birliğin mantığını anlayamadım ama mert yaparsa en iyisini yapar alıntılayıp anlatsana biraz mesela siz de iyilerin tarafındasınz ya polis sizi silahla görünce durduruyo mu tutukluyo mu belgeniz melgeniz biseyiniz var mı tanıtımda sabi fotosu gördüm sabi gibi bir sey mi bu rolleri 1.sayfadan itibaren okudum okurken keyif aldım ama bi sik anlamadım gerizekalı olduğum içib özür dilerim🥺
Arkadaş günde on kişiyi yanıtlıyorum açık açık söylemek gerekirse, vatansever, militarist ve milliyetçi insanların bulunduğu adaleti sağlamak için farklı bir şekilde hareket eden insanlarız. Türkiye'de tecavüzcülerin ölmesi istendiği zaman olaya el atan halk kahramanları olur, onun gibi masumları korumakla görevlendirdik kendimizi. Operasyon karakterlerimiz var ve bu karakter araştırma bürosunda olduğu gibi saha ajanlarına benziyor. SABI gibi bir teknolojimiz yok fakat kendi istihbarat ağımız var, buna ihale diyoruz. Polis bizi görünce görevini yapıyor ama rollerin gidişatı için farklı yöntemlerimzi var, asla polise ateş açmıyoruz. Yozlaşmış memurlara bile fazla zarar vermeden korku salmak için takip etme gibi bir takım davranışlarımız var. Belge olarak aynı amaca hizmet ettiğimizi kanıtlarsak bunun tek yolu sembollerimiz, bildiklerimiz. Plakalara baktığın zaman zaten bildiğin bunu sembol ediyoruz. Adalet için farklı bir plan ile şiddeti kullanıyoruz.
*Polislerin bizi sevmemesi için neden yok, bazen göz ardı ediyorlar. Bizi tanıdıkları için ateş açmadan önce konuşuyorlar, ama hepsi görevini yapmakla yükümlüdür. Bu bizim için bir engel değil, bir çetecinin hapishane anılarını anlatması gibi bizim için de vatan görevinde hapis yatmışız gibi oluyor.