Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

cocoin - Bar Başvurusu

Başlatan GODSzilla, 30 Ekim 2020, 01:33:54
Okunma sayısı 189 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GODSzilla

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 12:43
Toplam oynama: 68 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
cocoin - Bar Başvurusu
« : 30 Ekim 2020, 01:33:54 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Günde en az 13-15 saat aktifim, işyerinede 3-4 saatimi ayıracağım.)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): (Nasıl bakılacağını gerçekten bilmiyorum.)

2.02:İş yeri lokasyonu(https://hizliresim.com/eo9yII
https://hizliresim.com/bMrDpz
https://hizliresim.com/ddj9uf):

Spoiler:
2.03:İş yeri adı: (Judge8)

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Club)

2.05:İş yeri interioru: (●Büyük Gece Kulübü)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) (Rauf rusyanın Moskova şehrinde dünyaya geldi, ailesinin durumu kötü ve kötü yaşam üzerine büyümeye başladı, ilkokul döneminde sokaklta bulduğu şeyleri giyinerek ve okul eşyalarını bularak okula gitti fakat, ortaokul dönemine geldiği zaman babası bir yol buldu ve zengin oldu, Rauf orta okulu çok iyi derecede bitirdi ve lise dönemine geldiğindede kızlar peşinden ayrılmıyordu, okulun en yakışıklısı yani StarBoy lakabını aldı, okulun en tanınan çocuğuydu, üniversiteyide sağlık yönetimi üzerine bitirek Rauf babasından borç alıp Santos'a taşındı, burada çok iyi işler başaran Rauf mesleğinde ilerledi bir süre sonra Sağlık Yönetimini bırakıp bir reklam ajansı açmayı düşündü, ajansın ismide Global TV, ajansı açtıktan sonra güzel gelir elde etti ve sonrada araç alım satım ve ev alım satım işine başladı, bu iştede güzel kazanç elde eden Rauf ajansı sattı ve kendine araç ile güzel bir ev aldı ardından H O L L Y W O O D isminde Film şirketi kuran Rauf son zamanlarda paraya para demiyor ve şehrin en konuşulan popülerlik arasına giriyor, ücretide kazandığı paralar ile ödeyecek olan Rauf işyerini açtığında güzel etkinlikler yapmayı düşünüyor, Infernus ve Turismosunu kullanmaktan sıkılan Rauf bu iki arabasını satıp işyerini almayı düşünüyor, işyeri fiyatı bu araçlardan pahalıysa bile üzerine para ekleyip o işyerini alacak durumda, parası 5 milyondan fazla.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) (IC ; İlk 3'de bulunan reklam ajanslarına Club'ı açmadan 4 saat öncesinden canlı yayından reklam verdireceğim, sonrasında normal reklam vereceğim ve herkesi önceden meraklandıracağım, merak edip işyerine dostlarıyla, arkadaşlarıyla veya sadece gelip takılacaklar, İşyerimiz sadece legal olacaktır, kavga vesaire olmayacak ve işyerimiz şehirde bir süreden sonra çok tanınacak, etkinlikler yapacağız. Şehirde en popüler Club olma yolunda adım adım çalışanlarımız ile devam edeceğiz, çalışanlarımız güzel yüzlü, eli yüzü düzgün tipler. Bir süre sonra haberlerde şöyle söylenecek, bu şehir böyle bir club görmedi, artık herkes bu club'a akın ediyor! Planımız bu.    OOC ; Elimden geldiğince reklam verdirmeye çalışacağım ki club çok merak edilsin ve reklamı gören şöyle desin istiyorum, Judge8, değişik bir isim, bi gidip bakayım kafasında olacak, zaten içeri girdikten sonrada rol ortamını görünce role girmek isteyecek ve role girecek, sonrasında öyle gelenlerin bir çoğuda arkadaşlarını çağıracak gelin rol yapalım diye yada zaten arkadaşlarıyla gelecek diye umuyorum, İşyerinin çalışanlarıda şimdiden belli, hepside rol yapmayı biliyor. Erkenden işyeri tanıtımınıda açtık ufaktan trailer verdik merak edilmeye başladı, club açıldığında büyük ilgi olacak. Çoğu arkadaşımın birliği var, Legal ve İllegal üzerine , onlarda grup halinde Club'a gelip  rol ortamını zirveye çıkartacaklar, ortalama hergün en az 60 - 70 kişi olacağız, en fazlada 150 kişiyi club'Da  görmedi planlıyoruz, YouTube platformundan canlı yayın - video çekeceğim , güzel bir rol ortamı çıkartmak için elimden geleni yapacağım, şirket çalışanlarım  iyi ve rol yapmayı biliyorlar, onlarında geleceğinden eminim güzel roller dönecek buna emin olabilirsiniz. YouTuber arkadaşlarımda var, onlarda video çekecek ve canlı yayın yapma ihtimalleride var, kısacası bu club 1 hafta içerisinde patlayacak, her akşam club açılış yapacak yani her akşam en az 3 saat açık olacağız bundan emin olabilirsiniz.)

