IC: İşleri yolunda koyma konusunda problemler yaşayan Carter, Ulusal Başkan Wayout ile yaklaşık 1 saat süren bir telefon görüşmesi yapar. Tansiyonun fazlasıyla yüksek olduğu telefon görüşmesinden sonra gecenin bir yarısı tüm ekibi toplar ve Wayout'un kararını açıklar. Karar açık ve nettir...
Göçebeye ayrılmak isteyenler 1 hafta içerisinde göçebe kolu şefi Sandman'e transfer mektuplarını gönderecek. Kalanlar ise 1 hafta içerisinde Austin'e, ana kola geri dönecek..
OOC: Bugün yaptığımız 'Blood Run' etkinliği ile 1.5 aylık HDMC maceramızın sonuna geldik. Fakat kısıtlı kadro ve OOC şartlar nedeni ile yolumuzu pek aydınlık göremedik ve oybirliği ile kulübümüzü kapatma kararı aldık. Daha öncesinde fazla yanıt ile tanıtımı doldurmak istemediğimiz için destekleyici ve iyi niyetli yorumlara cevap yazmama kararı almıştım. Hem kendim, hem de kulüpteki arkadaşlarım adına, iyi dilekleri ile bizleri destekleyen ve birlikte rollere girdiğimiz arkadaşlara bolca teşekkür ediyorum. Herkese IC ve OOC hayatlarında bol şans! Görüşmek üzere.
Heretics MC'ye, Zhang Suşi'ye, I.R.A'e , Rhinos MC'ye, Outlaws MC'ye, 212 Ghetto Boyz'a, Lopez Garage tayfasına, Blinders'lara ve çok sevgili 2 PD üyesi kardeşimize ve daha nicelerine selam olsun!