Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sohbet edelim

Başlatan am i dreaming, 09 Kasım 2020, 00:26:15
Okunma sayısı 3089 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı revista

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 14 Şubat 2024, 13:55
Toplam oynama: 95 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Sohbet edelim
« Yanıtla #50 : 14 Kasım 2020, 21:37:11 »
Ya ben mi sadece eskiden pizza stackste bile rol zevki vardı olarak düşünüyorum yoksa eskiden rol mü bilmiyodum?
Spoiler:
Sa ben geldim

Çevrimdışı Opit80

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 04 Mart 2025, 02:08
Toplam oynama: 689 gün, 7 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Mart 2024, 01:56
Toplam oynama: 6 gün, 9 saat
Son giriş: 04 Mart 2025, 01:34
Toplam oynama: 11 gün, 20 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 04 Mart 2025, 01:43
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
Birlik: *** ****LIE
Son giriş: 06 Mart 2024, 20:39
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
« Yanıtla #51 : 14 Kasım 2020, 23:36:30 »
as yeeğnim

Çevrimdışı Yönetmen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 20 Ekim 2021, 21:47
Toplam oynama: 131 gün, 23 saat
« Yanıtla #52 : 15 Kasım 2020, 00:58:03 »
"Sohbet" ve "Sohbet edelim" isimli iki konu birleştirilmiştir.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Haziran 2020, 16:09
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #53 : 15 Kasım 2020, 01:12:34 »
Rol ortamlarını troll olanlar bozdu, Santa önceden trollerin mesken aldığı bir nokta değildi. Önceden rol yapan insanlar bir arada bulunurdu fakat bu tip rol bozan tiplemeler yüzünden hepsi dağıldı. Burada oluşan sorun bu tip troll kişilerden kaçınmaya çalışan herkes kendi içerisinde bir ekip kurdu, asıl kötü olan durum ise dışarıdan kimseyi almıyor olmaları. Kendi içerlerinde aynı rolleri tekrar tekrar yapıyorlar, bazen rol tükeniyor. Oyuna girip sadece araba sürüyorum, afk atıyorum. Böyle şeyleri ben de yaşıyorum. Çocuk rolleri yasaklanmalı, dilencilik rolleri yasaklanmalı. Yolda giderken aracımın önüne atlayarak, "500 doların var mı?" denmesini istemiyorum. Sırf özel model kullanıyorum diye selam canım diye sulanan sözde rolcüleri görmek istemiyorum. Sunucuya sadece silah kullanmak için giren kişiler var, adam bana durduk yere "Kalk oradan." dediğinde "Kalkmayacağım." dedim diye beni ileriye davet etti ya. İleriye davet etmek nedir arkadaş? Böyle yapısı bulunan adamlar nedense çoğalıyor, sunucunun asıl zevkini mahveden rol ortamını katleden insanlar da bunlardır. Rol yapmaya çalışsanız bile troll olan insanlar arasında kayboluyorsunuz, en iyi rolcüde olsanız troll yapmaya teşvik ediliyorsunuz. Buna hepimiz dahiliz.

Santa marianın ilk zamanları yanlış hatırlamıyorsam çiftlerin gittiği yerlerdi, fav yerler deniz feneri dibindeki sahil köşesi ve deniz feneriydi ardından ayırma gibi olmasın ama sevgili rolleri haricinde yüksek levelli rolcülerde gitti, hatırlar mısınız parti düzenleniyordu sonra yavaş yavaş popülerleşti ve troller parka toplanıp trollediler ardından pizzastacksten geldikler ve bum, şu anki hali.

Dışarıya kapalı bir ekip hiç bir zaman olmadı, ben trolcü bir yapıya sahip olmama rağmen istediğim zaman istediğim ekibe girip rol yapabiliyorum önemli olan samimi ve rol zevkin olması, git adamların içine dal, rol yap. Sosyal rp'n iyiyse kesinlikle devamlı rol sürdürürsün telefon numarasını kaydet, kamp ayarlat ve git VB.

Çocuk rolleri %95'ten fazlası non-rp roller, %5 diliminde tanıdıklarım var ve gerçekten çok iyi yapıyorlar, çocuk rolleri yasaklanmamalı ama kontrol "KESİNLİKLE" gelmeli. En azından kaliteli rol istiyorsak.

