Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

E.L Yakuza

Başlatan Morpheus121, 12 Kasım 2020, 21:34:37
Okunma sayısı 5368 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Morpheus121

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Ocak 2023, 18:25
Toplam oynama: 67 gün, 17 saat
Birlik: ***met
Ynt: E.L Yakuza
« Yanıtla #80 : 28 Kasım 2020, 22:03:05 »
Aga bilmiyorsanız şu güzelim kültürün içine etmeyin.
Kankam Yakuza hakkinda ne biliyorsun guzelim kultur felan diyorsun eyvallahda bir sey biliyorsan bizim kacirdigimiz soyle degerlendirelim.

Çevrimdışı HighFeel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Nisan 2022, 13:55
Toplam oynama: 33 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 18 Haziran 2022, 19:31
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #81 : 28 Kasım 2020, 22:21:01 »
Kankam Yakuza hakkinda ne biliyorsun guzelim kultur felan diyorsun eyvallahda bir sey biliyorsan bizim kacirdigimiz soyle degerlendirelim.
Karakterlerinizin Japon olmaması, rol bilginizin olmaması, edit bilginizin olmaması, kültüre uygun rol yapmamanız gibi birçok neden var.

Çevrimdışı hopaless case

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bailey Riggs Lv.19
Son giriş: 30 Ocak 2021, 16:34
Toplam oynama: 201 gün, 18 saat
Birlik: *** ***** **RDA
« Yanıtla #82 : 28 Kasım 2020, 22:42:04 »
Karakterlerinizin Japon olmaması, rol bilginizin olmaması, edit bilginizin olmaması, kültüre uygun rol yapmamanız gibi birçok neden var.
+ Patron olarak hitapta, lüks yer yerine gidip sitede rol yapıyorsunuz/yapamıyorsunuz. Sayayım mı daha?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 16 Ocak 2022, 22:30
Toplam oynama: 87 gün, 9 saat
Martin Gallo Lv.23
Köken: İtalyan
Son giriş: 13 Eylül 2021, 00:43
Toplam oynama: 33 gün, 2 saat
« Yanıtla #83 : 28 Kasım 2020, 22:54:36 »
Los Flores bölgesinde ve Temple bölgesinde sizleri gördüm, düştükten sonra kalkıp sopa ile saldıran, silah ile ateş edip Q atan AFK atan çok üyenize denk geldim. İki sistemseliniz var 30 kişisiniz sanırım kontrol etmeyi bilen bir lideriniz yok. Edit konusunda ise fazla acemisin, imla kurallarına dikkat ederek rol yapsanız iyi olur. Kültürü yansıtan herhangi bir rolünüz yok.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ağustos 2024, 22:44
Toplam oynama: 23 gün, 10 saat
Son giriş: 25 Ağustos 2024, 04:01
Toplam oynama: 126 gün, 1 saat
Asher Jian Lv.26
Köken: Çinli
Son giriş: 21 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
« Yanıtla #84 : 28 Kasım 2020, 23:39:29 »
Los Flores bölgesinde ve Temple bölgesinde sizleri gördüm, düştükten sonra kalkıp sopa ile saldıran, silah ile ateş edip Q atan AFK atan çok üyenize denk geldim. İki sistemseliniz var 30 kişisiniz sanırım kontrol etmeyi bilen bir lideriniz yok. Edit konusunda ise fazla acemisin, imla kurallarına dikkat ederek rol yapsanız iyi olur. Kültürü yansıtan herhangi bir rolünüz yok.
aradığım yorum adamı m4le düşürüyorum iki dakika sonra bagajdan ak alıp beni düşürüp kaçırıyor. Sonra rol bilmeyen bne oluyorum ^^

