Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

KARABAKH IS AZERBAIJAN!

Başlatan Fluppy, 10 Kasım 2020, 09:15:40
Okunma sayısı 2375 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Mayıs 2020, 22:42
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: KARABAKH IS AZERBAIJAN!
« Yanıtla #30 : 11 Kasım 2020, 16:35:14 »
Şeriatı istemiyorum, kimse müslüman olmak zorunda değil bu ülkede. Özgür bir ülkede yaşıyoruz diyorsun ve insanların dini kanunlara göre hareket etmesi gerektiğini savunuyorsun. Kendinle çelişmeyi acil bırak. Şu üstat dediğin adamda iyi ki ölmüş, gençleri yalanlarıyla zehirliyorlardı. Neymiş dağda düşünenlere cinler kitap yazdırıyormuş. Bu mu senin dinine bağlılığın? Bir kere bile gerçek tarihçilerin karşısına çıkamadı. Anca siyasal islamcı kanallarda yalan yanlış şeyler anlattı.
Kim gerçek hoca gör bakalım

Bu mu lan gerçek hoca? Deli raporu bile var bu adamın, sen ne anlatıyorsun? Şeriata hasretim diyip şeriatla yönetilen bir ülkeye bile dahi uğramadı. Anca İngiltere'de Almanya'da sürttü. Al sende şunu bi izle kendine gel.

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Ağustos 2023, 20:12
Toplam oynama: 197 gün, 11 saat
« Yanıtla #31 : 11 Kasım 2020, 16:36:01 »

Bu aptal adamı atıp güzelim konuyu kirletmenin anlamı yoktu.
Seni alakadar eder mi?

Güzelim ülkemde kör insan istemiyorum. Madem bu kadar çok seviyorsun, araştır. Bu adamın(!) bir dediği bir dediğini tutmuyor. Belki abartı görenler olacaktır ama şunu söylüyorum, Mustafa Kemal Atatürk'e en ufak kötü söz söyleyen kişi A P T A L'dır. Bu adamda kendince şeriatçileri toplayıp Atatürk'e sürekli saldıran, kendini tarihçi sanan bir C A H İ L'dir. Nokta.
Bu konunun atatürkle alakası yokta konuyu oraya çekiyorsun, ayrıca adamın dedikleriende zerre şüphe duymuyorum.

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #32 : 11 Kasım 2020, 16:37:10 »
Şeriatı istemiyorum, kimse müslüman olmak zorunda değil bu ülkede. Özgür bir ülkede yaşıyoruz diyorsun ve insanların dini kanunlara göre hareket etmesi gerektiğini savunuyorsun. Kendinle çelişmeyi acil bırak. Şu üstat dediğin adamda iyi ki ölmüş, gençleri yalanlarıyla zehirliyorlardı. Neymiş dağda düşünenlere cinler kitap yazdırıyormuş. Bu mu senin dinine bağlılığın? Bir kere bile gerçek tarihçilerin karşısına çıkamadı. Anca siyasal islamcı kanallarda yalan yanlış şeyler anlattı.
Kim gerçek hoca gör bakalım

Bu mu lan gerçek hoca? Deli raporu bile var bu adamın, sen ne anlatıyorsun? Şeriata hasretim diyip şeriatla yönetilen bir ülkeye bile dahi uğramadı. Anca İngiltere'de Almanya'da sürttü. Al sende şunu bi izle kendine gel.

Deliyse başımın üstünde yeri vardır.
Vedat uşaklıgil vakası mı desem?  ;D ;D

Çevrimdışı Kubi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ruby Andrews Lv.30
Köken: İngiliz
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 18:34
Toplam oynama: 129 gün, 23 saat
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 18:39
Toplam oynama: 7 gün, 18 saat
Son giriş: 17 Eylül 2022, 17:10
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #33 : 11 Kasım 2020, 16:38:12 »

Seni alakadar eder mi?

Güzelim ülkemde kör insan istemiyorum. Madem bu kadar çok seviyorsun, araştır. Bu adamın(!) bir dediği bir dediğini tutmuyor. Belki abartı görenler olacaktır ama şunu söylüyorum, Mustafa Kemal Atatürk'e en ufak kötü söz söyleyen kişi A P T A L'dır. Bu adamda kendince şeriatçileri toplayıp Atatürk'e sürekli saldıran, kendini tarihçi sanan bir C A H İ L'dir. Nokta.
Bu konunun atatürkle alakası yokta konuyu oraya çekiyorsun, ayrıca adamın dedikleriende zerre şüphe duymuyorum.

Evet konuyu oraya çekiyorum çünkü bu adam her konuşmasında Atatürk'e laf sallıyor. Hayatında bir boku doğrultamayan delinin teki gelmiş Dünya'nın en büyük liderine laf söylüyor. Herkes özgürdür, istediğini izler ve istediğini dinler. kadir mısıroğlu bu kategoride değil! Bu adam ne söylediğini bilmeyen bir deli, deli!