Dilencilik rolleri çok abuse edilip non-rp fazla yapılır, kesinlikle düzen veya yasaklama getirilmeli.

Direkt sulananlar, gerçekten insan biraz role dökerek yapar, başıma geldi fakat sana önerim ortamını değiştir, iyi insanlar ile takıl.

Sunucya sadece silah için giren insanlar çok var, istemediğiniz kadar çok fakat o insanlarda eskiden rolcülerdi, rolcülükten dm'ye neyin ittiği anlaşılıp değiştirilebilir, sistem değişmeli.

Şahsen nadiren troll yapar role hiç yansıtmaz hiç dm yapmazdım, aslında hala dm yapmıyorum hayatımda 1 kere dm sicili yedim oda farklı bir konu fakat düpedüz "dm" değil, çok fazla trol yapıyorum ve çoğu forumu görecek kişide beni tanıyordur, bilirler insanlar eğlenmek için trole teşvik ediliyor, sicilime bakabilirsiniz anlarsınız.

Size sevgili rolü ile ilgili görüşümü söylemek isterim. Kız rolünü yanlış anlayıp bincodan aksesuarlarda kendine kanat yapan kızların telefondan ya cicim, ya aşkitoloşkom, ya bitanem, ya şapşikşey demesi beni hem ooc hemde ic aşktan soğuttu. Sadet'e gelecek olursam   o santa rollerini özledim diye bilirim ay ışığında sevdiğin kız ile manzarayı seyrediyorsun şimdi tek sevgili rolü erp olmaya başladı sabah kalk erp yat erp her şey buna döndü. Evli olup  para kasmak için herkesle erp yapan  gördüm. Santa olayına gelicek olursak insanlar şehirden bunalmış ve sahile gidip orada dinleniyolar bunları gören rol arayan kişi oraya gidip bir kitle oluşturdular. Herkes Santada rol yapınca troll kişilerde oraya kaydı mafyaların sahile araç çekip /lean bir çekmesi ve braw rollerinin olması en son doruktu ve rina  da rol kalmadı.
A2 türkce

Çevrimdışı TayipxD

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 21 Ocak 2022, 12:07
Toplam oynama: 83 gün, 15 saat
Ynt: sohbet
« Yanıtla #54 : 15 Kasım 2020, 16:11:38 »
yasamaya calısıyoruz, hayata tutunuyoruz, sen???

Çevrimdışı 26eses26

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Juan Collada Lv.21
Köken: İspanyol
Son giriş: 24 Mayıs 2022, 01:17
Toplam oynama: 100 gün, 13 saat
« Yanıtla #55 : 17 Kasım 2020, 05:02:28 »
evet

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #56 : 17 Kasım 2020, 07:18:30 »
sa beles iletimi alip gidiyorum

Çevrimdışı Crash

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Mayıs 2022, 16:24
Toplam oynama: 168 gün, 17 saat
« Yanıtla #57 : 17 Kasım 2020, 10:39:21 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Mart 2022, 18:50
Toplam oynama: 20 gün, 3 saat
« Yanıtla #58 : 17 Kasım 2020, 11:28:29 »
olm neyi tartışıyonuz santa maria kötüydü hala kötü, rolü çok yanlış anlamış adamların yeri
"-.." tarzı işaretleri orada çokça görebilirsiniz. Ayrıca yha aşkom bı tonom ıghhh tarzı saçma salak yazıların yazıldığı yerdir. Orda genellikle kendini hard rpci sanan tayfa takılır, sorsan bir gram kültür bilgisi yok ama hard rp. Idlewood'u tercih ederim oraya kimse kusura bakmasın. Ordaki rezil rol ortamlarında takılan varsa bir an önce çıkmalı.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #59 : 17 Kasım 2020, 11:34:52 »
Sohbet konusu açılmış hala oyun içi şeylerin muhabbetini yapıyorsunuz. Salın artık oyunu başlarım idlesine de santasına da her konu açıldığında herkes aynı şeyi söylüyor "Rina da rol bitmiş" "Santa da kendini hard rpci sananlar var" vs. vs. anladık arkadaş herkes aynı şeyi söyler olmuş. Oyun Dışı Sohbet burası salın artık şu bölümü sıktı cidden.
(Ayrıca genel konuştum)

Selamun aleyküm, sınava hazırlanan tayfa burda mı bi selam çaksın.