Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Before (Rina Low RP ) - After (Rina Hard Roleplay)

Başlatan GODSzilla, 06 Kasım 2020, 09:02:14
Okunma sayısı 3812 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27
Toplam oynama: 226 gün, 3 saat
Ynt: Before (Rina Low RP ) - After (Rina Hard Roleplay)
« Yanıtla #40 : 06 Kasım 2020, 16:27:22 »
2019 sonlarına kadar rol bilmeyenler bile bir şeyler yapmaya çalışıyordu fakat şu an öyle değil, eski zamanlarda bu ar-ge'leri desteklemiyordum fakat artık 2.0'a yaklaşmışken böyle bir şeyin gelmesi ve jail sürelerinin (sadece dm değil) fazlasıyla artması gerekiyor, levele göre jail yerine herkese aynı jailde gelmesi gereken şeylerden. destekliyorum.

Çevrimdışı pullupthesuv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Will McGory Lv.27
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Ocak 2024, 00:36
Toplam oynama: 142 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 09 Ocak 2024, 19:46
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
« Yanıtla #41 : 06 Kasım 2020, 16:30:04 »
Rol bilmemek ayrı, rol bilip bilmiyormuş gibi yapmak ayrı. Çoğu kişi rol biliyor fakat bilmiyormuş gibi yapıyor, asıl sorun bu.
+ Olarak herkes ''ya bu sunucuda rol ortamı yok ben ne yapayım'' gibi triplere girdiği için kimse role yönelmiyor.

Çevrimdışı Floozy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Eylül 2022, 17:16
Toplam oynama: 291 gün, 21 saat
« Yanıtla #42 : 06 Kasım 2020, 16:30:17 »
Rol bilmemek ayrı, rol bilip bilmiyormuş gibi yapmak ayrı. Çoğu kişi rol biliyor fakat bilmiyormuş gibi yapıyor, asıl sorun bu.
Rol çıkartmıyorlar ki
Şöyle bir şey var, insanların rol yapma isteği olmadığı sürece nasıl rol çıkartsınlar? Rol ortamı bulamıyorsan sen oluşturacaksın. Rol yok bahanesinin arkasına saklanmayın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #43 : 06 Kasım 2020, 16:33:10 »
hard rp anlayışın şu alttaki fotoğraf gibiyse, allah beterinden korusun

OJIHVTUYJHGVTCKYGHJUBJBBBJBJBJKLBVCHDGNHH

Çevrimdışı naom#2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 15 Kasım 2024, 17:18
Toplam oynama: 41 gün, 13 saat
« Yanıtla #44 : 06 Kasım 2020, 16:41:16 »
Rol çıkartmıyorlar ki
Şöyle bir şey var, insanların rol yapma isteği olmadığı sürece nasıl rol çıkartsınlar? Rol ortamı bulamıyorsan sen oluşturacaksın. Rol yok bahanesinin arkasına saklanmayın.
Dokuz yaşında kız çocuğu rolü yapıyorum, nasıl bir rol ortamı çıkarmamı bekliyorsun ki? Kreş veya anaokulu açmamı mı istiyosunuz?

Çevrimdışı naom#2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 15 Kasım 2024, 17:18
Toplam oynama: 41 gün, 13 saat
« Yanıtla #45 : 06 Kasım 2020, 16:41:40 »
Merhabalar,
Öncelikle Ar:ge güzele benzesede iki tarafında çok hatalı ve yanlış bir bakış açısı var. Öncelikle sicil ile rol bilgisi ölçemezsiniz, Retarted-RP haricinde tabii ki. Artık sicile bakarak söylenmeyi bırakmanız gerekiyor.

Diğer taraf ise sanki çok güzel roller yapıyor, harika roller çıkarıyormuş gibi konuşması da canımı çok sıktı. Bir, iki yıldır rol yapıyorum ve legal rolde rol çıkma olasılığı maalesef ki çok düşük. Çete ve diğer birliklere girsen yine rol çıkmıyor, hepsi sse oynuyor ve rol editi çıkarmak için rol yapıyor.

Siz rol çıkarmadıkça adamlar sahile iniyor(Ben de dahil) ve oradaki herkesin arasında kaynayıp gidiyoruz. Benim de rollerim efsane değil, herkesin rolleri harika olacak diye bir kaide de yok. Burası bir Medium-RP(!) rol yapmaya değil, daha çok temel atmaya ve do, emote farkını öğrenmene yarıyor.
Rina Roleplay adlı SA:MP sunucusuna rol bilmeyen bir insanda girebilir rol bilen bir insanda girebilir, şahsen ben buraya girerken rol bilmiyordum, burda öğrendim rolü. Bu sunucu gidişatını kötü etkileyecektir, desteklemiyorum.

