Merhaba öncelikle başarılar, olayları ve hikayeyi baştan sona dikkatle okuduğuma emin ola bilirsin. İnternetten araştırdığım üzere ya Türk'ler Sırpları sevmez, yada Sırplar Türk'leri anladığım kadarıyla bir Azerbaycan mafyasısın zora düşüyorsun kaçırılma olayları falan ve sana bir "Sırp" mafyası yardım ediyor. bildiğiniz gibi Azerbaycan'da bir Türk ülkesidir ve Sırpların nefreti genel olarak Türk'lere karşıdır bu durumda Sırpların sana yardım etmesi değil gerçekçiliğe bakarsak işlerine taş koyması ve seni oralarda barındırmaması gerekiyor. Saygılar.
Roshvan yönetimindeki aile Azeri mafyasından ayrı bir şekilde güçleniyor, buradaki ana konu Roshvan`ın para için dostluklar yaptığı, tanıtım eskide kaldı bazı şeylerin güncellenmesi lazım burada birliğin ilerleyişi " Para için dostluk, dostlar için para" yönünde olacak. Kısa zamanda zaten sunucudaki en büyük silah depolarından birinide kurucaz. burada her durumdan faydalanmak için uğraşacak bir karakter görücez. burada bizim gösterdiğimiz Sırp sunucuda bulunan sırp değil ütopik bir sırp mafya oluşumu.