroit kentinde doğdu. Ailenin 4 çocuğundan İkizi Tyroon ile ailenin ikiz çocukları olarak dünyaya geldi. Diğer 2 kardeşi de Braint 1999 yılında dünyaya geldi sonra ise Michael 2001 de doğdu. Babası Detroit'in ara sokaklarında bin dolarlık bir borç için vurularak öldürüldü. Ailesi babası ölene kadar fakirlik içinde yaşardı. Oscar ve Tyroon Detroit'in varoşlarında zor zamanlar geçirir ve sert olmayı öğrenirler. Bundan sonra annesi kanserden öldükten sonra 4 kardeş Los Santos yolunu tutar. 4 kardeşin geçimini sağlamak için Oscar ve Tyroon pizzacıda çalışmaya başlar. Pizzacı ile geçinemeyeceklerini anlayan Oscar ve Tyroon tır şoförü olmaya karar verirler. Biriktirdikleri para ile bir tır alır ve çalıştıkları lojistiğe bağlayarak para kazanırlar. Bu sırada Michael ve Braint markette çalışarak abilerine yardım ederler. İleride daha çok tır alıp lojistiğe bağlayan Oneal kardeşler zenginlik basamaklarını çıkmaya başlar. İşleri çok iyi giden Oneal kardeşler ellerindeki para ile daha büyük bir gelir kaynağı bulmaları gerektiğini düşünerek bir gece kulübü açmaya karar verirler. Verdikleri bu kararı işleme sokmak için en az 120 bin dolar gerektiğini anlarlar ve ellerindeki paraların yetmeyeceğini anlayan Oneal kardeşler gece mesaisi yapar ve paralarının üzerine para katıp birkaç ay daha çalışarak parayı denkleştirirler ve bir işyeri aramaya başlarlar. İşyerini bulduktan sonra satın alıp işletmeye başlar ve para kazanmanın hayalini kurarlar. Aynı zamanda yetim büyüdükleri için diğer yetim çocuklara yardım ediyorlardır.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) (IC: Oscar ve kardeşi Tyroon'un aklında ailesi öldükten sonra kendi geçimini sağlamak için bir bar açıp para kazanmak ve abası gibi borçlardan dolayı ölmek istemediklerinden dolayı para kazanıp zengin olmak için uzun uğraşlar sonucunda bir gece kulübü açarlar ve ismini soyadlarını koyarlar yani Oneal Night Club. Kazandığı para ile mekanlarını geliştirip daha iyi bir mekana dönüştürüp daha fazla müşteri çekmeyi planlarlar.
 Oscar'ın kardeşi Tyroon Oneal Night Club' ın müdürü olduğundan dolayı para işleri ile uğraşacak. Açtıkları club ta düzenlenecek partilerde ve çekilişlerle popülerlik kazanıp başka bir yere de kafes dövüşlü bir bar açıp yasal bir şekilde dövüşler düzenleyip diğer barı da ikizi Tyroon a devredecektir. Ayrıca 2. bar da yetimlere ve güçsüzlere bedava olarak boks eğitimi verecekler ve onlara sert durmayı öğreteceklerdir. Bu sayede para kazanıp borçları olan kişilere yardım edecekler ve yetimleri ezdirmeyip haklarını savunacaklar. Ne de olsa sonuçta onlarda yetimlerdi bir ara. Bu yüzden barlarına olduğunca özen gösterip batırmamaya çalışarak kendilerini geliştirerek para kazanmaya başlayacaklar ve ilerleyen zamanda 2. bir bar açıp orada da işlemeye devam edecekler.

OOC: Zaten arkadaşlar ile neredeyse oyuna başladığımızdan beri bir bar veya night club tarzı bir yer açmayı düşünüyorduk ve gittiğimiz bar tarzı yerlerde de güzel roller ve yeni kişiler ile tanıştığımızdan dolayı bu işi sevmiştik ve night club açmaya karar verdik. Night club açtığımızda ise insanlar ile güzel roller döndürüp hem IC hem de OOC eğlendirerek güzel rollerin dönmesini sağlayacağız. IC kısmında da anlattığım gibi para biriktirip yeni bir bar açacağız tabi belirli bir gelir etmeye başladığımız zaman. Orası da dövüşlerin düzenlendiği ödüllü bir yer olacak.   )

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): (Öncelikle bara IC/OOC en yakın arkadaşım müdür olarak başlayacak ve benim işlerimi kolaylaştıracak ve diğer IC/OOC arkadaşım güvenlik olacak buda ilk baştan güvenlik gereksinimi karşılayacak ilerleyen zamanda Müdür dışında; DJ, Barmen, Garson, Temizlikçi, Güvenlik, Waiter lazım olacak. Çalışanlarda bu sayede rol yapmaya başlayacaklar. Garsonlar sadece müşterilere isteklerini ve içeceklerini getir, götür yapacak. Barmen kendi yerinde takılacak ve içecekleri hazırlayacak. Waiter sadece gelen kişilere boş masaya yönlendirip tekrardan başka müşterilerle ilgilenecekler. Her akşam partiler ve eğlence hazırlanacak ve bu sayede kişiler yeni kişilerle tanışacak ve eğlencenin doruk noktasına ulaşacaklar. Haftada 1 kez çekiliş düzenleyip müşterilerin dikkatini çekmeyi planlıyoruz. )

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): (O bölgedeki insanların akşam vakti canları sıkıldığı zaman gelip kafa dağıtabilecekleri eğlence dolu bir yer olup Bu bölgedeki farklı insanların Oneal Night Club a gelerek rollerin daha çok artması ve güzelleşmesi sayesinde bu bölgedeki sakinliği azaltacağız. Oneal Night Club' a gelenlerin sadece bu bölgeden değil diğer bölgelerden de gelip onlarında bu bölgeye yoğunluğunu ve beğenilerini artırmak için elimizden geleni yapacağız ve başka bölgelerden gelen kişilerin bu mekanı beğenisine sunup bu bölgedeki insanlar ile kaynaşmasını sağlayacağız ve yapacağımız işten de çok eminim. Biz bu işi başarmak için elimizden geleni yapacağım. Bu bölgeyi en ünlü yerlerden birisi yapmak için çabalayacağım.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben,"Oscar_Oneal"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14