Çevrimdışı Kubi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ruby Andrews Lv.30
Köken: İngiliz
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 18:34
Toplam oynama: 129 gün, 23 saat
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 18:39
Toplam oynama: 7 gün, 18 saat
Son giriş: 17 Eylül 2022, 17:10
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #34 : 11 Kasım 2020, 16:39:52 »

Seni alakadar eder mi?

Güzelim ülkemde kör insan istemiyorum. Madem bu kadar çok seviyorsun, araştır. Bu adamın(!) bir dediği bir dediğini tutmuyor. Belki abartı görenler olacaktır ama şunu söylüyorum, Mustafa Kemal Atatürk'e en ufak kötü söz söyleyen kişi A P T A L'dır. Bu adam da kendince şeriatçileri toplayıp Atatürk'e sürekli saldıran, kendini tarihçi sanan bir C A H İ L'dir. Nokta.

o halde tapmaya devam
Kimsenin taptığı yok, saygı bu saygı.

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #35 : 11 Kasım 2020, 16:40:39 »

Seni alakadar eder mi?

Evet konuyu oraya çekiyorum çünkü bu adam her konuşmasında Atatürk'e laf sallıyor. Hayatında bir boku doğrultamayan delinin teki gelmiş Dünya'nın en büyük liderine laf söylüyor. Herkes özgürdür, istediğini izler ve istediğini dinler. kadir mısıroğlu bu kategoride değil! Bu adam ne söylediğini bilmeyen bir deli, deli!
Tamam size göre ona karşı kim ne söylese deli, Rıza Nur'da deli herkes deli, bir siz aklısınız.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Mayıs 2020, 22:42
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #36 : 11 Kasım 2020, 16:42:13 »

Seni alakadar eder mi?

Çünkü araştırmıyorsun, anca sallamayı biliyorsunuz. Bu adam tarihi gerçekleri çarpıtarak anlatıyor. Osmanlı'yı Atatürk mü yıktı? Çok sevdiğin kadir üstadın öyle diyor. Osmanlı'yı yıkan 2 şey vardır, bilgisizlik ve cahillik. Osmanlı bilgiye önem verdiğinde yükseldi, İslam'ı ruhuna uygun yaşadığı için yükseldi. O zamanlar medreselerde bilgi üretiliyordu çünkü. Hurafeye ve İslam'ın kullanılmasına izin veriliyor, binlerce fetva var İslam adı altında çıkarılıp alakası olmayan. Şerif adıyla Trablusgarp'a gidip halkı teşvik edip İtalya'yı bozguna uğratmayı planlayan Mustafa Kemal değil mi? Çanakkale'de ingilizlere karşı askerini yürütüp ingilizlere karşı çarpışan Mustafa Kemal değil mi? Suriye - Filistin'de ingiliz ordusu halep önlerine dayandığında ingilizleri durduran Anadolu'ya sokmayan Mustafa Kemal değil midir? Muş ve Bitlis'i geri alan Mustafa Kemal değil midir? Ayıptır günahtır be adam, biraz okuyun ya. Genç nesillerin zehirlenmesi ve bunun İslam adı altında yapılması ayıp değil mi? Anca gidip siyasal islamcı kanallara çıkıp gençleri zehirliyorlar, bundan vazgeçsinler artık.

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #37 : 11 Kasım 2020, 16:43:07 »

Seni alakadar eder mi?

Güzelim ülkemde kör insan istemiyorum. Madem bu kadar çok seviyorsun, araştır. Bu adamın(!) bir dediği bir dediğini tutmuyor. Belki abartı görenler olacaktır ama şunu söylüyorum, Mustafa Kemal Atatürk'e en ufak kötü söz söyleyen kişi A P T A L'dır. Bu adam da kendince şeriatçileri toplayıp Atatürk'e sürekli saldıran, kendini tarihçi sanan bir C A H İ L'dir. Nokta.

o halde tapmaya devam
Kimsenin taptığı yok, saygı bu saygı.
Benim kimi dinlediğim sizi ne kadar alakadar eder??
bu milleti haşa atatürk mü yaratttı? hayırdır yani
benim dedelerim şehit oldu bu toprakta, burası benim vatanımdır istediğimide savunurum, bu topraklarda İslam uğruna milyonlarca şehit verdi.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Kasım 2020, 11:31
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
« Yanıtla #38 : 11 Kasım 2020, 16:43:44 »
Evet arkadşlar büyük bir mutluluk içerisinde söyleyebilirim ki KARABAĞ IŞGALDAN AZAD OLUNDU!
" arkdşlar " değil, " arkadaşlar "
" KARABAĞ IŞGALDAN " değil, " Karabağ İşgalden "
" AZAD OLUNDU! " değil, " azad oldu! "

Ek olarak süreci takip ediyordum da tüm azeri arkadaşlarımız vatanını, vatanımızı Rina Roleplay üzerinden savunmaya çalışıyor. Forumdan " Karabağ Azerbaycan'ındır " demeniz bir şey değiştirmiyor. İki dua edin orduya. İleti konu atmayın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Kasım 2020, 11:31
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
« Yanıtla #39 : 11 Kasım 2020, 16:45:15 »
Buna ek olarak düzgün Türkçe kullanamayan birisinin FG olması da trajikomik.