Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

stephanes

Başlatan #Stephanes, 16 Kasım 2020, 01:41:47
Okunma sayısı 2232 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı #Stephanes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Şubat 2024, 02:23
Toplam oynama: 53 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
stephanes
« : 16 Kasım 2020, 01:41:47 »
merhabalar abiler ben stephanes, size oyuna başladığımdan bıraktığım zamana kadarki hikayemi anlatmak istiyorum, uzun zaman olmamıştır belki anca 1 yıl olmuştur ama gerçekten çok iyi insanlar tanıdım, benim ooc hayatımda fazla arkadaşım olmadığı için sanaldan tanıdığım arkadaşlarıma değer verir severim, şimdiye tanıdığım her kişinin bende ayrı bir yeri var, bu saatten sonra rinaya sadece agalarla paintball oynamak için girerim, neyse uzatmadan başlayayım anlatmaya.

Ben rina roleplay oynamadan önce mtada bir serverda oynuyordum ismini vermeyeyim, ordan creption birliğiyle beraber rina roleplay'e geçmiştik sonrasında ben oynamadım sıkıldım alışamadım, aradan baya bir süre geçtikten sonra rina roleplay'e başlama kararı aldım ama bu sefer bırakmayacaktım tamamen başlayacaktım, mtadan tanıdığım dostlarım olan heavon ve neus un yanında Addis Camberell isimiyle oyuna başladım, white crime diye bir birliğimiz vardı ben her gün 500k satın alıp birliktekilere araç alırdım silah alırdım, o zamanlar bırakın s*beiti mod kurmayı bile bilmiyordum, bir gün Pablo Creption (Respect) bizi discorda çağırdı ve ilk s*beitimi verdi ben ne olduğunu bilmiyordum silent açmayı falan öğretti 2 gün falan kullandım sonra fixlendi, bende tekrar uğraşmadım çünkü o zamanlar kullanmadan da hayatta kalınabiliyordu neyse s*beit konusunu geçelim tamamen gereksiz birşey, normal bir şekilde oynamaya devam ettik, neus ve heavonla beraber "Volkowski" gibi "166" gibi birlikler kurduk, Volkowski birliği fazla uzun ömürlü olmadı ama, "166" birliği hâlâ açık olan bir birlik, 166 birliğini açtıktan sonra çok güzel anılar biriktirdim çok eğlendim, rina roleplay'in zevkini kardeşim dediğim adamların yanında çıkartıyordum, yeri geliyordu rk oluyorduk yeri geliyordu rk ediyorduk yeri geliyordu, sırf para kasıcaz diye paintballda bir bug yapıp toplu birlik olarak ban yedik, tabi bu kadar değil daha anlatamadığım bi o kadar da unuttuğum güzel anılarımız var. Ben rinayı bırakmış olsamda her şey rina değil yine onlar benim için kardeşim olarak gördüğüm adamlar olucak. O zamanlar "Baronov" diye bilinen birlikle tanışmamı anlatayım; bir gün neus nickli arkadaşım bana "kabe" isminde bi discord attı baronov birliğinin üyelerinin takıldığı discord yani, discordlarına gidip baktım dedim all*h bunların belasını versın bu nasıl bi discord, sonra seslilerinde takılmaya falan başladım ortamlarına çok yabancıydım, onlarla cs go oynuyodum ama adamlar benı tanımıyodu bıle, sonra ıste yanlarında takılmaya falan başladım o zamanlarda creption birliğiyle biraz kavga ettim, sonra daha çok takılmaya başladım kabe discordunda ortamları sardı, sonra bi gün silahlanıp düşman arıyorlarken sürücüleri eksikti bende hemen atladım dedim ben sürerim ondan sonra ilk defa onlarla rina roleplayde dm attık ben süremedim all*hıma küfür ettiler başka sürücü buldular falan o günden sonra onlardan birisiymiş gibi her gün onlarla beraber olmaya başladım sonrasında ise bi gün woxed kardeşim bana IC soy adımı Baronov yapmamı söyledi yani beni baronov birliğine davet etti, ben de hemen soy adımı Baronov yaptım, artık onlardan birisiydim.

