Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

ARAÇ VERGİLERİNİN KALKMASI

Başlatan FlooD, 03 Temmuz 2018, 18:48:43
Okunma sayısı 1258 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı M Hamza AKKAS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Hintli
Son giriş: 09 Ekim 2018, 17:49
Toplam oynama: 24 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: ARAÇ VERGİLERİNİN KALKMASI
« Yanıtla #10 : 09 Temmuz 2018, 14:17:31 »
Vergi kalksın, o kalksın, bu kalksın, şu kalksın... Herkes idlewood'a gelsin arabanın önüne yaslanıp sigara yaksın, gelene geçene laf atıp "Hey dostum naber" falan diye boş muhabbet yapsın, "/w ID bir şeyler lazım mı" yazsın, millete DM yapmak için kavga çıkarsın durduk yere sonra forumda şikayet açıp adminleri meşgul etsin, her rolde kendilerini Captain America gibi görsün, hep rolleri kendi yararına çevirmek için ölümsüzmüş gibi ihlal yapıp /b bölsün, idlewood'un önünde şehir içi olmasına rağmen drift atsın polis kaygısı olmadan, gelene geçene çarpsın arabasıyla idlewood'da, flatbed ile "benim zırhım var, ağır bir araç bu" diyerek tüm standart taşımacılık araçlarını okyanusa salsın, kimse yavaş rol yapmasın rol sırası vermesin kimseye. Size illegallerin %95'inin özetini geçtim daha ne istiyorsunuz?

nrg-500 marka çete motorunu sürüyor --> Ak-47 silahını bagajdan çıkarıp ateş etmeye başlar.
Başarılı ((JaCkSoN_NiGGa))

Çevrimdışı MariJC

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 09 Temmuz 2018, 14:35:19 »
Devlet saat başı 250 dolar civarı maaş veriyor zaten arabaların saatlik vergiside taş çatlasın 50 dolar oluyor 2 saat içinde aldığın 500 dolar maaş senin 10 saatlik araç vergini karşılıyor,ha birde hediye veriliyor arabanın vergisinide ödeyemeyecek kadar fakir değilsindir heralde 1 tur taşıma yapsan 500 dolar alırsın yani karşılanır illaki o vergi parası ama...
Sen dersinki ben taşıma yapmam sıkılırım;
O zaman biraz koşman gerekecek veya elini cebine atıp vip alacaksın.

Çevrimdışı #Raiden

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 02 Ocak 2023, 06:32
Toplam oynama: 223 gün, 21 saat
« Yanıtla #12 : 14 Temmuz 2018, 12:46:51 »
Oyunda olmadığımız sürecede bu vergi parası birikiyor o çok sıkıntı. Oyunu 5 ay bıraktım oyuna girdiğimde 50 bin dolar vergi birikmiş aracıma. Oyunda olmadığımız süreçte bu vergi birikmemeli sadece yoksa sistem güzel.

Çevrimdışı Maurader1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 20 Aralık 2019, 23:32