Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

KARABAKH IS AZERBAIJAN!

Başlatan Fluppy, 10 Kasım 2020, 09:15:40
Okunma sayısı 2378 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Ağustos 2023, 20:12
Toplam oynama: 197 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: KARABAKH IS AZERBAIJAN!
« Yanıtla #40 : 11 Kasım 2020, 16:46:27 »

Bu aptal adamı atıp güzelim konuyu kirletmenin anlamı yoktu.
Seni alakadar eder mi?

Güzelim ülkemde kör insan istemiyorum. Madem bu kadar çok seviyorsun, araştır. Bu adamın(!) bir dediği bir dediğini tutmuyor. Belki abartı görenler olacaktır ama şunu söylüyorum, Mustafa Kemal Atatürk'e en ufak kötü söz söyleyen kişi A P T A L'dır. Bu adamda kendince şeriatçileri toplayıp Atatürk'e sürekli saldıran, kendini tarihçi sanan bir C A H İ L'dir. Nokta.
Bu konunun atatürkle alakası yokta konuyu oraya çekiyorsun, ayrıca adamın dedikleriende zerre şüphe duymuyorum.
Çünkü araştırmıyorsun, anca sallamayı biliyorsunuz. Bu adam tarihi gerçekleri çarpıtarak anlatıyor. Osmanlı'yı Atatürk mü yıktı? Çok sevdiğin kadir üstadın öyle diyor. Osmanlı'yı yıkan 2 şey vardır, bilgisizlik ve cahillik. Osmanlı bilgiye önem verdiğinde yükseldi, İslam'ı ruhuna uygun yaşadığı için yükseldi. O zamanlar medreselerde bilgi üretiliyordu çünkü. Hurafeye ve İslam'ın kullanılmasına izin veriliyor, binlerce fetva var İslam adı altında çıkarılıp alakası olmayan. Şerif adıyla Trablusgarp'a gidip halkı teşvik edip İtalya'yı bozguna uğratmayı planlayan Mustafa Kemal değil mi? Çanakkale'de ingilizlere karşı askerini yürütüp ingilizlere karşı çarpışan Mustafa Kemal değil mi? Suriye - Filistin'de ingiliz ordusu halep önlerine dayandığında ingilizleri durduran Anadolu'ya sokmayan Mustafa Kemal değil midir? Muş ve Bitlis'i geri alan Mustafa Kemal değil midir? Ayıptır günahtır be adam, biraz okuyun ya. Genç nesillerin zehirlenmesi ve bunun İslam adı altında yapılması ayıp değil mi? Anca gidip siyasal islamcı kanallara çıkıp gençleri zehirliyorlar, bundan vazgeçsinler artık.
Zehirlenen meğer senmişsin  ;D ;D

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Mayıs 2020, 22:42
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #41 : 11 Kasım 2020, 16:47:54 »

Seni alakadar eder mi?

Güzelim ülkemde kör insan istemiyorum. Madem bu kadar çok seviyorsun, araştır. Bu adamın(!) bir dediği bir dediğini tutmuyor. Belki abartı görenler olacaktır ama şunu söylüyorum, Mustafa Kemal Atatürk'e en ufak kötü söz söyleyen kişi A P T A L'dır. Bu adamda kendince şeriatçileri toplayıp Atatürk'e sürekli saldıran, kendini tarihçi sanan bir C A H İ L'dir. Nokta.
Bu konunun atatürkle alakası yokta konuyu oraya çekiyorsun, ayrıca adamın dedikleriende zerre şüphe duymuyorum.
Çünkü araştırmıyorsun, anca sallamayı biliyorsunuz. Bu adam tarihi gerçekleri çarpıtarak anlatıyor. Osmanlı'yı Atatürk mü yıktı? Çok sevdiğin kadir üstadın öyle diyor. Osmanlı'yı yıkan 2 şey vardır, bilgisizlik ve cahillik. Osmanlı bilgiye önem verdiğinde yükseldi, İslam'ı ruhuna uygun yaşadığı için yükseldi. O zamanlar medreselerde bilgi üretiliyordu çünkü. Hurafeye ve İslam'ın kullanılmasına izin veriliyor, binlerce fetva var İslam adı altında çıkarılıp alakası olmayan. Şerif adıyla Trablusgarp'a gidip halkı teşvik edip İtalya'yı bozguna uğratmayı planlayan Mustafa Kemal değil mi? Çanakkale'de ingilizlere karşı askerini yürütüp ingilizlere karşı çarpışan Mustafa Kemal değil mi? Suriye - Filistin'de ingiliz ordusu halep önlerine dayandığında ingilizleri durduran Anadolu'ya sokmayan Mustafa Kemal değil midir? Muş ve Bitlis'i geri alan Mustafa Kemal değil midir? Ayıptır günahtır be adam, biraz okuyun ya. Genç nesillerin zehirlenmesi ve bunun İslam adı altında yapılması ayıp değil mi? Anca gidip siyasal islamcı kanallara çıkıp gençleri zehirliyorlar, bundan vazgeçsinler artık.
Bak işte. Anca bunları söyleyip rezil adamları savunuyorsun, utanman lazım normalde ama sizde o da yok. Söylediğinde laf olsun bari. Sen hiç Osmanlı tarihini Halil İnalcık'tan, Genel Türk Tarihini İlber Ortaylı'dan, Cumhuriyet tarihini Sinan Meydan'dan okumadıysan burada bize yok 64 kitap yazmış, yok şöyle yapmış yok böyle yapmış deme!

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #42 : 11 Kasım 2020, 16:52:09 »

Seni alakadar eder mi?