İlk hileden ban yeme anım ise şöyle; jetmax ile suyun üzerinde silahlarla toplanmış geziyoduk, sonra baronov leader burak birden discorda gelip deli gibi limana baskın var diye bağırmaya başladı, sonra bende jetmaxden düşmüştüm suyun üzerinde silahlıydım ve aşırı uzaktaydım limana, jetmaxdekiler dönüp beni almayınca çıldırmış gibi airbre*k basarak limana gitmeye başladım ve admin loglarına düşmüşüz, bergy abimiz sınırsızı yapıştırdı, sonra bana dedilerki onun kanıtı yoktur şikayet aç bende onlara uyup şikayeti yapıştırdım hile kullanmadım diye, adam kanıtı bi attı ali baran momentum oldum bu seferde forumdan banlandım, hayatımın en kotu zamanıydı, o günden sonra format atıp 10 level hesapla mıllete sobeıtle sıkıp ban yıyıp durmaya basladım ban yedım format attım tekrar sıktım falan boyle boktan bir döngüye girdi rina hayatım, sonrasında ise zorda olsa akıllandım s*beiti bıraktım tsye gidip heradan özürümü diledim ama, ben kendimi düzeltmişte olsam, rina hayatımı düzene sokmuşta olsam, rina roleplayın zevkini beraber çıkarttığım nerde bütün herkes oyunu bırakmıştı,artık zevk alamamaya başladım, bırakmayı düşünüyordum, sonra helper alımları açıldı dedim başvurayım belki seçilirim bırakmam, 95 puan aldım ama sicilim yüzünden alınmadım, oynamam için hiç bi sebep kalmamıştı zevk almıyordum ve rina roleplay serüvenime son verdim. Şimdiye kadar beraberken eğlendiğim herkese teşekkürler kırdığım birisi varsa ondan da özür dilerim, ben şimdiye kadar herkesle bir dostluk kurmaya çalıştım ama olmayan olmuyordu işte.

for/heavon,neus,dertli,woxed,mercy,ege,yaşlıkurtdiablo,sezargasm,lynox,aow,jerdy,ziyx,mounthwonka,crashz,trakyalıçingenebırt,garbius,huso212,respect,reyzon,haunted,junius
,minato,jester,aspect,varsie,oroni,spawn,lenard,meitz,terso,kratos,magnitud,alibaran,algosceres,sabo,baronovburak,metowsla,benberk,hikoadam,lauren,noisy,regnalt,wiwony,
never

Çevrimdışı shotik

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 07 Haziran 2024, 12:54
Toplam oynama: 120 gün, 13 saat
Kagoli Vidos Lv.23
Köken: Yunan
Son giriş: 07 Haziran 2024, 00:49
Toplam oynama: 5 gün, 9 saat
Ynt: stephanes
« Yanıtla #1 : 16 Kasım 2020, 01:43:52 »
buyuk adam gercekten

Çevrimdışı #Stephanes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 16 Kasım 2020, 01:45:17 »
yazmayı unuttugum varsa kusrua bakmasın arkadaslar

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Eylül 2022, 21:27
Toplam oynama: 92 gün, 10 saat
« Yanıtla #3 : 16 Kasım 2020, 01:47:07 »
adımı gordum  :P :P

Çevrimdışı IILII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Ekim 2024, 22:27
Toplam oynama: 42 gün, 1 saat
« Yanıtla #4 : 16 Kasım 2020, 01:47:19 »
sen büyük bir adamsın gökay

Çevrimdışı #Stephanes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 16 Kasım 2020, 01:48:00 »
sen büyük bir adamsın gökay
tesekkurler

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Ağustos 2022, 01:17
Toplam oynama: 103 gün, 14 saat
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2020, 01:48:26 »
selam olsun sana genclıgı heba olan yaslı kurt senı sevıyoruz.

Çevrimdışı xredeyg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Aralık 2020, 09:27