beyler bakkala gidiyodum yolda işte it kopuk terörist pkklı kürt falan hepsi toplanmış oturuyorlar ama böyle tam anlattığım gibiler ne fazla ne eksik tam öyleler işte nese elimde 10 lira vardı dediler kuzu kerete maçkim dedi bende terörsit arkadaşımdan kürtçe dersi almıştım ama sadece küfürler anladım ki adam bana amını öpeyim dedi bende saçım uzun diye falan dedim bilader 50 lira ver kiremi bı alısa falan dedim işte sonra senden tek bişey söylüyorum bir daha gelişimde burda olma dedim bakkala gittim geldim hala orda duruyodu bana مامانت رو فاک کن dedi bende potansiyel ypg militanı surlyei arkadaşımdan öğrendiğim kadar ile پدر شما پسر عوضی من است dedim ama fakir fukara cahil orsobu cocu anlamadı sonra dedi elinde kileri ver bende anca yarramı alırsın dedim adam bıçak çekti ben ananı sikim dedim BİR KAÇTIM AMA ÖYLE B ÖYLE DEĞİL GÖTÜME VURA VURA EVİM UZAKTI BEN BİR KOŞTUM EVE KADAR İŞTE EVE GELDİM ADAM YETİŞEMEEDİ GÖT KORKUSUNDAN nese işte eve geldim yattım yatağa yatağa yattım sonra ise ayağımın deli dehşet ağırdığını farkettim