Bak işte. Anca bunları söyleyip rezil adamları savunuyorsun, utanman lazım normalde ama sizde o da yok. Söylediğinde laf olsun bari. Sen hiç Osmanlı tarihini Halil İnalcık'tan, Genel Türk Tarihini İlber Ortaylı'dan, Cumhuriyet tarihini Sinan Meydan'dan okumadıysan burada bize yok 64 kitap yazmış, yok şöyle yapmış yok böyle yapmış deme!
Vedat Uşaklıgil olayını araştır istersen  :D :D

ve

Çevrimdışı tunarowsy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 01:47
Toplam oynama: 146 gün, 9 saat
Son giriş: 27 Haziran 2023, 01:53
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Son giriş: 24 Haziran 2023, 23:48
« Yanıtla #43 : 11 Kasım 2020, 16:54:43 »
Evet arkadşlar büyük bir mutluluk içerisinde söyleyebilirim ki KARABAĞ IŞGALDAN AZAD OLUNDU!
" arkdşlar " değil, " arkadaşlar "
" KARABAĞ IŞGALDAN " değil, " Karabağ İşgalden "
" AZAD OLUNDU! " değil, " azad oldu! "

Ek olarak süreci takip ediyordum da tüm azeri arkadaşlarımız vatanını, vatanımızı Rina Roleplay üzerinden savunmaya çalışıyor. Forumdan " Karabağ Azerbaycan'ındır " demeniz bir şey değiştirmiyor. İki dua edin orduya. İleti konu atmayın.

Oğlum siz aptal mısınız? ADAM AZERBAYCAN'DA YAŞIYOR, SEN AZERİCE KONUŞABİLİYOR MUSUN TAKIR TAKIR?
Adamla aramız iyi değil ama boş sallamayı biliyorsunuz şu forumda, insan bir profiline falan girer, bakar.

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #44 : 11 Kasım 2020, 16:55:11 »
Size göre biz şimdi cahiliz zaten, onlarca insanın yaşam hakkını ellinden alan ,onları sırf kendisine uymadığı için vahşi bir şekilde öldüren benim.

Çevrimdışı tunarowsy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 01:47
Toplam oynama: 146 gün, 9 saat
Son giriş: 27 Haziran 2023, 01:53
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Son giriş: 24 Haziran 2023, 23:48
« Yanıtla #45 : 11 Kasım 2020, 16:56:10 »

aga yine şu şeriat muhabbetini yapma allah için
Şeriati istemiyorsan kafir olursun nokta.

Yav olm yapma yaa yapma ya

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #46 : 11 Kasım 2020, 16:57:11 »
Ya ben ne diyorum, sen hala dinden bahsediyorsun? Aptal adam, ben bu adamın yalan söylediğini anlatıyorum sana. SANANE ADAMIN DİNİNDEN SANANE SEN KİMSİN? Yok şeriat yok öyle böyle, ben istemiyorum senin dinin sana kalsın. Basit komplolarla, iki üç Selanikli buluyor, gizli adam koyuyor ve onların yalan mektuplarıyla işi anlatıyor. Bu bu kadar kolay mı? Sultan Abdülhamid'in adamları uyuyacak Mustafa Kemal onları yaparken değil mi? Bu savunduğun adam bir gram saygıyı dahi hak etmez. Zamanında tedavi gördüğünü kendiside anlatıyor. Mehmet Akif Ersoy, Selahaddin Eyyubi gibi adamlara hakaret eden bu adamı bana savunma. Kimi öldürmüş söylesene bana. Camiler ahır oldu mevzusunu boş boş anlatma, İsmet İnönü silahları camilere saklıyor, ingiliz görmesin diye samanla kapatıyor. Her türlü GERÇEK tarihi kaynaktan bunları öğrenebilirsin. Yok kutsal kitabı Türkçe'ye çevirtti. Ulan 2 IQ arapça bilmeyen adam ne yapacak? Gidip Türkçe mealini okuyacak tabii. Çünkü o adamda beyin var, bunu anlayabiliyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Kasım 2020, 11:31
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
« Yanıtla #47 : 11 Kasım 2020, 17:01:00 »
Evet arkadşlar büyük bir mutluluk içerisinde söyleyebilirim ki KARABAĞ IŞGALDAN AZAD OLUNDU!
" arkdşlar " değil, " arkadaşlar "
" KARABAĞ IŞGALDAN " değil, " Karabağ İşgalden "
" AZAD OLUNDU! " değil, " azad oldu! "

Ek olarak süreci takip ediyordum da tüm azeri arkadaşlarımız vatanını, vatanımızı Rina Roleplay üzerinden savunmaya çalışıyor. Forumdan " Karabağ Azerbaycan'ındır " demeniz bir şey değiştirmiyor. İki dua edin orduya. İleti konu atmayın.

Oğlum siz aptal mısınız? ADAM AZERBAYCAN'DA YAŞIYOR, SEN AZERİCE KONUŞABİLİYOR MUSUN TAKIR TAKIR?
Adamla aramız iyi değil ama boş sallamayı biliyorsunuz şu forumda, insan bir profiline falan girer, bakar.
Ee ben gidip Azeri sunucusunda oynamıyorum. Oynayacak olursam konuşurum takır takır. Yada oynamam.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #48 : 11 Kasım 2020, 17:01:25 »
Azeri kardeşlerimiz güzel bir haberi kutluyor, siz bu yalan tarihçiyle aptal aptal şeyler atıyorsunuz. Tek yaptığınız laf, gerçek kanıt gösterin desek engel atıyorsunuz ya da bir daha yazmıyorsunuz. OSMANLI ÇÖKTÜ ARKADAŞLAR, BİR DAHA KURULMAYACAK ÇÜNKÜ YIL 2020. ŞUNU ANLAYIN, HER ŞEY DİNE VEYA OSMANLI'YA BAĞLANAMAZ.

Çevrimdışı mvo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jairo Inoue Lv.19