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): (Birbirinden güzel etkinlikler yapıp işyerini doldurmak ilk hedefim, işyerinin dolmasıyla beraber rol imkanları tabii ki artacaktır, örneğin DJ-BARMEN-GARSON daha çok zevk alacaklar rollerden işyeri dolduğu zaman. İşyerimiz Hastane ve İtfaiye'ye çok yakın, onlarda gece iş çıkışında arkadaşlarıyla Club'a gelip güzel gece geçirebilirler, tabii bunların yanında normal userler ve LSPD'de dahil olmak üzere güzel rol imkanları sunacağız. Arkadaş çevremin birlikleride var, onlarda kendi arlarında takılıp rol yapmaktan sıkılmışlar, onlarda gelecek ve güzel bir rol ortamı ortaya çıkacak en az 60-70 kişi olacağız, her akşam 3-4 saat club aktif kalacak ve aktif rol ortamı olacak, bundan emin olabilirsiniz.)

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): (Öncelikle işyerim Hastane ve İtfaiyeye çok yakın bulunuyor, örneğin onlar gece iş çıkışında yorgunluğunu atmak için arkadaşlarıyla beraber club'a gelebilir ve rol zevkini tavana çıkartabilir, bunlar rol yaptıkça işyerinin çalışanlarıda role girecek ve güzel bir rol ortamı olacak. Market Caddesiyle arasında 100 metre olduğu için Reklam ajansı ve kumarhaneyede yakın, oradaki insanlarında geleceğini düşünüyorum hem  Star Caddesinede yakın bir yer, Star Caddesindede aktif birlikler, şirketler var, onlarında uğrayıp rol yapacağını düşünüyorum, Kısacası işyerim bulunduğu bölgeye aktif bir rol ortamı kısacası aktiflik katacaktır.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "cocoin"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı GODSzilla

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: cocoin - Bar Başvurusu
« Yanıtla #1 : 30 Ekim 2020, 02:06:53 »

Çevrimdışı GODSzilla

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 30 Ekim 2020, 10:53:15 »
Öncelikle sicilimde bulunan 3-4 jail hatalı atıldı ardından çıkarıldı, inanmazsanız loglardan hapise girdiğim tarihlere bakarak loglardan o tarihlere bakabilirsiniz
Diğerlerinin hepsi zaten çoğunlukla Reklam Kural İhlali, fakat artık ajansın yok kapandı, bende arkadaş ajans aç ortak olmak diyince açtım, işyeri açılınca Birliği arkadaşa devredip birlikten çıkacağım.

Çevrimdışı GODSzilla

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 30 Ekim 2020, 10:55:08 »
İşyeri tanıtımını 2.jez açıyorum inşallah kabul edersiniz amin.

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14