Tanıtımda çok gereksiz iletiler mevcut sırf yeni bir sayfa açılsın diye boş ileti yapmayın bence bu sizin seviyenizi belirliyor.
Seviyeden başka birisi bahsetse alınırdım, ama üzerime bile alınmadım Geçmiş zaman kipi kullanıp rol yaptığını sanan şahıs.
Tanıtımda çok gereksiz iletiler mevcut sırf yeni bir sayfa açılsın diye boş ileti yapmayın bence bu sizin seviyenizi belirliyor.
Dur bir ileti yapayımda yeni bir sayfa açılsın aktif gözüküyor Arthur böyle düşünenler var anladın mı o yüzden böyle oluyor.

Gidip önce sen Türkçe öğrenmeyi dene, boş boş yazdığından hiçbir şey anlamıyorum, milletin soluklanıp boş cümlenden bir şeyler anlaması için virgül kullan. Cümlenin başına büyük başlayıp sonunu nokta ile bitirmek Türkçe bildiğin anlamına gelmez, bunu sok o aklına.
Ayrıca boş yorumlar atıp tanıtımı aktif tutmaya çalışsam şuanda sayfa sayısı zirvelerdeydi, merak etme.
Adam iletilere cevap veriyor... Her birliğe, böyle yaklaşırsanız; piyasada, adam gibi birlik kalmayacak. En azından, adaın hatalarını yüzüne vurmaktan ziyade, hatalarını söyleyip; yardımcı olabilirsiniz. Sizin de bir birliğiniz var, eleştiri yapabilirsiniz, bu doğal hakkiniz. Fakat, eleştiri yapmanın da bir adabı var, unutmayın. Herlese, önyargılı yaklaşmayın.