Çevrimdışı Morpheus121

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #85 : 28 Kasım 2020, 23:43:12 »
+ Patron olarak hitapta, lüks yer yerine gidip sitede rol yapıyorsunuz/yapamıyorsunuz. Sayayım mı daha?
Oncelikle.Soyisim Japon.Isimllerde oyle karakterlere geldikde cogumuz Japon karakter aldik.Los Florese ozellikle yerlesdik cunki aktif rol bolgesi ve daha Iyi geldi japon temali.Yakuza sadece Luks yerde yasayan bir mafya degil sokaktan gelme bir mafyadi kankam benim.Luks yerlerde olmaktan ziyade boyle yerlerde rol yapmak daha da iyidir.Editleme felan cokda onemli bir sey degil bence cunki olay editde degil rollerde.Kaldiki rollerde Alakasi felan yok  diyorsun.Son rollere baka bilirsin,.

Çevrimdışı Morpheus121

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #86 : 28 Kasım 2020, 23:45:12 »
aradığım yorum adamı m4le düşürüyorum iki dakika sonra bagajdan ak alıp beni düşürüp kaçırıyor. Sonra rol bilmeyen bne oluyorum ^^
bAK Kardesim burasi tartisma alani degil eyer ki bir rolde sorun goruyorsan direk sikayet olustura bilirsin.Kac kez yanlis rol yapdin hatali rol yapdin dm attin.Gerek varmi bunlari burada konusmaya sorunun varsa sikayet ac bu kadar basit.Tavsiyen elestirin varsa onuda normal sekilde ilete bilirsin burada cocuk felan degiliz.Ne dedigini felan anliyoruz ama olmuyor isde.Normal sekilde yap her seyi.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ağustos 2024, 22:44
Toplam oynama: 23 gün, 10 saat
Son giriş: 25 Ağustos 2024, 04:01
Toplam oynama: 126 gün, 1 saat
Asher Jian Lv.26
Köken: Çinli
Son giriş: 21 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
« Yanıtla #87 : 28 Kasım 2020, 23:49:52 »
Oncelikle.Soyisim Japon.Isimllerde oyle karakterlere geldikde cogumuz Japon karakter aldik.Los Florese ozellikle yerlesdik cunki aktif rol bolgesi ve daha Iyi geldi japon temali.Yakuza sadece Luks yerde yasayan bir mafya degil sokaktan gelme bir mafyadi kankam benim.Luks yerlerde olmaktan ziyade boyle yerlerde rol yapmak daha da iyidir.Editleme felan cokda onemli bir sey degil bence cunki olay editde degil rollerde.Kaldiki rollerde Alakasi felan yok  diyorsun.Son rollere baka bilirsin,.
los flores japon temali  8)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ji Hun Lv.34
Köken: Koreli
Son giriş: 26 Kasım 2024, 14:59
Toplam oynama: 313 gün, 1 saat
Freya Pearce Lv.34
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 08 Mart 2024, 21:40
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
Son giriş: 14 Nisan 2024, 00:06
Toplam oynama: 6 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
« Yanıtla #88 : 29 Kasım 2020, 12:51:21 »
Tanıtım sahibinin isteği üzerinde rahatsız olunan ileti silindi, tekrarının uygulanması durumunda daha ağır yaptırımlar uygulanacaktır. İyi forumlar!

Çevrimdışı MafyaKenan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Aralık 2022, 01:39
Toplam oynama: 106 gün, 9 saat
« Yanıtla #89 : 29 Kasım 2020, 14:44:09 »
Beyler şuan dediğimi aşağlama olarak görmeyin ama yakuza kültürü için 4-5 saat okumakla olacak bir iş değil benim tavsiyelerim den birisi ise birçok kaynaktan yakuza kültürünü okumanız yani bu kültürde dövmelerin bölgelere göre yapılış amacı anlamı ve rengi farklı şeyleri ifade ediyor bu kadar derin bir kültürü yansıtmak zordur,kısaca 1 kaynaktan değilde gerekirse onlarca kaynaklardan araştırın ama araştırın.Araştırdıkça göreceksiniz ki hiç ama hiç kolay bir şey olmadığını.Rollerinizi takip ediyorum sabırsızlıkla da bekliyorum.