Eğer bir şey katmak istiyorsanız karakter ve birlik tanıtımlarından LSPD üyelerinin ve mafya rollerini inceleyin(özel olarak tanıtım söylemeyeceğim, zaten iyi rol yapan mafyalar kendilerini belli ediyor), legal rollerin iyi rol çıkardığını düşünmüyorum.

her şey her insanın oynayabileceği ve eğlenebileceği şekilde ayarlanmış. Böylece, farkettiyseniz zaten hard-rp yapan oyuncular bir arada takılıyor. low-rp oyuncular kendi arasında mideum-rp oyuncular kendi arasında takılıyorlar.
Yanlış, rollere anca arkadaşlarımın arkadaşları sayesinde dahil olabiliyorum. Çoğu kişi özel skinin yoksa, vipin yoksa, levelin yüksek değilse önyargı ile yaklaşır ve role bile girmez. Hem hard-rp dediğin şey nedir, beni aydınlatabilir misin?

DM atıp 1000 dakika jail yiyor ardından yeni hesapla geri geliyor. Bunu da engelleyebiliriz, yeni karakter oluşturmayı birkaç aylığına kapattığımız zaman bu tip huzur bozmaktan zevk alan kişiliklerin sunucudan eksileceğini düşünüyorum.
Buna da gerek yok. Rol çıkıyor ve yeni hesap ile gelip rol yapmam gerekiyor. En son baba rolüne girerken kapanmıştı ve bayağı beklemiştim, roller aksamıştı. Eğer huzur bozan insanları bitirmek istiyorsanız yol basit, kasten ve huzur bozmak için DM atan kişilere 30 günden tutmaktan başlayacak şekilde hesaplarının kapatılmasına kadar giden caydırıcı banlar.

Herkesin keyifle rol yaptığı, low-rp diye bir kapsam olmadığı ve herkesin bir role dahil olduğu bir Rina roleplay diliyorum, size de iyi roller.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ocak 2024, 01:53
Toplam oynama: 208 gün, 4 saat
Son giriş: 20 Ocak 2024, 02:08
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Son giriş: 22 Kasım 2023, 21:20
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #46 : 06 Kasım 2020, 17:02:24 »
Bu ve benzeri bir sürü ARGE açıldı ve alayı red edildi. Idlewood'a gidip rol ararsan böyle olur işte. Zamanında cidden rol için oynadığım zamanlar DM oranı tavandı fakat yinede kaliteli şekilde rol çıkartıyorduk. Kaliteli rol yapmak isteyen adam her şekilde yapar, serveri bahane etmeyin.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #47 : 06 Kasım 2020, 17:10:57 »
Rina-RolePlay'in Hard-RP olma ihtimali  > 1 Doların 1TL olma ihtimali
Defalarca açıldı, defalarca reddedildi. Hiçbir zaman Hard-RP olmayacağı söylendi.

Ama ben sonuna kadar destekliyorum. Bu tarz sistemlerle, bu sunucu da Hard-RP yapmak gerçekten çok epik olurdu.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #48 : 06 Kasım 2020, 17:15:09 »
Şuanki Rina'nın Hard-RP geçmesi baya zor diyebilirim. Oturmuş bir düzen ve işleyiş var, Hard-RP geçerse herşeyin değiştirilmesi gerekecek diyebilirim. Bir çok sistemin ekonomi açısından vs. değiştirilmesi gerekecek, Sunucu kuralları ve politikaları tamamen düzenlenmesi gerekecek, helper ve görevlilerin düzeninin değişmesi gerekecek(politikaların değişeceği için alımları biraz daha dikkatli yapmak gerekicek) , Ekonominin yeniden yapılanması gerekecek şuanki ekonomi ile Hard-RP çok mantıksız olurdu.

Yani Rina şuanki haliyle Hard-RP geçemez bana göre. Eğer geçilecekse bir çok şeyin sıfırdan yapılması gerekir. Yeni bir sunucu, yeni kurallar, yeni işleyiş ve düzen. Tüm karakterlerin sıfırlanması, ekonominin yenilenmesi gibi bir çok şeyle uğraştırır. Şuanki sistem iyi ama Hard-RP oynamak gerçekten güzel olurdu. Ama dediğim gibi baya zor, şuanki haliyle geçerse de bir çok şeyi değiştirmeleri gerekicek ve bizim de bir çok şeye alışmamız gerekecek.

Ama tamamen Hard-RP geçmeye de gerek yok diyebilirim. Sadece rol bilgisi olanların sunucuya alınması vs. yetecek gibi. En azından rol yaparız ama dediğim gibi tamamen Hard-RP geçmek çok çok zor.

Çevrimdışı scythe.

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Haziran 2024, 21:56
Toplam oynama: 231 gün, 16 saat
Son giriş: 04 Mart 2023, 15:23
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 27 Kasım 2023, 21:34
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #49 : 06 Kasım 2020, 17:20:29 »
hard rp anlayışın şu alttaki fotoğraf gibiyse, allah beterinden korusun

ama gülmek istemiyorum yapma bunu bana