Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

The Marcello Mob'

Başlatan #FEK, 01 Temmuz 2018, 15:17:21
Okunma sayısı 40933 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ●martıSex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Mart 2019, 16:43
Toplam oynama: 46 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: The Marcello Mob'
« Yanıtla #160 : 23 Temmuz 2018, 18:05:00 »
Bazı kişilere göre onaylı hoodu hak etmeselerde bana görede öyle ki.. rolleriniz pek iç açıcı değil amotörce duruyor.Bir çok kapatılması gereken açığınızı yakaladım bazı ekran görüntüleri "rol" ssleri görsel bir felaket.

Bu arada, birliğinizin bizimle ilgili gerek IC gerek OOC olarak problemleri olduğunu sunucuda herkes biliyor, bunun üzerine yaptığınız eleştiriyi kimlerin dikkate alacağını göreceğimizi umuyorum. Pek fazla rol konusunda bilgiliyseniz yönetiminizin yapması gereken roller konusunda bilgilendirebilirsiniz, iyi forumlar.

Ben bilmiyordum ben bulunduğum birliğe yeni girdim OOC- IC beni hiç ilgilendirmez hiç bir konuda haberdar da değilim. Ben sadece eleştirimi yaptım birliğe girmeden öncede sizin tanıtımına bakmıştım aynı düşüncelere sahiptim bir şey yazmadım sizin hood onayı aldığınızı görünce şaşırdım doğrusu eleştirimi ortaya koymam gerekti ama görüyorum ki eleştirimin hemen ardından sizde karşı bir hamle yaparak bulunduğum birliğin tanıtımına sıçramışsınız. Şaşırdım mı? hayır. Yetkililer bu konuda 2 defa düşünmeleleri gerek.

Çevrimdışı shelbys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Ağustos 2020, 01:27
Toplam oynama: 36 gün, 7 saat
« Yanıtla #161 : 23 Temmuz 2018, 18:45:12 »

Çevrimdışı Killa Pimp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Mart 2020, 22:57
Toplam oynama: 7 gün, 17 saat
« Yanıtla #162 : 23 Temmuz 2018, 18:49:59 »
buraya ic olaydan dalga geçmeye gelmedim ki, 2nizi de vurdum oğlum zaten lowun tekisiniz. Neyse F8 ssi nasıl atılıor abilerim anlatirmisiniz ha.

Çevrimdışı #FEK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Mayıs 2024, 22:28
Toplam oynama: 160 gün, 17 saat
« Yanıtla #163 : 23 Temmuz 2018, 19:39:52 »
buraya ic olaydan dalga geçmeye gelmedim ki, 2nizi de vurdum oğlum zaten lowun tekisiniz. Neyse F8 ssi nasıl atılıor abilerim anlatirmisiniz ha.

Gerçekten komik olman beni güldürüyor :)

Çevrimdışı #FEK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #164 : 23 Temmuz 2018, 19:43:52 »
Bazı kişilere göre onaylı hoodu hak etmeselerde bana görede öyle ki.. rolleriniz pek iç açıcı değil amotörce duruyor.Bir çok kapatılması gereken açığınızı yakaladım bazı ekran görüntüleri "rol" ssleri görsel bir felaket.

Bu arada, birliğinizin bizimle ilgili gerek IC gerek OOC olarak problemleri olduğunu sunucuda herkes biliyor, bunun üzerine yaptığınız eleştiriyi kimlerin dikkate alacağını göreceğimizi umuyorum. Pek fazla rol konusunda bilgiliyseniz yönetiminizin yapması gereken roller konusunda bilgilendirebilirsiniz, iyi forumlar.

Ben bilmiyordum ben bulunduğum birliğe yeni girdim OOC- IC beni hiç ilgilendirmez hiç bir konuda haberdar da değilim. Ben sadece eleştirimi yaptım birliğe girmeden öncede sizin tanıtımına bakmıştım aynı düşüncelere sahiptim bir şey yazmadım sizin hood onayı aldığınızı görünce şaşırdım doğrusu eleştirimi ortaya koymam gerekti ama görüyorum ki eleştirimin hemen ardından sizde karşı bir hamle yaparak bulunduğum birliğin tanıtımına sıçramışsınız. Şaşırdım mı? hayır. Yetkililer bu konuda 2 defa düşünmeleleri gerek.
Kışkırtmaya yönelik geldiğinizin herkes farkında, sistem onayı bile almadığınızdan alanlara karşı tepki koymaya devam ediyorsunuz. Arkadaşla alt alta bu yarısı hayalden / tanıtımınızdaki ss'lerde olduğu gibi / yorumlarınız var, tesadüf mü sizce?

Çevrimdışı Ahesta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Robert Boone Lv.20
Son giriş: 01 Haziran 2020, 04:32
Toplam oynama: 93 gün, 19 saat
« Yanıtla #165 : 23 Temmuz 2018, 20:18:45 »
Birlik içersinden İc ve OOC olarak güzel anılar biriktirdim her güzel şey gibi bununda bir sonu varmış birlikte bulunan herkese başarılar diliyorum benden bu kadar yaşadığımız küçük sorunlar sebebi ile birlikten ayrılmak zorundayım. Belki daha sonra tekrar görüşürüz. ;)

Çevrimdışı #FEK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #166 : 24 Temmuz 2018, 01:48:06 »
* Rosalie Marcello ailevi nedenlerden dolayı İtalya'ya döndü.
* Enzio Marcello şehire giriş sağladı.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Kasım 2024, 02:01
Toplam oynama: 74 gün, 7 saat