Hayatı;
20 Mayıs 1988' İrlanda/Belfast doğumludur,
Michael D Christie zor bir çocukluk geçirmiştir. İşte hayat hikayesi; "Ben Michael D Christie' henüz 8 yaşındayken alış-veriş merkezine yapılan bombalı terör saldırısında ailemi kaybettim. Genç yaşta kimsesiz kalmak bana zor gelmişti. Devletin beni yerleştirdiği kimsesizler yurdunda bir süre kalsamda, yurttaki yaşamım fazla uzun sürmedi. 10 Yaşına geldiğimde yurtdan kaçıp sokak hayatına atlamıştım, park köşelerinde uyuyor, karnımı doyurmak için hırsızlıklar yapıyordum. Henüz daha çocuk yaşta kimsesiz kalmak bana ağır gelmişti. Benim gibi sokaklarda yaşıyan bir kaç arkadaş edinmiştim, birbirimizi kolluyor... birbirimize sahip çıkıyorduk. Aylar yılları kovalarken büyüdüm, artık 20 yaşına gelmiştim. Bir süre sokak lezzetlerine yönelmiştim, kendime minik bir tezgah kurup hazırladığım Irish Breakfast' ları satıyordum. Harcamama dikkat edip üstüme kıyafet bile almıyordum, tâaki o güne kadar. Sokaktan tanışıp çocukluğumu beraber geçirdiğim
Conor Brogan bir sabah beni aramıştı, aramızda geçen konuşma ise.
+Alo?
-Alo, Michael.
+S-sen kimsin? Conor... Bu sen misin?!
-Evet kardeşim, benim. Nasılsın, hayat nasıl gidiyor?
+Hayatta kalmaya çalışıyorum, bildiğin gibi.
-A-haha. Seni anlıyorum, sana müjdeli bir haberim var.
+Seni dinliyorum kardeşim.
-Telefonda olmaz, ilk uçakla Los Santos'a gelmen gerekiyor.
+Ne?, Los Santos'mu. Orada ne işimiz var amına koyayım.
-Kurcalama, gelmen gerekiyor.
+T-tamam, geleceğim.
*Çağrı Sonlandırıldı*"Heyecanlıydım, ne yapacağımı bilmiyordum. Apar topar eşyalarımı toparlayıp havaalanına gittim, bulabildiğim en erken Los Santos' uçağına bilet aldım ve... BAM! işte o gün. Sonunda Los Santosdaydım. Yıllar sonra çocukluk arkadaşımla karşılacaktım. Bu beni heyecanlandırıyordu. Uçaktan indim ve Conor'u aradım, o geldi. Sonrasında neler mi oldu?"