Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

egemeen - İşyeri başvurusu

Başlatan egemeen, 04 Kasım 2020, 17:23:28
Okunma sayısı 204 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı egemeen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Ocak 2021, 00:27
Toplam oynama: 66 gün, 15 saat
Birlik: *IST
egemeen - İşyeri başvurusu
« : 04 Kasım 2020, 17:23:28 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Günlük 3 saat, Haftalık, 21 saatimi ayırabilirim.

İşyeri Bilgileri: Eski mahkum olarak dövme dükkanı açan bir karakter, hapishanede öğrendiği teknik ve bilgiler ile dükkan açmak istiyor, öncesinde evinde iş yapan biriydi.

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): 520.15 -1814.90 6.57, 319.87

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.03:İş yeri adı: ARAP TATTOO

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Diğer.

2.05:İş yeri interioru: Dövmeci interior'u.

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) Thomas_William kısacası arap, eskiden çetelerde OG'lik ve yardımcılık yapan, bir baskında mal ile yakalanıp hapise giren bir adam, yaşı 27'lere dayandı, hapishanede bir dostu ile dövme yapan hapishane dövmecilerinin yanına katıldı, oralarda el yapımı makineler ile çalıştı ve tekniği kaptı, dışarı cıktıgında ise biraz işsiz kaldı, dükkan için para biriktirdi, tabii kolay olmadı alım satım yaptı, tır şöförlüğü gerektiğinde her işi yaptı fakat kardeşinden'de destek aldı dükkanın parasını biriktirdi, bilgilerini ve yeteneğini baza alarak dövmeci salonu açmayı istedi, ve parasını bu işyerine yatırma kararı aldı.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) Yanıma bir çırak alarak işe başlayacagım, daha sonrasında reklam servisini arayıp reklam vereceğim, gelen müşterilere dövmeyi yapacagım genel olarak böyle işleyecek, ama kapsamlı roller'de kafamda var, mesela bir sokak çetesinin simgesi olan dövmeleri o sokağa gidip hepsinin vicuduna işleyeceğim, daha sonrasında motorcular ile bağ kurup onların kültüründe olan dövmeleri yapacagım, devamında piercing işine gireceğim septum hızma vesaire, bunları yapacagım, nasıl vicudunda duracagını'da anlatacagım (hangi aksesuar'ı kullanacağını belirteceğim.) devamında dükkan'da kullanacagım makineleri değiştireceğim, koltuk iğne kompresör bobin makine, kaliteli iğneler gibi gibi gidecek, şablon çizeceğim, şablonları whatsapp uygulamasından ic olarak atacagım (yani discord üzerinden) yapılacak dövmeyi adam'da bilecek, yanımda çalışacak adamlara'da işi öğreteceğim iş imkanı sunacağım.

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): İşyerimde adamlara dövme yapmayı, incelikleri ile anlatacagım, daha sonrasında ben dükkanda yokken bile çalışan para kazanabilecek, yani bir ben kazanayım kafasında değilim, rol bilmeyen kişileri yanıma alıp ne yapması gerektiğini anlatacagım, onu dövmeci olmak için hazırlayacagım, geçmişten kazandıgım tecrubeler ile bunu başaracagım, yanımda çalışan insanlar kendini ilerlettiğinde belki malzemeci dükkanı belki dövme salonu belkide mürekkepci dükkanı acacak, böylece dövme sektörü genişleyecek, kapsamlı roller ortaya çıkacak.

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): Zaten aktif bir bölge, fakat yukarıda dükkanlar var ve hepsi güzel, oralara belki birşeyler açılabilir, plajın sol kısmının'da kullanılmasını sağlayabilirim, önünde güzel roller çevrilebilir (masa sandalye konulursa) plajın sol tarafın'da hiç insan görmüyorum dükkana gelen insanlar bu boşluğu doldurabilir misal veriyorum, arabasını park etti içeride benim işim var adam dısarıda bekliyor olucak hosuna gidecek bu yer ve oraya birdaha gelmek isteyecek, sağ tarafın kalabalıgından sıkılan kişiler'de sola gelebilir.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Forum Adınızı Yazın"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14