Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Mark Forester - CK Talebi

Başlatan kanen, 03 Temmuz 2018, 20:41:15
Okunma sayısı 1261 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kanen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Kasım 2022, 02:14
Toplam oynama: 177 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Mark Forester - CK Talebi
« : 03 Temmuz 2018, 20:41:15 »
CK talep ettiğiniz oyuncunun IC adı : "Mark Forester"
Olay Tarihi: 02.07 - 03.07
Olay Zamanı: "SS"

Oyun için adınız: "William Morgan"
Dahil olan diğer tanıklar : N/A"
CK etmek isteme sebebiniz : Birlikteki arkadaşına SİLAH ile ateş açıp hastaneye götürmemek, insan kaçırmak,uyuşturucu gaspı yapmaya çalışmak, ıc hareketler, ıc hakaretler, sürekli olarak karakterime ateş açması
Talebinizi destekleyecek kanıtlar:

Çevrimdışı Raenox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 00:54
Toplam oynama: 89 gün, 4 saat
Alvin Tank Lv.19
Son giriş: 05 Temmuz 2024, 20:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Ynt: Mark Forester - CK Talebi
« Yanıtla #1 : 03 Temmuz 2018, 22:12:29 »
Mark Forester, 24 saat içerisinde savunma yapmanız gerekmektedir.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2018, 08:59:06 »
Öncelikle savunmamı yapayım.

İddia edilenler komik, duruma bir açıklık getireyim. Kişi, East Side Of Crips isimli birliğimizden lideri olan Dwayne O Conner tarafından oyun içi üstlerine saygısızlık etmesi, uygunsuz konuşması ve çetede çıkardığı sürekli sorunlar yüzünden atılarak oyun içi de cezaya çarptırıldı.

Birinci ekran da görüldüğü üzere birlik lideri Dwayne, arkadaşın çenesiniyle kaldırımı ıssırmasını sağlayarak çenesini kırıyor. Tabii bu olaydan önce kişiye ateş açarak da yine yaralayan birlik liderimiz oluyor, ben değil. Ardından, Dwayne gereken cezayı verdiğinde arkadaşı da mahalleden götürmek ve yaptıklarından dolayı ekstradan da "ufak bir ceza" niteliğinde aracamıza yine birlik üyeleri sayesinde bindirip götürüyoruz. Bunu birlik lideri dahil bütün üyelerin hepsi biliyor ve bu duruma da onayı var. Zaten sanırsam ekran görüntülerinde sana yapılan muameleden anlaşılacağı gibi.

Bir de uyuşturucu gapsı yapmaktan - sürekli olarak karakterine ateş ettiğimden bahsetmişsin ve diyecek bir şeyim yok, karakterine bir belki de iki kere ateş açtım o da birliğe ihanet ettikten sonra seni götürdüğümüz yerdeyken oldu. Uyuşturucu gaspı konusunda da diyecek bir şey bulamıyorum, aklınca her bahaneyi yazmak amaçlı onu yazmışsın.

Sadece uyuşturucuyula ilgili "/do" kanalından o kadar aldığın sarsıntı sebebiyle üzerindeki 1 gram uyuşturucunun yere düştüğünü ve bu role onay verip vermediğini sordum. Fakat, sen bunu tak diye uyuşturucu gaspı olarak yansıtmışsın halbu ki ben sadece burada role daha çok zevk katmak amaçlı "Story Roleplay" talep etmiştim, ama sanırsam gözündeki hırs büyümüş.

Kısacası anlatmam gerekir ise, hem birliğe ihanet edip ve birliğin düzenini fazlasıyla bozup üyeler arasında sorun çıkarttığın için birlikten oyun içi ve oyun dışı atılarak bir cezaya çarptırıldın. Rol boyunca karakter ölümünüzü ne birlik liderine, ne de bana onaylamadınız. Yaptığınız tüm davranışlardan siz sorumlusunuz, birlik içinde üstlerinize küfürler ederek / herkesi bir birine düşürerek bu tür hareketlerden tam aksine bizim sizin karakter ölümünüzü gerçekleştirmemiz gerekirdi. Bu kadar yüzsüz olmaya gerek yok, kimseyi kandırmaya da gerek yok.

Yazılan sebeplerden mantıklı bir sebep bile göremiyorum, gerçekten. Durup durmadan gelip seni mi vurdum, seni mi kaçırdım bunu mu iddia ettin?

NOT: Bu arada, arkadaşın "Karakter ölümü" talebinde bulunduğu ekran görüntüleri açtığı şikayete ait. Bana hem oyun dışı şikayet açıp hem de bunu bir de oyun içi olarak yansıtması sanırsam gözünün bürüdüğü kini de göstermiş oluyor. Biz birlik olarak bir şey yapmayıp karakter ölümünüzü onaylamayınca sizi öylesine bıraktık, bir şey demedik fakat bu tür bir şey söylemeye de hakkın olduğunu hiç sanmıyorum.

Bir de kanıtlara benim gözümden bakalım:

Spoiler:

Kısacası yaptığın hoş bir şey değil, birlikten atıldıktan sonra birlikteki herkese saldırıyorsun ve seni anlıyoruz. Fakat kin besleyip de bu tür bir talep açmanı anlayamıyorum, komik bir durum açıkçası.

Çevrimdışı kanen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2018, 11:46:20 »
Kime göre neye göre ihanet? Rollere ilk geldiğimde sistemsel birliğe girmeyeceğimi lider ile konuştum. Şimdi kin konusuna gelelim: İki gün önce onu IC şikayet ettiğimde OOC bize CR atıp böylemi random atmıştın diyen birisi bana kinden bahsetmesin. Sen chatlock kanalından benim küfrettiğimi nereden biliyorsun? Telefonumu kontrol ettiğinizde uygulamanin silindiğini(chatlock kanalindan çikiş yapıldığını) gördüğünüz halde birşey doğrulayamazsın. Üzerimde çıkan chatlock kanalından mesaj gönderiri görüp mixing yapman dahada saçma.

Çevrimdışı kanen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 04 Temmuz 2018, 11:48:50 »
Birliğiniz bilmem kaç kişi, dört kişiden korkacak kadar kendinizi komik bırakmayın.

Çevrimdışı Raenox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 00:54