Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
1.01: Ofis koordinatları(/pos): 846.02, -1046.40, 25.43, 189.301.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:Uzun Cevaplı Sorular:1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Elegance Ofis1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Kanada asıllı bir ailenin kız çocuğu olarak dünyaya gelmiş Natalia Maeve, Los Santos'a kardeşi ile birlikte yerleşir. Bu sürede California'da açtığı tamirhane ve garaj gibi bir dükkanıda Los Santos'ta açmaya karar verir. California'dan özel olarak getirdiği araçlar ve motorlarla birlikte özel parçalar tasarlayan Natalia, sadece parça işi değil araç gibi değerli minaralleride kullanıyordu.Kısa sürede California'da ismi çıkan Blackside markası herkesin ilgisini çekmeye başlamıştı, bu ismi Los Santos'a getiren Natalia tasarladığı parçaları burda satmayı planlıyor.Ailesinin bunun gibi farklı farklı iş yerleri bulundurması Natalia'nın tecrübesini arttırıyor, ticarete olan ilgisini dahada büyütüyordu.Ailesi otomobil sevkiyatı, içki üretimi, restoran gibi işlerle uğraştığı zamanlarda Natalia'nın ilgisini gösterişli klasik ve spor araçlar çekiyordu.Uzun süre ilgisininde verdiği istekle bunun eğitimini alarak sahteyle gerçeği ayırt etmeyi öğrendi.Natalia California'daki çoğu özel parçayı tasarlayıp piyasaya sürmüş bir araç koleksiyoncusudur.Sadece yaptığı parçaları değil, dünyanın önemli noktalarında üretilmiş parçaları da satın alıyor bunları koleksiyonuna ekliyordu.Ara sıra bu parçaları açık arttırmaya sunan Natalia kısa sürede çok fazla para kazanmış ve Blackside ismini dünyaya yaymıştı. Blackside çevre ülkelerdeki iş adamlarınında dikkatini çekmişti, çoğu iş adamlarının eşleri artık Blackside markasından alışveriş yapıyor, hatta düzenlenen açık arttırmalara katılıyordu.Bunun sayesinde daha fazla ün kazanan Blackside markası dünyanın dört bir yanına satışlarını yapmaya başladı.Bayilerini arttırmak isteyen Natalia Santos'a ailesiyle birlikte yerleşip Santos'un gözde yerlerinde tamirhane ve garaj açmak istiyor.1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) California asıllı yarışçı rolü yapıcağımız bir oluşumda bulunmaktayım, ailenin üyelerinin şehirin belirli yerlerinde kendine ait ticaret bölgeleri olması gerekmekte.Aktif rol ortamı yaratabilmek amaçla bu ofisi kullanacağım. Ara sıra arabalar hakkında ufak rehberler hazırlayıp tanıtımda sunacağım, rollerimin çoğunu burada gerçekleştireceğim için genellikle aktif tutmaya özen göstereceğim.Yeri geldiğinde açık arttırmalar düzenleyip insanların ilgisini çekmeye çalışacağım. İnsanlardaki klasikleşmiş ofis kültürünü değiştirip farklı rol ortamları sağlamayı amaçlayacağım. Yeri geldiğinde ailenin gizli işlerini çevirdiği bir ortam yaratmak için kullanıcağım. Ailenin araçları ve motorlarını sağlayacağım. Oluşum için geçerli bir rol ortamı yaratıp sunucuya farklı bakış açıları getiriceğim. Onun dışında ticaret rolleri ilgimi çektiği için bu ofisi kullanıcağım.1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Aile ticaretle uğraşan ve bu işi saygıyla yapan bir Amerikan ailesi, karakterim bu ailede doğup büyümüş ve ticarete ilgisi bulunmakta, çocukluk yıllarında araçlara ilgi duymuş bir karakteri canlandırmaktayım. Büyüdüğünde tek hayali olan tamirhane ve garajını açmak istediği için rollerime katkı sağlayacak bir ofise ihtiyacım vardı, ofisi bu amaçla kullanıcağım. Ayrıca önemli bir oluşumunda üyesiyim, aile rolleri için ofisimin aktif bir rol ortamı sağlaması gerekmekte.Alışılmışın dışında çıkıp farklı roller yapmayı planlıyorum, açık arttırmalarda mücevherlerimi guest rp şekilde sunup insanlara farklı rol fikirleri katıcağımı düşünüyorum.Suncudaki aktif rol ortamlarına bir yenisini eklemek ve burayı elimden geldiğince aktif tutmaya çalışmak istiyorum.Ailedeki üyelerin çeşitli ticaret amaçlı kullandıkları dükkanları, ofisleri bulunmakta.Yeri geldiğinde bu ofis ve dükkanlarla verdiğim markanın rollerini gerçekleştirmek istiyorum. Blackside ismi rollerim için uygun bir isim olduğundan dükkanı bu konuma kurmak istedim.Konumdaki yol geceleri yarış yolu olduğu için rollerimin en iyi şekilde ilerleyeceğini düşünüyorum.Kısaca ofisi açmamın nedeni klasikleşmiş rollerden bıkmış olmam ve sunucuya farklı roller getirmek istemem.
Ben, "Lesy"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.