Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Peynir,zeytin,SNİPER

Başlatan Metinking, 01 Kasım 2020, 21:42:41
Okunma sayısı 6069 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Metinking

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Temmuz 2022, 16:09
Toplam oynama: 80 gün, 6 saat
Peynir,zeytin,SNİPER
« : 01 Kasım 2020, 21:42:41 »
Karakter Adınız: Albert_Foster
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): oyun
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: Pd üstün değil eşitçiler gelmeden şöyle bi arge açayım.
Sniper neden herkesde var?,Hadi onu geçtim bir ara M4'ü bile zor alan Memurlar neden SNİPER kullanabiliyor Sniper tekte atıyor Sniper ya kaldırın yada Oyuncularada cüzi bi miktardan satışa sunun Karşı taraf LSPD yada LSSD olduğundan Sniper vs Ak yapıyoruz yeter artık

AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (Cevabınız)

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Peynir,zeytin,SNİPER
« Yanıtla #1 : 01 Kasım 2020, 21:46:18 »
sniper hs tek atamasın 41 vursun dediğim zaman gülüyorlardı anımsadım

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
« Yanıtla #2 : 01 Kasım 2020, 21:46:54 »
abartmaya gerek yok, o kadar çok kullanılmıyor

Çevrimdışı Metinking

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Temmuz 2022, 16:09
Toplam oynama: 80 gün, 6 saat
« Yanıtla #3 : 01 Kasım 2020, 21:51:36 »
abartmaya gerek yok, o kadar çok kullanılmıyor
:D?
1

Çevrimdışı jinggg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 21:48
Toplam oynama: 286 gün, 21 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 01:51
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
Juti Jutsku Lv.24
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 21:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #4 : 01 Kasım 2020, 22:07:30 »
Niye bilmiyorum ama, bu konuyu 4 AKli diskorttan iletişim kuran DMcilerden başka kimseye çok büyük bir zararı yokmuş gibi geliyor. Ne kadar zamandır sivil sivil takıldım. Bir ton çatışmaya denk geldim hepsinde basıp geçtim, eskiden PD bunyesinde bulunduğum için yardım amaçlı bile olsa olay bölgesinde durmak polisleri kızdırıyor diye. Gerçekten şaha kalkan İngiliz yarış atları gibi DM'e kalkıldığı, ozellikle hileyle yapıldığı için adamlar kullanıyor. Sniperın birini olumsuz etkilemesi için ya 4ak sultan sobeit diskortcu tayfadan olması lazım ya da sıkıntıdan ne yapacağını bilememesi lazım.

Çevrimdışı Biocraze

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Eylül 2022, 19:38
Toplam oynama: 2 gün, 5 saat
« Yanıtla #5 : 01 Kasım 2020, 22:08:22 »
Senin söylediğin gibi düşünürsek sunucuda niye M4 var? Deagle-ak47'nin zor alındığı dönemleri gördük, niye şimdi M4 100 bin gibi bir fiyattan bulunabiliyor? Aynı soru aynı cevap.

Çevrimdışı anonymous

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 28 Nisan 2024, 00:56
Toplam oynama: 593 gün, 4 saat
Nada Lazic Lv.51
Köken: Sırp
Son giriş: 22 Nisan 2024, 21:28
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #6 : 01 Kasım 2020, 22:09:53 »
Niye bilmiyorum ama, bu konuyu 4 AKli diskorttan iletişim kuran DMcilerden başka kimseye çok büyük bir zararı yokmuş gibi geliyor. Ne kadar zamandır sivil sivil takıldım. Bir ton çatışmaya denk geldim hepsinde basıp geçtim, eskiden PD bunyesinde bulunduğum için yardım amaçlı bile olsa olay bölgesinde durmak polisleri kızdırıyor diye. Gerçekten şaha kalkan İngiliz yarış atları gibi DM'e kalkıldığı, ozellikle hileyle yapıldığı için adamlar kullanıyor. Sniperın birini olumsuz etkilemesi için ya 4ak sultan sobeit diskortcu tayfadan olması lazım ya da sıkıntıdan ne yapacağını bilememesi lazım.

Çevrimdışı sizofreni

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 04 Mart 2021, 14:48
Toplam oynama: 111 gün, 1 saat
« Yanıtla #7 : 01 Kasım 2020, 22:13:00 »

Çevrimdışı SH4YRON

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 24 Ağustos 2024, 14:17
Toplam oynama: 255 gün, 2 saat
Birlik: *****SKY
Köken: İngiliz
Son giriş: 27 Temmuz 2023, 14:40
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #8 : 01 Kasım 2020, 22:24:07 »

Çevrimdışı M4D4F4K4

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Haziran 2022, 14:57
Toplam oynama: 56 gün, 18 saat
« Yanıtla #9 : 01 Kasım 2020, 22:57:14 »