Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] Leader Of The Skeletons - Ofis Başvurusu

Başlatan Redamancy, 04 Kasım 2020, 20:16:39
Okunma sayısı 337 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Redamancy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Ağustos 2022, 00:58
Toplam oynama: 235 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İspanyol
Son giriş: 22 Temmuz 2022, 12:26
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Son giriş: 23 Temmuz 2022, 20:12
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): 1276.97, -942.99, 42.23, 202.47

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Büyük Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Ofisimizin açılmasıyla beraber yapacağımız rollerde çok büyük katkı sağlayacaktır. Bir konuşma, bir aktif rol çevirme, bir güvenli yer, bir toplantı, bir kuruluş gibi bir mekana sahip olmak istiyoruz. Ofisimizin açılmasıyla beraber, diğer birliklerle beraber olacak birkaç toplantı gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Bütün birliklerin yetkililerini bir masada toplayıp, onlarla beraber güzel bir ticaret yapmak, onlarla beraber güzel bir dostluk kurmak için uğraşacağız. Kuracağımız dostlukların ve ticaretlerin masaya güzel bir şekilde yansıtılması, masada bulunan her tarafında karlı çıkacağı bir proje kuruyoruz. Gerekse uyuşturucu ticareti, gerekse silah ticareti için uğraşacağız. Bunun dışında, içki üretimi gibi birkaç farklı şeyler yapmaya çalışacağız. İçki üretiminin, masada konuşulup, kendi birliğimize ait olan barda satışa çıkarılmasında kullanacağız. Kuracağımız ofisin, hem daha fazla rol imkanı, hem de diğer insanlara güzel bir rol imkanı sunmak için uğraşacağız. Kendi birliğimizde bulunan arkadaşlar ile beraber, ortak bir noktaya varmak, planlamalar yapmak, bunları foruma yansıtmak gibi aktif içerikler yapmaya çalışacağız. Rolde yansıtacağımız bir mafya babası olucak. Yapacağımız her ticaretten, her dostluktan haberi olucaktır. Peder adına çalışacağımız birkaç mafya adamı olucaz. Bu iş yerinin sahibi rolsel olarak Peder adlı karakterin olucak. Sistemsel olarak benim üstümde olucak. Rollerimizde, bu ofisin işletiminin ona devretmesi, onun orayı yönetmesini yansıtacağız. Kısacası, birliğimizde bu ofisin açılması, rollerimizde fazlasıyla katkıda bulunucak. Sadece illegal şeyler üzerinden değil, legal şeyler üzerinden de ticaret yapmayı planlıyoruz. Araba, motor, helikopter, tır, kamyon gibi araçlarıda kiralık olarak satmayı planlıyoruz.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Ofisimiz şu şekilde kullanılacaktır. Rina Roleplayda rol yapan birliklerin hepsini tek bir masada toplayıp, onlarla beraber güzel bir ticaret yapmak, güzel bir dostluk kurmaya çalışacağız. Yapacağımız toplantılar, yapacağımız araç kiralamalarından güzel bir rol çıkarmayı planlıyoruz. Her birliğin kendisine göre birkaç kriterleri olucak ve bizde bu kriterlere yardımcı olmak için, onlara yardımda bulunacağız. Masada bulunan birliklerin, herkesin kendi tarafına göre karlı çıkması için yardımda bulunacağız. Gerekse uyuşturucu ticareti, gerekse silah ticareti, gerekse araç ticareti, gerekse içki ticareti. Sadece illegal ticaretten ibaret olmuyacaktır. Legal ticaretler sağlıyarak, Legal olan birliklere yardımda bulunmak istiyoruz. Onlara güzel bir rol imkanı sağlamak, hem de bu rollerden zevk almaları için elimizden geleni yapacağız. Hem kendi rollerimize, hem de diğer birliklerin rollerine katkı sağlıyacağız.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Ofisi, rol imkanımızı daha fazla genişletmek için açmak istiyorum. Hem kendi birliğimdeki insanlara, hem de Rina Roleplayda rol yapan insanlara rol imkanı sağlamak için ofisi açmak istiyorum. Birliğimizde geçen rollerde, ofisimiz çok büyük katkıda bulunacaktır. Yapacağımız rolleri, üst tarafta anlattım. Ticaretlerimizi gerçekleştirebileceğimiz, güzel dostluklarla beraber bir toplu yerde oturup konuşabileceğimiz, bir masa kurabileceğimiz bir alana sahip olmak istiyorum. İllegal ve legal olarak birkaç alanda ticaret yapmak için, ofise sahip olmak istiyorum. Araba satışları, uyuşturucu satışları, içki satışları, araç kiralama gibi birçok alanda, hem İllegal, hem de legal olarak birkaç ticaret yapmak için, gizli bir alanda Ofis açmak istiyorum. Geçen ticaretlerde insanların rol zevkini arttırmak, yaptığı rolden zevk almak için elimden geleni yapacağım. Bunun en büyük etkenide, Ofisimiz olucak tabikide. Bizimle rol yapmak isteyen kişiler, bizim belirli bir alanımızda, noktamızda bizi bulup, hem legal olarak, hem de illegal olarak ticaret yapabilir, dostluklar kurabilir. Bir nevi ofisimiz bizim hood noktamız olucak. Ofisi daima aktif tutup, sürekli bir şekilde rol çevireceğiz.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Leader Of The Skeletons"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Redamancy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2022, 00:58