Mesai erken başlamış arkadaşlar. Gözüm yollarda kalmıştı, bende ne zaman böyle bir post gelecek diye bekliyordum. Tesadüfen denk geldim.
Yahu Bratva rolü mü yapıyorsunuz voR rolümü yapıyorsunuz belli bile değil. Daha ordan çıkmışsın diyorsun ki "yenen olmadı knk." bu nasıl bir zihniyet, nasıl bir rol anlayışı? Lombardi birliği açık olduğu sürece hiç bir birlik üyesi, veya oyuncu gelip tanıtımınıza dahi sallamadı. Oysa sallanacak birden fazla yer vardı, bu yerlerin en basiti kasaba da mafya rpsi yapmak. Burada makarov yendi, o yendi bu yendi. Yahu seninle yarışacak olsaydık günde 10 sayfa değil 1 sayfayı zor atlardık.
Allah için son 3 sayfa postlarına bakıyorum, troll içerik, saçma şekilde yapılan flaming içerikler. Burayı kim kontrol ediyor ya? Çok ilginçsiniz.
Discord platformunuzda "Xuneity" adlı oyuncunun PS6 rehberini inceleyip, sonra bize gelip "5 kurusluk rol moruk" diyorsunuz. Bunların da fotoğraflarını koyalım mı? Yahu cidden ağlanılacak durumunuza gülüyorsunuz.
Hangi sayfaya girsem "siparişler noldu, sevkiyatı yaptınız mı? aksam partiye gidiyoz" tarzında roller görüyorum. Bratva desen değil, voR desen hiç değil. Yahu siz ne rolü yapıyorsunuz? Olmadı mangal da köz de bırakmayın bu inceyi anlayabilmeniz için çok fazla gelişmeniz gerekiyor.
Lombardi oluşumunun yaptığı role gelelim. Sevkiyatın fotoğraflanmasıyla birlikte Paulie Lanzetta karakterinin hayatına Lombardi karakteri son verdi. Allah allah, gel gör ki sen bu arkadaşların sevkiyatı da patlamış. O ölmüş, bu ölmüş. Yahu hem yendik, biz kralız, efsane rol yapıyoruz diyorsunuz. Sonra da oradan çıkmışsınız, rollerimizi copy-paste yapıp kelimeler üretmeye çalışıyorsunuz. Özgün olun beyler.
Tanıtımınızı incelemeye devam etsem burada karşınıza milyonlarca hata çıkartırım. Ancak buna değmez, çünkü uğraşacak zamanımız yok. Vakit olursa hayatınızı yaşayın, kelimeleri konuşmayı öğrenin.