Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Bir kaç tane illegal meslek.

Başlatan MerdooW, 05 Kasım 2020, 22:44:06
Okunma sayısı 1716 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GBK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 09 Temmuz 2024, 01:28
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Ocak 2024, 01:34
Toplam oynama: 155 gün, 17 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 27 Haziran 2024, 22:43
Toplam oynama: 4 gün, 12 saat
Birlik: **** *ANG
Ynt: Bir kaç tane illegal meslek.
« Yanıtla #20 : 06 Kasım 2020, 10:43:27 »
hırsız polis oynamıyoruz kanka. rolünü yapmak için istiyorsan gidip yapabilirsin zaten

Çevrimdışı Crash

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Mayıs 2022, 16:24
Toplam oynama: 168 gün, 17 saat

Çevrimdışı MerdooW

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Aralık 2021, 21:28
Toplam oynama: 29 gün, 4 saat
« Yanıtla #22 : 06 Kasım 2020, 11:18:00 »
Beyler saçma yorumlar yapanlar var. Ben hırsız polis olsun felan falan demedim. Şarap kaçakçılığı yapılsın insanlar başka mesleklere yönelsin. Ayrıca şarap üretmek için maya gereken diyen arkadaşa da cevap vereyim üzümleri aldıktan sonra işlemeye başka bir yere götürüyorsun. Sunucu medium konseptinde her şey tamamen uyulmuyor. Kamyonculukta yük almaya gidiyor musun? Yükün hazır olmuş oluyor, mantıklı yorum yaparsanız sevinirim

Çevrimdışı HighFeel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Nisan 2022, 13:55
Toplam oynama: 33 gün, 20 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 18 Haziran 2022, 19:31
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #23 : 06 Kasım 2020, 11:23:28 »
Beyler saçma yorumlar yapanlar var. Ben hırsız polis olsun felan falan demedim. Şarap kaçakçılığı yapılsın insanlar başka mesleklere yönelsin. Ayrıca şarap üretmek için maya gereken diyen arkadaşa da cevap vereyim üzümleri aldıktan sonra işlemeye başka bir yere götürüyorsun. Sunucu medium konseptinde her şey tamamen uyulmuyor. Kamyonculukta yük almaya gidiyor musun? Yükün hazır olmuş oluyor, mantıklı yorum yaparsanız sevinirim
Tamam da ben bunu sisteme eklemedim ki, normal olarak rolünü yapacaksan maya ekleyip fermantasyona bırakman gerekir.

Çevrimdışı vero1948

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 27 Nisan 2025, 17:42
Toplam oynama: 261 gün, 10 saat
Birlik: * * * * * * ' S
Köken: Rus
Son giriş: 12 Mayıs 2024, 20:25
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
Birlik: * * * * * * ' S
Köken: İskandinav
Son giriş: 27 Nisan 2024, 15:31
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat

Çevrimdışı Mr_Nobody

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Mayıs 2023, 01:57
Toplam oynama: 94 gün, 9 saat
« Yanıtla #25 : 06 Kasım 2020, 11:58:25 »
Kişilerin envanterinden /gasp yoluyla elektronik eşyaları da alabilme gelsin. Çalınan/gasp edilen mal/mülkler alınan paranın yanında bir NPC'ye satılsın. Telefon>500, kamera>1000 vesaire vesaire. Tabii bu alınacak paraların birinci el alınmasından daha ucuz olması gerekir ki illegaller kendi aralarında anlaşıp abuselamasınlar. Örneğin, telefon ilk alınırken 300 dolarsa, NPCye 500e satılırsa, kanka gel gasp edim, 300'ünü veririm 200'ü benim olsun şeklinde bir anlaşma yapabilirler. Envantere marketlerden alınabilen her türlü materyal için bir fiyat skalası da gelirse güzel olur bence. Böyle saçma şekilde yok şarap, yok üzüm uğraşılmaz. Şahsi araç olayı ile getirilirse kesinlikle eşitlik bakımından eksik kalınır. Belli bir araç olmalı.

Çevrimdışı MerdooW

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 06 Kasım 2020, 13:03:39 »
Kişilerin envanterinden /gasp yoluyla elektronik eşyaları da alabilme gelsin. Çalınan/gasp edilen mal/mülkler alınan paranın yanında bir NPC'ye satılsın. Telefon>500, kamera>1000 vesaire vesaire. Tabii bu alınacak paraların birinci el alınmasından daha ucuz olması gerekir ki illegaller kendi aralarında anlaşıp abuselamasınlar. Örneğin, telefon ilk alınırken 300 dolarsa, NPCye 500e satılırsa, kanka gel gasp edim, 300'ünü veririm 200'ü benim olsun şeklinde bir anlaşma yapabilirler. Envantere marketlerden alınabilen her türlü materyal için bir fiyat skalası da gelirse güzel olur bence. Böyle saçma şekilde yok şarap, yok üzüm uğraşılmaz. Şahsi araç olayı ile getirilirse kesinlikle eşitlik bakımından eksik kalınır. Belli bir araç olmalı.
  Şahsi araç neden eşitlik bakımından eksik kalsın? Gerçek hayatta karşılaştığın durumlarda bile herkes illegal mesleği eşit şartlar altında mı yapabiliyor? Kamyonculukta normal kamyon neden yavaşta? Galeri parası verince hızlı? Motorla bile gidip alabilirsin. Ekstra bir çanta tarzı belden bağlamalı bir şeyle içine bir miktar üzüm atabilirsin. Infernus'u olan 500 üzüm. Tahoması olan 100 üzüm diye bir şey söylemedim. Hangi araç olursa olsun alabilecek kapasite aynı olsun diyorum.

Çevrimdışı MerdooW

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 06 Kasım 2020, 13:04:31 »
Tamam da ben bunu sisteme eklemedim ki, normal olarak rolünü yapacaksan maya ekleyip fermantasyona bırakman gerekir.
İlk başlarda sistemsel olarak bir meslek kazandırmak daha sonra role uyarlamak istedim diyorum.

Çevrimdışı TweeGiggle

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 11 Haziran 2022, 18:27