Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

OsmanSKK - Bar başvurusu

Başlatan OsmanSKK, 01 Kasım 2020, 02:29:04
Okunma sayısı 325 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı OsmanSKK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Amado Earls Lv.17
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Kasım 2020, 00:16
Toplam oynama: 58 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
OsmanSKK - Bar başvurusu
« : 01 Kasım 2020, 02:29:04 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Günde Ortalama 6 Saat aktifim, rollerimi burda çevirceğim için İş yerine ayıracağım zaman 4 saat olacaktır.)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): (1789.65, -1181.30, 23.40, 252.43)

2.02:İş yeri lokasyonu(https://hizliresim.com/Q0lqMM):
Spoiler:
2.03:İş yeri adı: (Damned Chopper - Pub)

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Bar)

2.05:İş yeri interioru: (Vorchesky Pub)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) (Amado, 1997 Yılında Rusya'da doğmuş 4 yaşından beri yetimhane de yetim büyümüştür, annesi ve babasını motosiklet kazasında kaybeden Amado küçük yaşta motosiklet ile olan ilgisi başlamıştır, motosikletleri araştırıp sevmeye başlamıştır, bu merakı büyüdükçe daha da artmıştır yıllar sonra büyüyen Amado, Amerikaya taşınmıştır, hayatını bir motosiklet ustasının yanın da işe girerek devam ettiren Amado bu işinde emin adımlar ile ustalaşmaya devam ediyordu, hayatının en güzel zamanlarını yaşıyan Amado'nun içinde eksik bir şeyler vardı Amado Annesini ve Babasını küçük yaşda kaybettiği için hiç aile sevgisi görmemişti ama yine de pes etmeyip hayatına devam etmeye çalışıyordu, kendisine bir hedef koyması gerekiyordu Üniversite okuyan Amado'nun hayali Polis olmaktı ama bu hayalinden vazgeçip kendini motosiklet konusunda uzmanlaştırmaya başladı Babasının hayranı olduğu motosiklet modellerini sürmek istiyordu, Babası gibi olmak istiyen Amado motosiklet ustasının yanın da çalışmaya devam etmiştir 2 yıl sıkı şekilde çalışarak ilk motosikletini almıştır, kendisi ile gururlanan Amado hedeflerine emin adımlar ile gitmeye devam ediyordu, motosiklet sevdalısı Amado motosiklet gruplarını yavaş yavaş keşfetmeye başlamıştı ve bu olaydan çok keyif alan Amado her gece motosiklet grupları ile buluşma düzenler bir aile gibi eğlenirlerdi, ailesinin yokluğunu azda olsa bu şekilde gidermeye çalışıyordu, kendine yeni hedefler koyan Amado yeni planları vardı planı, bir motosiklet barı açmaktı arkadaşlarını ve motosiklet kullanan insanlar buraya gelip gülüp eğlenmek ve sıcak bir aile ortamı yaratmak istiyordu, bu şekilde iş yeri açmak için adımlar atmaya başlamıştı...  )

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) (İş yeri 2. el dükkanına ve aktif insanların takıldığı yerlere yakın bir konumda akşamları, geceleri insanların gele bilceği müzik dinleyip bira içe bilceği farklı etkinlikler olabilcek bir mekan oluşturmak istiyorum, saat öğlen 2'den gece geç saatlere kadar açık kalıp insanların eğleneceği bir yer yapmak amacım, motorcular burada gelip eğlenmelerini istiyorum, aktif olarak barı işletmek ve insanları eğlendirip güzel vakit geçirmeisin istiyorum. Aksi bir durum olmadıkdan sürece İş yerini kapatmıyacağım, çalışanları 2.000$ maaş ile işe alacağım ve bahşişler onlarda kalıcaktır. İçeri giriş ücretleri ise 250$ olacaktır. OOC olarak tek kişi işleteceğim arkadaşlarımın destekleri olabilir ama genel olarak tek kişi olarak işletmeyi planlıyorum. Genel olarak motorcuların ve normal bira içmek istiyen sohbet etmek istiyen insanların takılacağı bir mekan olacak, hareketli akşamlar, hafta sonu etkinlikleri, hareketli ve slow müzikler ve sıcak bir ortam arada sırada farklı grup toplanmaları motorcu cetilerinin gelmesi gibi farklı bir ortam yaratmaya çalışacağım, hızlı servis sorunsuz ve temiz kavga olmadan gürültü olmadan sadece sakin insanların geleceği çekinmeden, sıkılmadan eğlene bileceği bir ortam amacım, diledikleri zaman aktif olan bir bar her gün belirli saatler'de açık olan bir bar yapmak planım. Bar'da kavga veya tatsızlık çıkartan insanlar ilk seferlerde uyarılacak eğer  uyarı uymazlarsa atılcaklardır, dediğim gibi burası sakin ve eğlenmeyi bilen insanların barı olmasını hedefliyorum, hedefden şaşmadan emin adımlar ile barı tanıtmaya ve insanların saygısını kazanmak benim ilk öncelikli amacım olacaktır, çalışanlarına saygılı ve dürüst, müşterilerine karşılı nazik ve olabildiğince sakin, haksızlık ve tatsızlık çıkaranlara karşı ise barın ismini ve şerefini korumak olabildiğince sakin şekilde uzaklaştırmak ilk amaçlarımız bunlardır ve böyle kalmasını istiyorum.  )

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): (İş yeri 2. el ve aktif rol ortamlarına biraz yakın olduğu için iş yerinin bulunduğu sokağı daha hareketli ve motorcuların takıldığı güzel dostlukların olduğu bir yer haline çevirmek amacım, motor ve mekanik rol imkanı sağlamak gibi bir amacım var farklı etkinliklerin olacağı motor gösteri, motor sergileri olması amacım, çoğu oyuncunun gelip uzun sürekli aktif olarak rol çevirmeye imkanları olacağını ve rol ortamından sıkılmayacaklarını sağlamak için çalışıyorum. Hoşgörülü ve saygılı, sade roller çevirmek ilk amaçlarımdan birisi. Anlaşılan çoğu oyuncunun gelip günlerinin çoğu saatinde sıkılmadan rol imkanları olacakları bir bar yapmaya çalışıyorum. )

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): (İnsanların rahat bir şekilde takılacağı hareketli ve bir o kadar da eğlenceli bir yer yapmak istiyorum, çoğu lokasyona yakın olan bu sokak insanların işleri bittikden sonra akşamları bir bardak bira içip sohbet etmesini istiyorum, güzel dostlukların kurulup insanlara katkısı olan etkinlikler yapmak istiyorum bu yüzden bu sokağı seçtim, aynı zamanda motorcuların gelip burda motor etkinlikleri motor gösterileri yapılmasını planlıyorum, burdan başlayıp uzun yol motor gezileri yapmak gibi amaçlarım var, bu iş yerin de motorcuların ve normal oyuncuların çok iyi rol çevire bilcekleri ve kendilerini rahat hissede bilcekleri bir rol ortamı yapmak için uğraşacağım.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "OsmanSKK"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: OsmanSKK - Bar başvurusu
« Yanıtla #1 : 06 Kasım 2020, 22:47:10 »
Kabul edildi, tanıtım açın ve buradan paylaşın.

Çevrimdışı OsmanSKK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Amado Earls Lv.17
Köken: Amerikan